Отговори
# 60
Сладур изглежда щастлив дано само се лъжем за г-ца Пози

Новичка на Симайче

Берко

Идрис

# 61
Отмина абсурдът Джемре не знае телефона на мъжа си и "моля те, не наранявай Недим", чакаме абсурда "Недим крачи сам по магистралата с торба пари" , както и любимото на нас обсебените хладилно. Впрочем, и звъненето от счупения телефон е доста весело. Ако някой успее да звънне, да ми се обади 🤣🤣🤣

# 62
Понякога се чудя към кой жанр спада този сериал, драма или комедия? Thinking А може би трагикомедия. Joy
И сега и двамата като се втурнат да спасяват принцесата..

# 63
Отмина абсурдът Джемре не знае телефона на мъжа си и "моля те, не наранявай Недим", чакаме абсурда "Недим крачи сам по магистралата с торба пари" , както и любимото на нас обсебените хладилно. Впрочем, и звъненето от счупения телефон е доста весело. Ако някой успее да звънне, да ми се обади 🤣🤣🤣

Много обичам сцената в кафенето докато си ръмжаха един на друг...

Мади то една принцеса с мухлясал кашкавал ко да говорим.

И Башак - Проблемляк се появи панаира нека продължи....

# 64
Мади, да, и другата велика сцена - удареният по главата с тухла Недим, който едва си стои на краката, внезапно, като същински супермен, първо изнася Джемре, после и Дженк. И нищо му няма. Не човек, а желязо 🤣🤣🤣
Тук наистина са наели сценаристи от помощно училище по социална програма 🤣🤣🤣

# 65
Мади, да, и другата велика сцена - удареният по главата с тухла Недим, който едва си стои на краката, внезапно, като същински супермен, първо изнася Джемре, после и Дженк. И нищо му няма. Не човек, а желязо 🤣🤣🤣
Тук наистина са наели сценаристи от помощно училище по социална програма 🤣🤣🤣

Аз пък все съм си мислила ,че са били на голям зор в тясното помещение.
Язък пак съм пропуснала ,че първолаци пишат.

# 66

В хотела, където са Ози и Пеликана, са си направили снимка

# 67
Брех тоз Пеликан! Как се размахал значи....
Озан тия ризи да вземе му ги изхвърли лошо ми става като го видя с тях.Ризка - Пезевенк

Малко и ДжемНед Simple Smile Старая се да пускам каквото ми хареса на единия клип харесвам песента много имам клип на Яъз и Хазан с нея.

Думите на Иско в началото на клипа ме огорчават

- Искам да умра. Но няма и как да умра.
+ Толкова много ли я обичаш?
- Толкова много я обичам че само чрез нея може да обичам целия свят.

# 68
Така ли ми се струва или с Пеликана са с еднакви ризки? Тя нейната малко я използва като да не е без хич, но все пак...
И още една от Озан

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 22:27 от 6brn

# 69
Така ли ми се струва или с Пеликана са с еднакви ризки? Тя нейната малко я използва като да не е без хич, но все пак...

ВЪХ! Това сега го забелязах....

# 70
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Мади ,трагикомичен ми е този дедко...

Нашето момче беше казал ,че не го бива много в пеенето
Забравил е,че пя във Висше Общество

И едно хубаво видео на ИсЧи / ЧичДер

Ново от Пелинайка : Идва ден и всичко се изменя..../Победила го е на табла./

https://www.instagram.com/stories/pelinayigit/2585037292164154910/
Дидке, благодаря за това видео.много се забавлявах с тези двамата.И този къдравел! Сега, ако ми качиш и сцената  с кючека на улицата - благодарна за вечни времена.

# 71

Озан побелява

# 72
# 73
  • Свети Влас
Въпреки всичко в очите на ДЖерка се вижда страдание към сестра си... Щеше да е хубаво ако бяха изградили отношенията между двете сестри... Да наблегнат върху тях.

# 74
Джемре е прекалено заета да помага на всеки друг, но не и на собствената си сестра. Така и не поиска да я погледне, да разбере какво не е наред с нея.
А в епизода се видя, че Джерен не я мрази наистина. Но думите на Дженк “И аз ще умра без нея” я удариха право в сърцето.. След това чу същото и от Недим. Не е лесно цял живот да бъдеш в сянката на сестра си и всички да предпочитат нея пред теб. Оттам идва и злобата й.
Харесаха ми думите й- “Момичето, което се надпреварвате да спасявате, е моя сестра! По-скъпа ми е, отколкото на вас двамата.”.

Общи условия

Активация на акаунт