Отговори
# 690
# 691
Ако ще говорим за морала в мюсюлманските страни, там и поведение като на Дженк е осъдително.

# 692
Илхан Шен и Бахар Шахин АУ

Илхан много го харесах в Рамо и се чудя да загледам новия му с Йозберк той е наше момче роден е в България
Спомням си,че по едно време ги спрягаха с Бахар за проект -супер ще са...

# 693
Съгласна съм с Вали, че на Джерен не й се дава шанс да бъде майка. Да, продаде нероденото си бебе, но това беше отдавна и не може да се сравнява със ситуацията в момента. Тогава едва ли е имала развито майчинско чувство и едва ли е обичала бебето толкова силно, колкото сега. Агях няма правото да й го взима. Най-малкото, защото баща му дори не го иска (за момента) и реално погледнато, това бебе има място само и единствено при майка си.
Легна си с Дженк, защото мислеше, че ще се омъжи за него. Дори не е подозирала какво я чака.
Държи се така с него, защото и до ден днешен таи доза непоносимост. Все пак, след като той разбра, че бебето е от него, не си помръдна и пръста. Остави Джерен и Недим да бъдат безгласни букви, водени от Шениз. Следващия удар, който й нанесе- ожени се за сестра й. И всички тези грешки му се прощават от Агях, че и от Джемре, но на Джерен не може да й се прости.
И няма никакво значение, че става въпрос за Турция и техните порядки. Нали от години се опитват да променят нещата, водят всякакви протести и каузи в защита на правата на жените. Това вече е една светска държава и би следвало тези глупости да останат в миналото.

# 694
Тук не съм съгласна.
Джерен гледа на бебето като на билет за живот с Дженк. Дженк й каза, че ще се грижи за бебето, но не иска да има нищо общо с нея. И какво направи тя? Започна за всяко нещо да му виси на главата. Защото е решила, че ще го принуди да е с нея. Заради бебето.
Джерен реши да спи с Дженк. Тук дори бабата беше шокирана като си призна, че е бременна. Помня тази сцена в банята. Т.е. това си беше нейно решение. Шениз я гонеше, тя се връщаше. Както отбелязах, не харесвам подобно изнудване. Както не харесвам и изнудването на майки с децата им, както направи в началото Агях с Дживан, така че семейството да остане. Изобщо, не харесвам изнудването, но с деца ми е особено гадно. И по тази причина одобрявам поведението на Агях. При такава майка в стил Шениз, по-добре му е на детето без нея

# 695
Сега разбирам защо Джерен ще причини на Агях онова с ДНК теста. Чудех се какво ще я провокира и явно е тази ситуация.
Ох, не знам какво да кажа тук. Нито съм на страната на Джерен, нито на Агях. Джерен как пък поне за няколко дни не се кротна ами още от първия ден започна пак да ламти за пари. Недим й даде доста съдейки по доволната й физиономия, а тя иска още. Отделно наистина не знам как си въобрази, че с Дженк могат да си играят на семейство. Няма как да накараш някой да е с теб насила след като не те обича. А Дженк не само че не я обича ами не може и да я понася. В случая той може да се грижи за детето си, но на нея това не й стига. Наумила си е да е неин, но когато имаше възможност да замине с него избра парите и къщата.
Агях пък ми идва в повече с това да отдели детето от майка му. Все си мисля, че можеше да измисли нещо друго да й натрие носа, но това което направи е доста жестоко. Честно казано губи ми се вече, че Джерен е подписвала документи на Шениз, помня споразумението, което подписа на Агях, но Сехер скъса. И като го вземе от нея на кого ще го даде? Баща му все още не е осъзнал че е баща и не ми се вижда готов да стане и майка и баща едновременно. Добре, че поне Сехер стана да каже няколко думи, но се чудя и след тази история ли ще останат в къщата? Аз ако съм си хващам багажа и няма да се обърна назад.
Сцената с Дамла, която настояваше майка й да остане с тях на масата ме върна назад когато Джемре доведе Недим да вечеря със семейството. Само Агях беше доволен тогава. Шениз беше отвратена, Дамла не смееше да погледне Недим. Ето го двойният стандарт на семейство Карачай.

# 696
Голяма дилема има в момента Озан е отпоследвал агенцията в която беше и я махнал от биографията си в инстаграма.
Всички им трепери под лъжичката да не се отправи при Гьокхан - агента на Беркер.

А аз днес имам повод ставам на 26 години.Почерпете се за мое здраве макар и виртуално...

Скрит текст:

# 697
Голяма дилема има в момента Озан е отпоследвал агенцията в която беше и я махнал от биографията си в инстаграма.
Всички им трепери под лъжичката да не се отправи при Гьокхан - агента на Беркер.

А аз днес имам повод ставам на 26 години.Почерпете се за мое здраве макар и виртуално...

Скрит текст:

Честита и щастлива да си, Диди ❤
Едно леко егоистично пожелание - филм с Озан - хубав и скоро. Предусещам, че тази фотосесия не ще да е само заради Линията.
И един като Озан (хубав, нежен и обичащ) лично за теб ❤

# 698
Честит рожден ден, Диди! Heart Желая ти здраве и много щастие, постигай целите си с лекота и бъди изпълнена с много любов.  Balloon Birthday

Един подарък от мен. Gift

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 00:46 от Madison.

# 699
Честит рожден ден, Диди 🎂🥂
Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов, сбъднати мечти, успехи в личен и професионален план и много усмивки ❤
Весел и незабравим празник 🎉🥳

# 700
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДИ ❤️💐
Бъди здрава, щастлива, обичай и бъди обичана и сбъдвай мечтите си с лекота!
Един прекрасен празник ти пожелавам Simple Smile

И другия твой любимец 😉

# 701
Честит рожден ден, Диди. Бъди здрава, щастлива и обичана. Нека късметът и любовта са винаги с теб. Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Tulip Flowers Rose

# 702
За пореден път се убеждавам, че в този сериал логиката не съществува. Агях както се беше отказал от парите и властта, тръгна да се прави пак на господ…Изживява се като някой бей.
Дженк преди седеше до полата на мама, сега тати му оправя бакиите. Свел глава на масата, мълчи като риба. Жалка картинка.
Недим и той като брат си, не смее гък да каже пред чичо си, дето му държи сметка за какво ще си харчи парите. Трагедия.
Малката глезла Дамла пък, неща и да я коментирам.
Имаше силен старт сериала, но до там.

# 703
Агях продължава да дърпа конците, макар и в сянка. А Джерен подписа този документ, притисната психически от Шениз със записа компромат, в деня на брака си с Недим.

# 704
Джерен трябваше да каже, че е била принудена от Шениз да подпише документа.
Дженк има влиятелни родители, които го защитават, за разлика от Джерен. Затова и се сниши и не каза думичка, баща му винаги е насреща да оправи поредната каша. Явно така е свикнал. Но това не е мъжко поведение.
Недим също не знам защо си замълча, след като той най-добре опозна Джерен и разбра за всичко, през което е преминала. Бяха се разбрали за обещетението, както и Джерен каза, това си е нейно законно право. Агях защо се бърка?!
А Дамла и на мен ми направи грозно впечатление като каза, че майка й ще се храни на масата, а на който не му харесва, да не вечеря с тях. Не е ли тя тази, която беше казала, че й е неприятно да гледа Недим, докато се храни?! Наистина това са двойни стандарти.

Общи условия

Активация на акаунт