Отговори
# 585
Това с бутането от прозореца го коментирахме - няма как да покажат как дете бута дете от прозореца. Има си някои морални ограничения валидни за нас, я представете си за турците. Сетете се как коментирахме, че е имало обвинения от страна на лекарските съсловия в Турция заради сцените с доктора, който помагаше на Шениз да трови Недим. И си представете ако бяха показали самото бутане на Недим от страна на Дженк. Най-малкото не е редно да се дават такива идеи. Затова оставаме само с признанията на Дженк.

# 586
Ох, да, сега се сетих, че го коментирахме, извините ме. Но в такъв случай никой не може да е убеден на 100%, че Дженк го е бутнал. Признанията са на едно 8-годишно дете, без значение че вече е зрял млад мъж

# 587

Защо не ми каза?

Ако ти бях казала, щеше ли да ми повярваш? Щеше ли да е достатъчно да те накара да забравиш какво направих?

Нищо не може да ме накара да забравя какво направи. Не мога да разбера това, което направи. Нищо не би те оневинило, но можех да разбера… Не теб, а самотата ти.

Наистина ли щеше да разбереш? Толкова ли е очевидно, че съм самотна, когато ме погледнеш отстрани? Наистина ли осъзна, че съм сама в тази бъркотия? Всъщност, няма значение! Не ме разбирай. Забрави какво ти казах! Но не забравяй едно нещо! Ако пуснеш ръката ми, няма за какво да се хвана. Сега ме премажи и се отърви от мен, или хвани ръката ми, дръж я, за да може да се борим заедно.

# 588
# 589
Момичета, тъй като скоро ще изпишем темата, имате ли идеи каква да е следващата анкета? Аз предлагам отново да е за любим герой, защото предишната такава беше в началото на сериала, докато вече сме на финалната права и сме опознали напълно героите. Ако имате други предложения, кажете. Two Hearts

# 590
# 591
Ако се върнем на прословутото бутане.
Дженк каза, че на 8 е заговорничел с майка си. Предполагам, че тук, в това признание, е обяснението как Недим се озовава от външната страна на перваза. Може би Дженк го е накарал да се скрие под давление на майка си и така е предизвикал падането.
Черните пликове ги откри Джемре в стаята на Недим, имаше и някаква дата, но зарязаха тази сюжетна линия. А самият Недим обясняваше, че изборът му е между любовта и нещо, за което мечтае през целия си живот. Така че линията с отмъщението си я има по начало. Дори в думите, които учеше. Едната, с която започна един от епизодите, беше разплата.

# 592
Да, всъщност щеше да е доста интересна тази сюжетна линия, че нищо не е такова, каквото изглежда.
Милият и безпомощен Недим - копнеещ за отмъщение
Джемре, която винаги преследваше истината, криеща тъмна тайна  (и това не го разбрахме)
Плейбоят и безотговорен Дженк - истински обичащ мъж.
Кифлата Дамла - най-истинското момиче в сериала.
Праведната Сахер с дете от друг мъж.
Толкова добре бяха изгродени образите в началото, че сюжетът можеше да се развие в много насоки.

И над всички, тегнеща сянката на Мюмтаз.  От толкова извънбрачни деца, нямаше да се учудя и Джемре накрая да беше излязло, че е негова дъщеря. Ама трябваше да я съберат с Недим, нямаше как да стане.

# 593
Бахар и Беркер в момента са заедно. Heart Eyes

https://twitter.com/86neska23/status/1408785230706663429?s=21

А Беркер е със съвсем различна визия, едвам го познах.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 19:05 от Madison.

# 594
ОзБах Но БахБер - Да???

🙏😂

Още една на Беркер

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 20:05 от x BlackRose x

# 595
Като няма НедДжер, поне да има БахБер. Stuck Out Tongue Winking Eye

И как може да са на едно място, а да не си качат нито една обща снимка.. Rolling Eyes

# 596

Страхотна песен и много хубав клип!

# 597
Диди, страхотен е клипът. Heart Eyes

Бахар на фризьор.

Мине си почива.

