Отговори
# 600
Здравейте! Намерих един прекрасен колаж на невероятните Беркер и Сера от техни общи снимки зад кадър от сериала - много са готини и сладки ... Heart

Всички видяхме колко добър човек е Недим - въобще не е злодеят, който някои искат да го изкарат. Blush На кого точно е навредил Недим и с какво? Thinking С какво точно навреди на Агях и фирмата - да реши да управлява без да има нужния опит, но какво от това. И той има акции от тази фирма и има право да прави с тях каквото иска. Дори да загуби от това - иска да опита. А и всеки човек греши. Недим просто е неопитен.  Stuck Out Tongue Winking Eye Той първоначално искаше да им отнеме фирмата, за да нарани Шениз, за която парите и положението бяха най-важни. Да Недим се обиди на чичо си, че не му повярва при случая с нагърването на Шенис - до този момент от семейството си той е вярвал само на чичо си. Именно затова го заболя толкова и в яда си му обяви война, но всъщност после видяхме че по никакъв начин не му навреди. Sunglasses Мисля, че неговото беше нормална реакция на това, което е преживял. Wink Да не забравяме, че Недим 20 години е бил в количка - тровен и тормозен от Шениз. Angry Въобще не мисля, че е замесен с въпросните писма. Това, че тези пликове са били в стаята на Недим не значи, че той ги е ползвал - той е бил неподвижен с години. По-скоро пак Шиниз ги е подхвърлила там. Thinking А и това е от преди цяла вечност и самият факт, че сценаристите не са го развили означала, че им се е сторило безсмислено - няма смисъл и ние да гадаем, за нещо, което не се е случило. Hands Ok Hand Знам, че на много от феновете на Дженк им се иска Недим да е лошия в историята - но не е . Недим не е способен да навреди на никого - да след като стана от инвалидния стол в един момент реши да отмъщава - държеше се грубо понякога, но всичко това беше просто поза Animal See No Evil Именно и затова отмъщението му не се получи. Няма как един добър човек да стигне до крайности - дори в опита си да отмъсти. Недим не е наранил никого физически, не е навредил на никого - не е посегнал на никого. Той не би убил човек - никога не е наемал хора да вредят на другите. Animal Horse Недим има много добро сърце - той е прекрасното и добро момче в инвалидната количка, което Джемре познава. Другите може да не го забелязват, но тя го познава най-добре. Heart Недим и Джемре се разбират само с очи - не е нужно да казват каквото и да било. Two Hearts И двамата допуснаха грешки в опита си да помогнат на другия и на хората около тях, но любовта им е все така силна и непокътната. Sparkling Heart Относно подменения тест - драмата в случая и обидата на Джемре идват е от факта, че с постъпката си Недим е допринесъл двамата да не бъдат заедно толкова дълго. Тя се чувства предадена, но го обича и ще му прости - и в разтовора им в епизода вчера се видя. Когато той й говореше - очите й се усмихваха. Heart Eyes Все още се прави на обидена, но в действителност го обича много силно. Видяхме как Джемре стоеше на терасата и следеше кога Недим и Джерен ще отидат в съда да се разведат. И развода вече е факт Hands Clap Във вчерашния епизод се видя, че Недим още е в сърцето на Джемре. Heart

На мен лично ми хареса развръзката на случая с бебето - единствено не ми хареса, че направиха Оя психопатка. И да както е казала Вали - няма как някой от къщата да познае Оя. Тя не е живяла там - майка й е работела в това имение и е забременяла от Мюмтаз. После Агях я е изгонил - вероятно смъртта на майка й е разклатила психиката на Оя затова е лежала и в психиатрична клиника. Била е сама - но знаеки, че има брат в един момент е искала да е до него - затва се е направила на психоложка на Недим. Въпреки всичко успя да му помогне и да го вдигне на крака. Flowers Hibiscus Според мен ако не е взела бебето на Джерен - то е нямало да оцелее. Така, че един вид го е спасила. Видяхме, че доста дълго се бореха за живота му, доктора искаше да се откаже, но тя настояваше да го спасят на всяка цена и успяха. Hands Clap Просто в един момент Оя реши, че трябва да отмъсти на Агях и започна да нахъсва Недим да не се отказва от отмъщението си, започна да го настройва и срещу Джемре и срещу чичо си - двамата най-скъпи хора на Недим. Затова и той се отдръпна от Оя - не искаше вече да върви по пътя на отмъщението. Two Hearts И това явно отново разклати психиката на Оя - остана сама и откачи. И случката вчера е резултата на тази психоза. Много жалко, че стигна до тук - правейки опит да подпали бебето и Башак. Disappointed

