Отговори
# 75
Джемре е прекалено заета да помага на всеки друг, но не и на собствената си сестра. Така и не поиска да я погледне, да разбере какво не е наред с нея.
А в епизода се видя, че Джерен не я мрази наистина. Но думите на Дженк “И аз ще умра без нея” я удариха право в сърцето.. След това чу същото и от Недим. Не е лесно цял живот да бъдеш в сянката на сестра си и всички да предпочитат нея пред теб. Оттам идва и злобата й.
Харесаха ми думите й- “Момичето, което се надпреварвате да спасявате, е моя сестра! По-скъпа ми е, отколкото на вас двамата.”.
На мен ми домъчня за Джерен. Май утре вечер и на нея ще й домъчнее за себе си. Всички обичат Джемре и ще умрат без Джемре, но никой не обича Джерен.
Но се смях как Недим избяга с парите. Доста комична сцена в стил Том и Джери.
Целувка за лека нощ?

# 76
Бахар. Heart Eyes

С тези летни ваканционни снимки забравям, че при нас още е зима. Simple Smile Joy

# 77
Озан се прибира след ваканцията

# 78
Брей, много активен е станал Озан в социалните мрежи...

# 79

А коментарът му към това...?

Равносметката от почивката с инфлуенсърката ....тя се сдоби с още 20 хиляди последователи, той загуби около 5 хиляди след първоначалния водопад от снимки !
За да не избълвам някоя глупост,  ще постна един коментар под поредната снимка на Озан на падруга, която мисли точно като мен!

"Скъпи Ози, сериалът за личния ти живот е, разбира се, много вълнуващ, но бих искала да те видя повече по телевизията 📺"

# 80
Това стори на Пелинче реших да ви го споделя

Колкото и красиво тяло и излъчване да има госпожицата, татусите ми идват в повече....
А Озан колкото и да няма нищо против   всичко това, все пак си има някаква мярка ... "Пресолиха манджата" с някои от публикациите....

# 81

А коментарът му към това...?

Равносметката от почивката с инфлуенсърката ....тя се сдоби с още 20 хиляди последователи, той загуби около 5 хиляди след първоначалния водопад от снимки !
За да не избълвам някоя глупост,  ще постна един коментар под поредната снимка на Озан на падруга, която мисли точно като мен!

"Скъпи Ози, сериалът за личния ти живот е, разбира се, много вълнуващ, но бих искала да те видя повече по телевизията 📺"
OMG 😱
No comment 😶

# 82
И аз съм от тези с разхаресването 😆
Май, май предпочитам визията на Дженк, пред тази на Озан или нещо такова се получи - харесах екранния образ,

# 83
В защита на Озан ще кажа, че повечето снимки са на Пеликана.
Сега, пригответе кърпичките. Тази вечер е хладилното 😥😥😥

# 84
Озанче нищо не е направил според мен г-цата му ползва телефончето
 и си пуска от неговия профил той може само да я снима.
Хайде да се насладим на хладилника това от мен за подготовка

Три гроша новата продукция на Ай Япъм върви името и на Озан освен него други имена които казват Бирсен спомена за проекта ,но само беше казала за Танер Йолмез.Сериала ще го дават всеки понеделник по ШОУ ТВ на мястото на Чукур / Ямата
- Танер Йолмез
-Мурат Йълдъръм
-Синем Юнсал
- Лейля Танлар

# 85
Озанче нищо не е направил според мен г-цата му ползва телефончето
 и си пуска от неговия профил той може само да я снима.
Хайде да се насладим на хладилника това от мен за подготовка

Три гроша новата продукция на Ай Япъм върви името и на Озан освен него други имена които казват Бирсен спомена за проекта ,но само беше казала за Танер Йолмез.Сериала ще го дават всеки понеделник по ШОУ ТВ на мястото на Чукур / Ямата
- Танер Йолмез
-Мурат Йълдъръм
-Синем Юнсал
- Лейля Танлар

Юхууу
Ще се ускори ученето на турски, то се вижда

# 86

Тая сцена съм и куче може още 800 пъти да я гледам и пак треперя и въздейства

# 87
Светът е малък, по- малък е от любовта! 💔  Кой рева? Хайде да се преброим 😃

# 88
Светът е малък, по- малък е от любовта! 💔  Кой рева? Хайде да се преброим 😃