# 598
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Здравейте!
След дълга пауза се появявам да споделя мнение за финалната част на сериала. Най-накрая всичко взе да се разкрива, има действие и е интересно. Може мнението ми да стане малко дълго, но няма да пиша често.
Джерен На много пъти ми ставаше жал за нея. Но още съм на мнението, че това момиче си заслужава края. Сама се хвърли в огъня и изгоря. Бабата също има вина, но никой не я накара насила. Тя никога не е обичала Дженк. Влюби се в идеята да е богатата съпруга с власт и престиж. И той беше средството. Ако Недим беше здравия и правия - и в него щеше да се "влюби". И да не се прави на страдалчица пред Дженк, защото той и предложи да избягат и да гледат заедно детето. Тя не пожела. Искаше къщата и парите. Еми това си пося, това пожъна. Няма как да я обичат. Да не говорим как се държа и със семейството си много пъти. Монолога и вчера на Босфора много ми хареса. Дано е поука на други момичета с такива амбиции.
Сахер Най-неприятния образ в целия сериал ми е тази жена! Рядка комбинация от проста, безочлива, но убедена в правотата си и ролята и на морален стожер жена. Как пък веднъж някой не попита Джерен "Защо, какво, как?" Права беше, че се нахвърлиха, без да я изслушат. И как за Бога е по-скандално да легнеш със здрав мъж за пари, отколкото да се възползваш от инвалид? А точно Сахер, която преди 23 години, в малко градче, е легнала без брак и е забременяла, да ми се прави на светица, е супер лицемерно. За мен тя е по-лоша майка и от Шениз. Онази поне винаги беше наясно какво се случва с децата и.
Джемре Твърде много заприлича на майка си и много ме дразни. И тя вечно критикува, сее морал, поучава всички. Само тя невинна. Обаче не е. Ако първия път я оправдавам за брака и с Дженк, то втория път много грозно се възползва. Наранена от Недим се зарече как този път брака няма да е фиктивен. Беше длъжна да го изпълни. Тя също си легна на парите и спокойния живот, прати мъжа си на дивана, но и харесваше да е обичана и закриляна. Джерен поне беше готова да плати цената.
Дживан Цял сериал е страничен образ, вечно последен разбрал, невъздържан и буен. Никакво развитие при него. Но все пак ми е най-симпатичен от семейство Йълмаз. Все едно корейския филм "Паразит" за тях е правен.
Дамла На моменти кифла, в доста други егоист, но в крайна сметка жертва на тайните на семейството си. Готова да си признае грешките и да се промени. Най-симпатичен женски образ.
Дженк Гледах, гледах и не видях катарзиса и промяната при него. Бореше се, опитваше се, но винаги признаваше едва, когато ножа опре до кокала и плачеше колко се разкайва. Страхът му го съсипа. Водещата му линия в сериала беше да мълчи от страх - за Недим, за Шениз, за Джерен и бебето и, за всичко и да бяга(както каза и Дамла). И не го обвинявам. Това чудовище Шениз го е мачкало от малко дете и е провалило живота му. Много ми е мъчно за него. Сигурно ще стана черна отново, но аз двойка Джемре-Дженк не видях. Видях една болезнена, несподелена любов на Дженк, в която той търсеше спасение. Но беше силна и искрена, да. Добро сърце има Дженк и заслужаваше добър край. Но Джемре правилно му каза, че трябва да спре да търси съжаление, опрощение и спасение от другите, а сам да си прости.
Недим Наистина голямо разочарование беше неговото отмъщение. Напълно неспособен да управлява фирмата и неслучайно. 20 години не се наваксват за 1. И той като Дженк си е останал момченцето, уплашено от Шениз и така и не направи нещо срещу нея. Отмъщаваше на всички, но не и на най-големия си враг. Само не разбирам каква е драмата с подменения тест? Те толкова интриги, тайни и опити за убийства в тази къща, а това излезе най-големия грях там. И не разбирам възмущението, че не разбрал и съжалил Джерен. Джерен го третираше ужасно и не заслужаваше грам прошка и разбиране. А той се държа много великодушно с нея.
Агях В началото на сериала много ме дразнеше, но сега наистина ми е много жал за него. Най-трагичния образ в сериала. Мъж на честта, справедлив, почтен, а грозно предаден и лъган години наред. Имаше обаче и голяма вина за съдбата на децата под неговия покрив.
Шениз и бабата няма да ги коментирам. Чисто отрицателни образи, за които каквото и лошо да се напише, все ще е малко.
и аз съм съгласна с всичко,което си написала, но не и с това, че Дженк не търпи личностно развитие.А и ти самата си написала причината  за бавния и мъчителен път , който сам извървя.Всички питат , защо не си е признал веднага за бебето, към 5-6 епизод .Ами тогава , какво щяхме да гледаме още 20 епизода?! Че то нямаше да има никаква интрига! Smile Колкото до това, което каза Джемре, ами права е, от кого ли не поиска прошка, на кого ли не се извини/ друг въпрос , дали му ги приемаха/,само от мене - не.Много съм му сърдита!:angry:

# 599

Общи условия

Активация на акаунт