Отговори
# 105
Оцеляха ли Дамла и Дживан ...
Ох, поне те оцеляват.. Sweat Smile
Нищо им няма, разминаха се само с леки драскотини.

# 106
Седя и си мисля какво щеше да стане ако Джемре беше се спасила от хладилника а Дженк беше умрял
Нали е болен каква е тази имунна система която е издържала на хипотермия???
Чисти хуморески отново....

# 107
Сценаристите на този етап още не са били решили, че ще го разболяват. Simple Smile

# 108
А Недим, който два пъти припадна от удара в главата, но после ги изнесе, все едно нищо му няма.
И как Дженк, който получи адрес преди Недим, пристигна след него. Да не е ползвал бъгав GPS.
И защо Джемре хукна в гората, а не по пътя? По пътя все можеше да намери спасители, в гората най-много да си счупи токче.
Освен сцената, която повтаря предишната огледално, другото е тежка сценарна импотентност

# 109
"Бабо, ако аз изчезна, никой няма да плаче за мен, нали?! Никой! Бабо, никой не ме обича толкова. Никой не би умрял, защото аз съм умряла, нали?!" Broken Heart

# 110
Хуморески какво да си говорим.
Гадно е за Джерен това положение но тя сама си го извоюва ако имаше адекватно отношение нищо нямаше да е така за съжаление.
Нея само мангизите я топлеха заради тях тормози и Недим и Дженк.

Ново от Сера

Ах как не искаше да го оставя....
Малкия Недим в фантазиите на големия Недим е прав за едно
Батко Дженк много ни обича....
Дори да се изкълват за Джемре е истина и факт.

Тази вечер излиза клипа с песента с участието на Озанчо.

# 111

Даже вече има и промо - снимки към  клипа на  SELO feat SAM-HEJA-XİR - İSYAN

Уникален е .....дори и противната Пелинай не може да ме откаже да го харесвам HeartHeartHeart

# 112
И една лоша новина бебенцето Елиф Ева е починало днес.Озан и Беркер и други приятели и колеги бяха се обединили да помогнат.Жалко имаше още много да види това прелестно създание.

Иде ми да хвана Шена за чумата и да измета болницата с нея

Габи , че как ще го отпиша заради някаква Пеликан? Който го нерви да не гледа стига са лаели с кой ходи живота си е негов той си решава.Миналата седмица и наркоман го нарекоха какво ли още ще видя се чудя.

# 113
О, ужас, жалко за детето!

# 114
Здравейте момичета Simple Smile
Диди, Габи, ❤️
И мен нищо няма да ме откаже да гледам Ози, Simple Smile наистина повечето снимки са от Пелинче, но той я снима, и той споделя... Мъжка му работа... Оставя се да бъде използван в игра която му вреди.... Както казах... Мъжка му работа... Simple Smile
Лошото е, че истински вярвам, че една жена може да издигне един мъж, както и да го сравни със земята..... Лошо... Лош избор е Пелинче... Ама да видим де.....

# 115
Колко красив момент между двете сестри.. Сълзи, породени от истинско щастие. Жалко, че няма повече такива мили сцени между двете..

# 116

Даже вече има и промо - снимки към  клипа на  SELO feat SAM-HEJA-XİR - İSYAN

Уникален е .....дори и противната Пелинай не може да ме откаже да го харесвам HeartHeartHeart
Каква е тази песен? Към някой сериал ли? Чакаме да видим и чуем 😃

# 117
  • Свети Влас
Жалко за малкото детенце, никое дете не го заслужа ! Бог да я прости и даде сили на родителите ѝ !

# 118
Рап песен ще е мисля - Бунт се казва.

# 119
Скрит текст:

Даже вече има и промо - снимки към  клипа на  SELO feat SAM-HEJA-XİR - İSYAN

Каква е тази песен? Към някой сериал ли? Чакаме да видим и чуем 😃

Преди месец Озан участва в снимането на клип на турски рапъри. Тази вечер в 00:00  ще излезе песента. Ще видим Озан дали само ще краси клипа или ще пее в него.

Бунт има и в репертоара на Серенай! Умирам за тази песен!

Общи условия

Активация на акаунт