Отговори
# 510
Може и да ме линчувате, но съвсем по скорпионски това е любимата ми серия с любимите ми сцени. Падането на маските.
Хареса ми как всеки остави другите да си признаят. И как Недим пак се опита да се оправдае с другите. Разбира се. Кой ми оцапа гащите.
И много любимата сцена "Недим, ти си най-голямото ми разочарование" на къртицата Джемре.
Посмях се как Джемре искаше да спасява майка си като й мери кръвното 🙃
Също и една от най-тъжните сцени (за мен) - Дженк, който носи майка си на ръце....
Диди, клипчето ти е уникално ❤

# 511
На мен пък ми хареса, че на Дамла най-накрая й се отвориха очите. Само тя и Сехер не виждаха какво се случва около тях. Прогледнаха и двете тази вечер и разбраха що за семейства имат.

# 512
УНИКАЛЕН КОЛАЖ!
За ЗИ не знам ,но мисля,че не е зле да ги видим някога пак заедно.
А Дженк той толкова ме боли сещам се,че миналата година по това време ревах с цяло гърло за един персонаж и сутринта отивам на работа и колежката ми щеше да ме бие с парцала за под като и казах,че Дженк е умрял.
Шегуваш ли се? И беше реакцията после и тя полудя от яд като и разказах а сега гледа само заради Озан и не понася никой друг интересно ,че повечето около мен харесват Дженк. Шефа ми полудява от яд ,че такъв персонаж се харчи той е от арабските страни и направо го изумява такова поведение и начин.
Тоя финал не го приемам една година мина и не ми пука за енд гейма а затова,че направиха Дженк като Наталия Симеонова да събира двойки и тн
Смях у залата ,но най-големия смях беше тази вечер Дамлош знаеше,че Дженк е бутнал Недим нали говореха 26 еп тия сценаристи алцхаймер ли имат? Какво може да чакаме за финал от такива драскачи?

# 513
Много интересен епизод. Кутията на Пандора се отвори и тайните една по една започват да излизат наяве.

Смях у залата ,но най-големия смях беше тази вечер Дамлош знаеше,че Дженк е бутнал Недим нали говореха 26 еп тия сценаристи алцхаймер ли имат? Какво може да чакаме за финал от такива драскачи?
Именно, това е груба грешка на сценаристите. След признанието и прострелването на Дженк, Дамла и Шениз коментираха станалото и думите на Дамла бяха “Как толкова години е крил нещо подобно”. Явно новите сценаристи са пропуснали детайли от епизодите преди тях, което обяснява доста от небивалиците. Satisfied
Все пак хубавото беше, че най-накрая разбра що за майка има и ще спре да обвинява баща си, който няма вина за нищо.

# 514
Аз при падането на Шениз се замислих. Агях я пита "Кой е бащата на Дженк и Дамла" и тя отговори "Мюмтаз". Имаше такава пауза преди да каже "Мюмтаз е виновен за всичко", че си беше направо признание. И при разговора за развода пак си каза "Никога не си бил истински баща на Дженк". Не че нещо, ама на мястото на Агях изобщо нямаше да се съмнявам.
Но да, изненадата на Дамла беше малко склеротична 😂
Тази вечер, въпреки че много обичам сцената на Джемре и Недим, пак изумях какво предложение е направил Недим на Джемре да вървят заедно, при условие, че все така е женен? И как принципното Джемре, тежко разочарованото Джемре не го попита за основанията за претенции към нея. Ок, женен насила за Джерен, ама това беше преди сто епизода. Вече си е женен доброволно. Изгони я от стаята си, но не е искал развод. Това ако не е чиста лъжа и използвачество, здраве му кажи.
Диди, аз също бях в шок от финала. Изгледах го предварително и не можах да разбера как се е стигнало до него. После изгледах вси чки епизоди, и все така не го разбрах...

# 515
Мдааа, бракове които са насила, ама никак не се свенят нито Недимчо, нито Джемре то.... Любов, любов... Ама хващаш ръка, пък после.... Знам ли... Та интереса клати феса... Така ли се в казваше...