За щастие Джемре и Недим дойдоха навреме. На мен много ми харесва как действат заедно в тази ситуация и ще продължат да го правят. Sparkling Heart Между другото и на мен ми направи впечатление ревността на Джемре в колата, когато Недим й каза, че в един момент Оя се е опитала да влезе в живота му. Stuck Out Tongue Winking Eye Джемре не беше наясно, че Оя е сестра на Недим и такъв поглед хвърли - "Какво значи да влезе в живота ми" Joy Ревността й пролича - такава физиономия направи. Много ми беше забавна Revolving Hearts

После и когато говореха с Оя и тя каза, че е спасила бебето защото мислела, че е на Недим - и там Джемре се ококори. Как така дете на Недим - от кого. Stuck Out Tongue Winking Eye Добре, че после Оя си каза всичко - че детето всъщност е на Джерен и Дженк, но тя мислейки че е от Недим го е спасила. Blue Heart Недим се хвърли да спре Оя и успя, а Джемре помогна на Башак и бебето. Супер екип са Hands Clap Хареса ми и начина, по който Оя им каза чие е детето - после и онзи лекар - нейния съучастник потвърди какво са направили и че Оя е дала бебето на Башак, но всъщност е на Джерен! Simple Smile

А това, че Башак се обади на Недим е съвсем нормално - Недим направи всичко за да помогне на Нуртен и дъщеря й. Естествено, че на него ще се обади. Blush В тази ситуация Недим и Джемре бяха точните хора да спасят бебето и да се справят с Оя - не мисля, че Дженк и Джерен биха се справили - най-малкото Оя никога не би ги послушала. Единствено Недим имаше шанс ... Hug Това разбира се си е мое мнение Flowers Bouquet

Сега Башак ще се прави на дръж ми шапката, но не е познала. Истината вече е ясна. И нейното поведение не одобрявам - тя отлично знае, че бебето не е нейно, но въпреки всичко ще откаже да го даде. Много силен епизод предстои в понеделник - тук ще видите и реакциите на Джерен и Дженк! Hug

Видях, че доста сте коментирали Джерен и поведението й - сега аз да си кажа мнението за нея. Stuck Out Tongue Winking Eye Според мен Джерен има и добри страни - на няколко пъти виждаме и ранимата й душа, виждаме, че не е толкова лоша. И тъкмо, когато си помисля това - тя прави нещо, с което отново затвърждава мнението ми, че лошотията й надделява над добротата. Казвам го със съжаление. Disappointed И в случая не й е винавна Джемре - Джерен сама си е виновна, както й баба й която само я подковава да прави глупости. Smirk По отношение на бебето - тук виновницата не е само тя, а също и Дженк! Той може да не е искал бебе, но на няколко пъти спа с Джерен. Сега трябва да поеме отговорността - и тук не става дума да се жени за Джерен, просто да се грижи повече за детето си. Flowers Hibiscus Не ми харесаха думите на Сехер към Джерен - още повече, че и тя крие голяма тайна и не е така невинна. Unamused

Казвате, че Джемре обърнала гръб на Джерен - не мисля, че е така - да ядосана й е, разочарована е за пореден път от поведението на сестра си, но няма да й обърне гръб. В епизодите, които предстоят ще видите, че именно Джемре ще направи всичко, за да може Джерен да е с бебето си. Hug Жалко, че лошотията при Джерен отново ще надделее - желанието й за власт и пари винаги са били по-силни при нея. От тук дойдоха и проблемите й. Rolling Eyes

Диди - явно не си ме разбрала. Когато казах, че любов на сила не става - въобще не съм имала в предвид, че Дженк е насилник или че е опитвал да накара Джемре да го обича на сила. Дори не съм си помисляла подобно нещо. Wink Исках да кажа, че Дженк е влюбен в Джемре, но Джемре е влюбена в Недим - и колкото и Дженк да я обича, няма как да се получи при положение, че Джемре не го обича. Вероятно не съм се изразила правилно Kissing Heart

Сюжетните линии са си достатъчно интересни и сега - няма нужда от други. Сценаристите добре си знаят работата и за щастие не са залитнали по безумни истории ... Stuck Out Tongue

