Отговори
# 90
Никой на този свят не може да обича като теб, Дженк Карачай. Heart

Обичам те без дъх да си поема

# 91
И в средата на моя хаос,
беше ти.

# 92

Малко ДженДжем видеа на тематиката хладилник

# 93
Три гроша новата продукция на Ай Япъм върви името и на Озан освен него други имена които казват Бирсен спомена за проекта ,но само беше казала за Танер Йолмез.Сериала ще го дават всеки понеделник по ШОУ ТВ на мястото на Чукур / Ямата
- Танер Йолмез
-Мурат Йълдъръм
-Синем Юнсал
- Лейля Танлар

"Тойгар Ъшъклъ каза, че през следващата година ще пише музика само за един сериал. Не е трудно да се предположи, че това ще бъде за новият проект "Три гроша"  на Ай Япим, който ще замени легендарния Чукур. Блогърите също намекват, че за проекта компанията е подписала с такова име, такова име, звезда на всички звезди  И намекнаха, че актьорът е познат на зрителите от работата му в екшън жанра."

Интернет гърми за този проект. Сигурно било участието на Танер Йолмез. А вчера Танер бил последвал в инста Киво ..... и вече предположенията се , че може другият актъор да е той. Нищо не е потвърдено. А пък аз тайно се надявам, че Озан щом се прибра от морето, може да е заради хубава новина, за нов голям проект Heart

# 94
Имам проблем с връщането на сериала, а не разбрах Дженк защо стои вътре, а не я изнася навън?! Олее, гласът в дублажа е трагикомичен на тези сцени. Все едно слушам Ресио от Щурите съседи! Загуби много зрителя с този отвратителен превод 😳

# 95
Имам проблем с връщането на сериала, а не разбрах Дженк защо стои вътре, а не я изнася навън?!
Ония ги заключи възползвайки се от шока му като видя Джемре

# 96
Имам проблем с връщането на сериала, а не разбрах Дженк защо стои вътре, а не я изнася навън?!

Защото похитителят, след като обезвреди Дженк, ги заключи и двамата с Джемре в хладилното, докато Недим е навън в безсъзнание!

Дидка Heart и ти си писала!

# 97
„Никъде няма да ходиш, няма да ни оставиш, нали?“

„Никъде няма да ходя, тук съм, чу ли? Ти също няма да ходиш никъде, нали?"

# 98
„Никъде няма да ходиш, няма да ни оставиш, нали?“

„Никъде няма да ходя, тук съм, чу ли? Ти също няма да ходиш никъде, нали?"

Мади, точно тази вечер си помислих, че е същата сцена: "Не затваряй очи, не ме оставяй, тук съм"

# 99

Тази вечер е нашата вечер сори

Ах тази песен....
Правилното нещо винаги идвало късно

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 22:17 от x BlackRose x

# 100
Не знам как един човек е способен да обича толкова много.. Възхищавам се на любовта на Дженк. Heart Eyes Кой би предположил, че една жена е способна до толкова да го промени, че той да не може да си представи живота без нея..
Колкото до дублажа- мега зле. Кога ще се научат просто да сложат едни субтитри и така хем ще си спестят работа, а на нас ще спестят мъчението.

# 101
Не знам как един човек е способен да обича толкова много.. Възхищавам се на любовта на Дженк. Heart Eyes Кой би предположил, че една жена е способна до толкова да го промени, че той да не може да си представи живота без нея..
Колкото до дублажа- мега зле. Кога ще се научат просто да сложат едни субтитри и така хем ще си спестят работа, а на нас ще спестят мъчението.

При наличие на оригинала аман от ментета

И гласът на Ози който се губи от настинката му....Умирааам ревааа.
ПП:3-ма души ми се обадиха след епизода които гледат за сефте.Направо сърцето я стегнало едната от виковете на Дженк.
Колежката ми която пък умира за Озан и много го харесва беше във възторг от всичко което видяла.То бива нежност то бива безпомощност то бива игра хвалебствата хвърчаха по телефона.

А с тази песен на Мурат Боз ви поздравявам.

# 102
Сега пак се замислих над думите на Дженк, че без нея ще умре и не може да живее. Уви, така и става. А дали, ако Джемре се беше съгласила да се ожени за него, той нямаше да направи всичко, за да оздравее и да се подложи на операция и т.н. Но той се отказа! Само Джемре можеше да му помогне.

# 103
Сега пак се замислих над думите на Дженк, че без нея ще умре и не може да живее. Уви, така и става. А дали, ако Джемре се беше съгласила да се ожени за него, той нямаше да направи всичко, за да оздравее и да се подложи на операция и т.н. Но той се отказа! Само Джемре можеше да му помогне.

Той искаше обичта и не съжалението и...уви ако беше научила точно това щеше да му даде
Даже нямаше да се отдели от него точно по същите причини
Дори щеше да плаче с него като му падаше косата и тн....
Защо? Тя е добра - Човешки чувства....

# 104
Оцеляха ли Дамла и Дживан ...

Общи условия

Активация на акаунт