Боби, скоро написа, но не можах да ти отговоря... Дали един мъж създава дете, пък после не носел отговорност.... Наистина съм поразена от факта, че все още има някой да мисли, че сме преди 100 години... В днешно време отговорността е на самия теб, особено в случай в който жената ляга в нечие легло... НЕКАНЕНА... в днешно време... смяна на пола, трети пол,... Хич ама хич не ми се вярва, че една жена не може да вземе правилното решение за себе си, и си мисли, че като надуе корема от някой насила, той ще бъде неин.... Честно! Жалко за детето, жалко.. Нито ще расте в нормална среда, нито в имението мечтата на майката, нито с бащата мечта...

# 516
Е какво значи насила? Джерен да не е изнасилила Дженк?! Да кажем, че първият път е било грешка. Но това се повтори още много пъти и Дженк нямаше нищо против да си ляга с нея. Така че не мисля, че е била “неканена”.
Бебето е негово и е редно да понесе отговорност. Никой не казва, че трябва да се жени за Джерен или нещо подобно, но тук става въпрос за едно невинно създание. Захвърли Джерен като парцал, остави Шениз да се гаври с нея и не направи нищо за детето. За него бе по-удобно то да бъде приписано на Недим. Тук не мога да го оправдая с нищо.

# 517
Мдаа, забравяш теста за бащинство... Недим размени резултатите... Удобно за Дженк... Не.. Не казвам, че е изнасилена... КОЙ мъж бяга от красива, лесна жена в леглото си... Защо Дженк не прелъсти Джемре... Дори не се опита....
Това се опитвам да кажа, лесното е ЛЕСНО, за всичко... Жалко за много неща, но определено детето не беше създадено с желание и любов... При създалите се обстоятелства, защото не ми казвайте, че не познавате мъже които се осъзнават късно в реалният живот... Та и тук така... Късно, но ще си понесе отговорността..

# 518
Недим подмени резултатите доста след това. И да, беше удобно за Дженк да си мълчи, защото не искаше това дете и защото не искаше да загуби Джемре. Самият той знае, че е направил грешка и се разкайва. Сам си каза, че ако можеше да върне времето, нямаше да постъпи така.
Джерен набързо си легна с Дженк, но да не забравяме, че до този момент беше девствена. Дженк си остана първият и последният й. Така че не може да се каже, че е лесна жена. Просто беше влюбена в него, а и очакваше да се оженят. Сглупи, както и в много други ситуации.

Ново от Сера и приятеля й.

# 519
За мен Джерен никога не е изпитвала нищо към Дженк тя просто го виждаше като ключ за спасение.
Ако обичаш някой не го нараняваш постоянно например не му носиш инвалиден стол с вързано балонче или не му проваляш живота по някакъв начин.Уви големия паралел на Джерен и Недим - егоистичната им така наречена любов.Единия не знаеше какво иска луташе се между себе си отмъщението пък другата беше с една цел де има мангизи и тя е там.
Джемре пък от праведност и праволинейност се сбърка сама седя и се чудя защо не убиха баш нея щеше да е по запомнящо се за финал ,но тия двамата щяха да я последват в напредвара кой колко я обичал можеше да се обесят заедно с нейно име просто всичко се върти около Джема а няма да забравя ропото на Сера:
- Джемре има много по важни проблеми от любовните.
Къде бяха тези проблеми Сераджъм? Колкото и да дълбая все ще си вдигам кръвното от малоумията на заспалото племе то колкото минуси има в този сценарий не знам направо дупка до дупка като кърпен асвалт.
Имаме и добри попадения,но се броят на пръсти.... не ми минава емоция и чувство ама грам от ДжемНед и проблема не е ,че харесвам Озан защо харесвам Беркер с друга партньорка значи и към него няма против
Просто е нелепо ти да изградиш такъв персонаж и да го съсипеш за да направиш двойка ем не го приемам
Историята я носеше Дженк всичко е свързано с него дори той им направи финала хората повече го обичат и виждат какво е всичко
Авшар има един минус сценаристите му винаги започват ОК всичко и после забиват в триъгълника ако Сърма беше останала щяхме да видим много неща
Лично се чудя за Шениз а мисля,че тя е убила Мюмтаз искайки да убие Агях.Примерно и също най-вече никакво развитие за тайната на Джемре
Какво видя? За да помогне по някакъв начин така на Дженк е преживяла подобна ситуация,но така и не разбрахме защото всичко друго беше по важно от реално главните герои.
Заболяването на Дженк беше черешката на тирамисуто
Поне да бяха загатнали,че е бил болен а не да влезнат в тоалетната и да пишат като за на зор.