# 601
# 602
Роксис,
Добрият Недим 20 години е мечтал за нещо, което е по-важно от любовта? Ок.
20 години е преди появата на Джемре, преди сватбата на Джемре и Дженк, преди поводите да отмъщава.
И това, съжалявам, не го прави добър.
Замислих се, че може би кръвта по писмата е била на Недим и му е помагала Нуртен. Тя само него нарича "паша". За нея той е специален. А и Нуртен доста ходеше по ушите на Дженк и Джемре и им пречеше да се усамотят.🤔
И ми хрумва, че може би са свързани с майката на Недим - през 2019 са се навършили 20 години от смъртта й. (На гроба пишеше 1999 - специално спрях записа, за да го прочета)
Не мисля, че Агях е проверил Недим за съвпадение с кръвта, не би му хрумнало, че може да идва от него. Както и смъртта на майка му като дата. Изобщо, в един момент тотално се игнорира въпросът защо Недим е сирак, а майка му се появи само в едно видение.

# 603
Е стига, оставаше Недим и хора да убива. Joy Естествено, че не е толкова лош.

Сюжетните линии са си достатъчно интересни и сега - няма нужда от други. Сценаристите добре си знаят работата и за щастие не са залитнали по безумни истории ... Stuck Out Tongue
Ето тук вече не съм съгласна. Фантасмагориите на сценаристите стигнаха връх. Толкова добре си знаят работата, че от един момент натам ИЗОБЩО не знаеха какво правят. Joy Неслучайно рейтингът е паднал и са им казали да приключват. Поне за финала са се постарали, но повече щеше да подхожда на "Тексаско клане", в случая Истанбулско. Satisfied

Бори, а във въпросното видение кой замести майка му? Джемре. Joy И после защо съм била толкова шокирана, че са влюбени, е как няма да съм?!

# 604
Мади, аз затова твърдя, че тя му е заместител на майката, че и отношението й беше майчинско (ако помниш момента с "ти си хубав"). Как го направиха любов, чак се изненадах... но... то и историята на Едип е класика 🙃

# 605
Помня го, как да не помня.
И още нещо, нали главното оправдание за Недим е това, че може да е пораснал на външен вид, но в главата си е още онова 8 годишно момче и затова се държи така. Е какво излиза, че Джемре се е влюбила в дете?! Joy Хайде спирам, за да няма обидени, но аз вечно ще си остана в недоумение от този развой.

# 606
Ози отново зад кадър на Линията и прослувутата сцена във ваната

И една забавна сцена в Патрула

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 22:55 от x BlackRose x

# 607
Фикрет Кушкан с котката си и Агях Карачай с Дженк и Дамла. Никаква разлика. Grinning Hug

Хахах, Диди, много ми е странно като гледам сцени от Патрула. Все едно виждам Дженк и Джерен на младини. Joy Хайде, при Бахар разликата не е толкова голяма, но при Озан.. В този сериал е като някакво момченце. Joy

# 608
Мади супер са в Патрула много ме радват....

# 609
От играта на Беркер се вижда, че идеята за Недим е, че той наистина в мислите си отчасти е още дете. В много от ситуациите погледът на Недим изразява едно такова детинско недоумение... Някой тук обяви, че едва ли Беркер не може да играе, но по-скоро идеята е да изглежда по детински наивен и недорасъл.
Не знам какво се учудвате на това, че Недим 20 години е мечтал да си отмъсти на Дженк и Шениз. След всичко, което е видял, преживял и понесъл, няма нищо странно, нито пък това го определя като лош човек. Много ми е интересно вие как предлагате да реагира той след ставането си на крака. Няколко пъти намекна на Дженк и го предизвика да си признае, да се извини, да понесе отговорност за действията си, но не. Дженк и досега не съм го чула да каже на Недим, че съжалява. Да, призна си в онази стая след като ги притиснаха, но отиде ли лично при Недим да поговорят?! Не. За Шениз пък какво да коментирам? Тя е огромно зло, което ако не понесе някакво наказание няма да го остави да живее. И въпреки всичко Недим не отмъщава на никого. Неспособен е, защото е добър по душа.
Сцената, в която седна до инвалидния стол на Шениз и й каза, че въпреки всичко не е щастлив, че тя е на неговото място, беше страхотна. Чудя се дали Шениз е съжалила поне за малко, че го е подлагала на такъв терор. И дали ще го остави на мира вече.
Сценаристите не са "направили любов" отношенията между Недим и Джемре. Казвала съм го и пак ще го кажа: целият сериал е основан върху идеята за любовта между едно обикновено момиче и едно момче в инвалидна количка. Отмъщението, любовта на Дженк, разкритията за Шениз са просто пречки по пътя към щастливата развръзка между Джемре и Недим. Вчера се загледах в интрото на сериала и дори и в него основните сцени са за Джемре и Недим - бягството им, сцената на кораба, сцената на плажа, хванатите им ръце и т.н.
Искам да ви питам, ама да отговорите честно. Още от първите серии на сериала ли мислехте, че Джемре и Дженк ще са двойката в сериала или първоначално мислехте, че ще са Джемре и Недим? Питам, защото аз от самото начало разбрах, че. това ще е двойката и всеки друг развой би ме разочаровал, а вие коментирате все едно сценаристите ей така са решили да влюбят Джемре и Недим без това да е била идеята.

# 610
Диди, наистина са много сладки. Heart Eyes

Боби, отговарям ти напълно честно. Joy В началото бях убедена, че Джемре ще е с Дженк. Дори не съм гледала на отношенията им с Недим по този начин. Виждах състрадание, привързаност и обич към него, но по-скоро като към пациент, брат. Затова и бях толкова шокирана като прочетох тук, че двамата накрая се събират. А сериала го знаех отпреди, попадала съм на някакви клипове с него и всички бяха на Дженк и Джемре.
Колко е странно обаче, гледаме едно и също, а виждаме различни неща. Grinning И в случая не са само тези две двойки, ами и Джерен/Дженк, Джерен/Недим. Всяка от които си има своите фенове. И накрая все щеше да има разочаровани, защото това са си четири двойки. Страшна бъркотия. Joy
И понеже ми стана интересно, ето кои са най-гледаните сцени в YouTube:

Джерката ги разбива отвсякъде. Sunglasses Но тя и с Недим много си отива, с Дженк също.

# 611
От играта на Беркер се вижда, че идеята за Недим е, че той наистина в мислите си отчасти е още дете. В много от ситуациите погледът на Недим изразява едно такова детинско недоумение... Някой тук обяви, че едва ли Беркер не може да играе, но по-скоро идеята е да изглежда по детински наивен и недорасъл.
Не знам какво се учудвате на това, че Недим 20 години е мечтал да си отмъсти на Дженк и Шениз. След всичко, което е видял, преживял и понесъл, няма нищо странно, нито пък това го определя като лош човек. Много ми е интересно вие как предлагате да реагира той след ставането си на крака. Няколко пъти намекна на Дженк и го предизвика да си признае, да се извини, да понесе отговорност за действията си, но не. Дженк и досега не съм го чула да каже на Недим, че съжалява. Да, призна си в онази стая след като ги притиснаха, но отиде ли лично при Недим да поговорят?! Не. За Шениз пък какво да коментирам? Тя е огромно зло, което ако не понесе някакво наказание няма да го остави да живее. И въпреки всичко Недим не отмъщава на никого. Неспособен е, защото е добър по душа.
Сцената, в която седна до инвалидния стол на Шениз и й каза, че въпреки всичко не е щастлив, че тя е на неговото място, беше страхотна. Чудя се дали Шениз е съжалила поне за малко, че го е подлагала на такъв терор. И дали ще го остави на мира вече.
Сценаристите не са "направили любов" отношенията между Недим и Джемре. Казвала съм го и пак ще го кажа: целият сериал е основан върху идеята за любовта между едно обикновено момиче и едно момче в инвалидна количка. Отмъщението, любовта на Дженк, разкритията за Шениз са просто пречки по пътя към щастливата развръзка между Джемре и Недим. Вчера се загледах в интрото на сериала и дори и в него основните сцени са за Джемре и Недим - бягството им, сцената на кораба, сцената на плажа, хванатите им ръце и т.н.
Искам да ви питам, ама да отговорите честно. Още от първите серии на сериала ли мислехте, че Джемре и Дженк ще са двойката в сериала или първоначално мислехте, че ще са Джемре и Недим? Питам, защото аз от самото начало разбрах, че. това ще е двойката и всеки друг развой би ме разочаровал, а вие коментирате все едно сценаристите ей така са решили да влюбят Джемре и Недим без това да е била идеята.
Интрото е за продажбата на сериала, след като е приключен. В оригинала го няма.
Второ - за мен от първия момент двойката беше Дженк-Джемре и макар в сериалите да няма главен герой, Дженк е главният герой.
Мотивирам се защо не може да е Недим. Главният герой действа. Фактът, че Недим до ставането от стола не може да действа, го изключва. Може да се приеме, че в началото Джемре е главен герой, тя попада в нов свят и води битки (второ условие за главен герой), но после тя престава да действа и самите сценаристи прецакват борбената мацка, която иска да следва мечтата си да пее и да спаси Недим.
Единственият, който действа, има препятствия и се променя към добро, е Дженк. Джерен също действа през цялото време, но не се променя. Тя си е същата от първия момент. Джемре действа до един момент, после се превръща в ревла и моралистка. Нещата й се случват, не ги предизвиква. При Недим е така до ставането от стола.
Ето, например, аз исках да стане от стола, но омразата му ми идва в повече, както и отношението към всички, включително и към Джемре. Дори в последната любовна сцена не я попита тя какво иска и какво я боли. Винаги говори той какво иска и какво мисли. Чувствал болката й. Да бе. Все едно не й каза да ходи да реве на мъжа си буквално в предишните епизоди.
Не съм гледала на отношението на Джемре към Недим като любов, а като грижа. Беше същата и към децата в онова училище, по същия начин унесена и щастлива, както като пееше на Недим. Майчински грижовна като медицинска сестра. Дори като лежаха под звездите, му говореше за Дженк. И мислеше за Дженк, когато го срещна на улицата и хвърли плодовете.
Целият сериал се изнася от Дженк като герой.
Наскоро зададох един въпрос, на който не получих отговор, затова пак питам всички, които говорят за красивата любов между Недим и Джемре. Бихте ли гледали как двама души стоят един срещу друг със затворени очи, без да смеят дори да се докоснат 39 епизода по 2.5 часа? Защото любовните им сцени са такива. Или се гледат жално от разстояние, или стоят един срещу друг със затворени очи. От това става модернистичен кратък филм, музикален клип и толкова. Няма филм.