Дженк първо имаше история и замисъл за да седнем да правим клипчета и да се чудим за какво става дума до ден днешен значи много ще си струва.
-Беше чудовище...обречено никой да не го обича.

Млад мъж лутащ се в своята съвест и угризения

Спомням си как Джемре прокле Дженк да се изгуби в неговата си тъмнина така да се изгуби,че повече никога да не се появява пред нея.Голям страх да го види.Защо ли?
И ако енд гейма беше ДжемНед защо няма една нормална сцена между тези двамата????

Абе аз понеже все гледам друг сериал на обсесията тв да пусна ефсането толкова са проклети тез Недимки,че се мъчиха и тага да спамят тази вечер и не успяхме да влезнем в листата.Като толкова завиждат защо не си направиха на тях си и на двойката си и за Недимчо?

Говорим за Керем и Озан другото което се моля да видя час по скоро:

Прекрасния Йиит Йозшенер: Бях и споменала колко си го харесвам и най-вече като Джемил.Но като цяло няма празно при този човек може по голям брат да му играе даже и баща.

# 520
Абсолютно съм съгласна с Madison за ситуацията между Дженк и Джерен. И не казвам Дженк да се ожени за нея, а да понесе отговорността за детето си. Ако беше веднъж да го оправдаем, но всички видяхме сърчицата в календара на Джерен. Не оправдавам Недим, защото сменяйки теста той реално не знам какво целеше. Това е една от най-безсмислените му постъпки. Ако беше оставил истинския тест, Дженк нямаше да му е пречка за Джемре. Той по-скоро помогна на Дженк да му олекне на душата, че детето не е негово. Много ми харесаха думите на Джерен към него, когато му каза, че той въобще не страда за детето си. Беше абсолютно права. Ще го видим сега като разбере, че бебето е живо.

Снощи паднаха всички маски. Остана само една - истината за бащата на Дженк.

А колкото до сцената между Недим и Джемре, която фенките на Дженк обожават, в нея отново се потвърди за кого е биело сърцето на Джемре през целия сериал. Всеки друг финал щеше да е подигравка с истинската любов.
“Не ме гледай с тези очи"... / защото ми идва да се хвърля в обятията ти, а не мога, заради разочарованието, което ми причини", бих допълнила аз. Heart Eyes

# 521
Аз пък се ядосах, че Джемре също имаше амнезия и не си спомни как разби сърцето на Недим за първи път, когато я накараха да му наговори лъжи, че е влюбена в Дженк и че между тях с Недим има само приятелство. Той дотогава беше невинно влюбено момче и тя разби всичките красиви неща, които му беше подарила. Е, именно тогава той се озлоби и подмени теста. А снощи обяснява и реве как той й бил най-голямото разочарование. То това неговото с теста на фона на всички други злини, не е кой знае какво.
И в крайна сметка не разбрах вече какво ги спира двамата да са заедно. В началото беше - мнението на другите и това, че са женени. Сега...

# 522
И аз се чудя защо толкова се набляга на този подменен тест. И по-рано писах, че ако Дженк не беше избягал от теста в болницата, истината щеше да излезе още тогава наяве. Освен това Дамла беше чела писмото на Дженк до Джемре, в което пишеше, че той е баща на бебето на Джерен. Май на всички им беше много удобна ситуацията и сега акцентират само върху вината на Недим в случая. Всъщност знам - за да може отново да има пречки между Недим и Джемре. Колкото до това, че все още е женен - ами ще се разведе, а и бракът му е фиктивен. Всички го знаят.

# 523
За Джемре съм без коментар толкова ми е смешна ,че направо комедия не а трагикомедия.

Озан и Дениз АУ

Бахар и Денизджан

Някой беше споменал за това ХАНЪМ на Джерка хахах

Никакво уважение към чуждия труд най-омразното ми нещо.То бива малоумнищина а прекалено нужно ли е да се стига до такива съботажи? Що за простотий и детищини са това. Аз не съм ходила да съботирам тяхни инициативи....
Но факта си е факт дори и да правят съботаж се събраха толкова хора снощи много им здраве. Имат един финал от десет минути пред един безсмъртен персонаж за съжаление са миките разбирам ги в болката и злобата им.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 11:42 от x BlackRose x

# 524
Тази сцена на Джерен пред някаква маса в някаква хубава вила минала ли е? Където крещи, "правя го за сина ми".

Общи условия

Активация на акаунт