# 612
Здравейте, черпя ви с малко снимки като влезете в линка после идете на Screen capture.
Ще качвам така че следете! Kissing Heart
https://pin.it/5lJyjjG

# 613

Да аз бих гледала как Джемре и Недим стоят един срещу друг със затворани очи още и още - някои от вас може да не са разбрали защо го правят, но ние истинските фенове на тази двойка сме наясно. Yum Това е начин да покажат любовта си, защото когато Недим беше в количката - така се разбираха с Джемре - когато затворят очи виждат другия насреща си. HeartHeartHeart Както често си казват двамата - те се разбират без думи - само с очи - не е нужно да си казват каквото и да било. Revolving Hearts Главната двойка в сериала са Недим и Джемре - още в самото начало, когато започна сериала - щом ги видях и си казах: "Невероятни са - те трябва да са заедно". Heart Eyes Тяхната история е много силна - любовта им е силна - минават през какво ли не, но накрая намират щастието си. Sparkling Heart При Джемре и Недим има чиста, неподправена любов - те са като влюбени ученици. Затова и сцените им са такива - но в тях се вижда и любов и страст. Kiss Много са ми мили и сладки как се гледат, как се вълнуват като са близо един до друг - изпитват първия трепет на истинската любов. Да не забравяме, че и при Недим и при Джемре това е първото влюбване. Sparkling HeartHeart EyesPeople Couple With Heart А за клипчетата с тях и любовната им история - не се притеснявайте. Има един куп и все уникални. За сцените им да не говоря - медицинската сестра и момчето в инвалидната количка оставиха без думи милиони зрители. Много красива любовна история ... Sparkling Heart Heart EyesHands Clap

Може интрото да е пуснато след заснемането на сериала, но е направено така както е замислен той - отново в основата са Джемре и Недим. Yum Казвате, че не не се били развили като образи, но ако не са Джемре и Недим не знам какво би станало в този сериал. Всеки ще си прави каквото иска. Hands Punch Ама Джемре стояла между двамата братя и не можела да реши кого да избере - не съм съгласна. Все това повтаряте от както е започнал сериала, но аз откакто го гледам ясно виждам избора на Джемре и той е Недим. Тя винаги е била честна с Дженк и ясно му го е казвала. Wink Именно защото е наясно с това Дженк страда. Джемре не му е давала надежди - когато каза, че брака ще е истински го направи в момент на афект и то само пред Недим - после горе каза на Дженк, че няма как да стане. Wink

Аз лично предпочитам любовната история на Джемре и Недим - техните сцени ми въздействат по-силно. И двамата претърпяха развитие. И колкото и да казвате, че Недим бил лош - истината е друга и се вижда. Недим е добър човек, който е страдал 20 години - как очаквате да забрави това така бързо. Thinking Ако случилото се с него беше инцидент и никой не го беше тормозел през тези години и Недим нямаше да мисли за отмъщение - но всички знаем на какви мъчения беше подложен Недим от Шениз и как Дженк знаейки за това си мълчеше. Angry За мен това е отвратително. И ако след ставането от стола Недим беше забравил за това би било неестествено, така че беше нормално да иска да отмъсти - друг е въпроса, че не можа да отмъсти защото не е лош човек. Той има добро сърце. Flowers Four Leaf Clover И в сцената с Шенис го показа за пореден път - виждайки я в неговия инвалиден стол, в неговото положение - Недим й каза, че би трябвало да се радва, но не се радва, че я вижда така - уникална сцена! Flowers Hibiscus Според мен докато е в тази количка Шенис си дава сметка кой какъв е и как се отнася към нея - затова и после няма да посегне на Недим, а гледалите сериала напред знаем към кого ще е насочена яростта й. Sunglasses

А това, че Джемре гледала на Недим едва ли не като майка направо ме разби - но щом искате вярвайте си. Stuck Out Tongue Winking Eye А това, че е говорила за Дженк под звездите докато лежат с Недим  е така, но говореше за случката от детството им и какъв е Дженк - не с любовни чувства към него. Wink На улицата също не видях каквито и да било чувства от нейна страна спрямо Дженк - докато спрямо Недим се виждат ясно. Blush Но както се казва всеки има свое мнение и вижда нещата по различен начин. За мен всеки допир на Джемре до Недим, всяка тяхна прегръдка, мил жест и поглед са невероятни - първо докато той е в количка и след това - навсякъде ни показват любовта си. Kiss И след като Недим се излекува отново всяка една сцена е изградена за тях - също като момента с книгата, която Недим четеше - по-късно и Джемре беше купила да прочете същата книга. Защо ли? - защото обича Недим. Heart Eyes И в сълзите им и в радостта им се чете любов един към друг. Sparkling Heart

Съжалявам само, че не са направили още поне 1 епизод, в който да видим сватбата на Недим и Джемре, още някои романтичен момент между тях и т.н. но няма как Animal Heart Eyes Cat Да не забравяме, че актьорите се върнаха да снимат след пандемията. Тогава всичко беше много трудно и сложно - дори се говореше, че някои сериали може въобще да не ги завършат. Но за щастие Безмилостен град го завършиха. Sparkling Heart Съжалявам за Дженк и Джерен - пак го казвам. Края им не биваше да е такъв, но нищо не можем да променим. Disappointed Но се радвам за щастливия финал при Джемре и Недим и Дамла и Дживан - те заслужават да са щастливи заедно! Revolving Hearts

Тук много се повтаря и това, че в последните 3 епизода след пандемията едва ли не са обърнали нещата, та Джемре да е с Недим - не мисля така. То през целия сериал се вижда, че тяхната любовна история е в основата на сюжета - а Дженк и Джерен са част от пътя, който трябва да извървят, за да намерят щастието си. Blush

Да образа на Дженк претърпя развитие, но това се отнася и за останалите. Но за мен при Дженк и за напред има моменти, в които не ми харесва как постъпва и как реагира - като в случая с бебето например. Ще видим този момент още в утрешната серия. Затова сега няма да говоря - ще коментирам тогава. Ще ми бъде интересна и вашата реакция.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Боби - за пореден път съм напълно съгласна с мнението ти! И аз от самото начало разбрах, че Джемре и Недим ще са главната двойка в сериала.  Sparkling Heart Толкова добре си казала всичко, че няма какво да добавя. Hug Много ти благодаря Flowers Bouquet

bambii13 - благодаря за линка Hug

# 614
Значи изводът е, че не ставате за сценаристи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе, да. Предпочитам да гледам хиляди сцени, в които Джемре и Недим просто затварят очи и по този начин сливат сърцата си, отколкото сцените с хленчещия Дженк, който 100 серии не намери сили да признае любовта си. Недим и Джемре няма нужда дори да си признават. Само с поглед се вижда колко се обичат един друг. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт