Но разбира се, някои фенове на Дженк не виждат по долеч от него и затова няма как да видят, че историята на сериала се базира на любовта между Джемре и Недим още от самото начало. Историята е изградена върху любовта между момчето инвалид и медицинската сестра, която идва да се грижи за него - постепенно ни показват как двамата се влюбват един в друг и преодоляват много трудности, за да бъдат заедно и щастливи.
Затова и си заслужиха щастливия финал. Аз се радвам, че тяхната любов има щастлив край
Не се радвам, че Дженк ще умре, нито че ще умрат Джерен или Агях. Това е прекалено за мен, но решението е на сценаристите и ние нищо не можем да направим.
Специално случая с Агях е защото актьора е отказал да се върне на работа по време на пандемията. Но поне другите двама можеха да оставят живи - но това е положението. Колкото до Джемре и Недим - тяхната прекрасна любовна история заслужаваше щастливия край.
Именно затова и феновете се вълнуват толкова. Но някои явно прекалено на сериозно взимат нещата и не спират.
Мога да ви кажа, че фен базата на Джемре и Недим също е огромна. Има толкова много и все уникални клипове с тях - всеки от които съдържа невероятни сцени показващи ни истинката любов между двамата. Аз виждам тази любов и се радвам, че съм фенка именно на ДжемНед!
За вчерашния ден техните фенове също не бездействаха - специално в инстаграм има един куп колажи и гифчета на Джемре и Недим, както и клипове и моменти с тях. За да има толкова фенове - значи хората ги обичат и не само ние, които пишем в тази тема и ги защитаваме сме видели химията между Сера и Беркер и прекрасната любовна история на Недим и Джемре. 

Разбира се като във всеки сериал и в този има и някои недомислици, но това е нормално - въпреки това сериала винаги е много вълнуващ. Всички актьори са невероятни. 
Чудя се дали щяхте да говорите така, ако вашия любим Дженк беше накрая с Джемре - според мен - нямаше. Затова и Недим и Джемре са ви черни.
Те били най-слаби като актьори, като визия и прочие - прочетох и обидни коментари от рода на това, че Джемре била хлебарка. Просто нямам думи. Затова и все по-рядко коментирам каквото и да било тук.

Как по-ясно да го каже, че да повярвате и вие, че Дженк го е бутнал.
Според вас понеже не са ни показали точно как го бута, значи не е той. Аз питам - нужно ли е да ни показват как едно малко дете бута друго от прозореца. Слава Богу са ни го спестили - но истината е ясна. Дженк я каза лично - Аз бутнах Недим от прозореца. Дори във вчерашния епизод го каза на майка си и Дамла го чу. Сега Дамла си отвори очите и разбра, че Недим е бил прав и ще промени и отношението си към него.
Разбира се, че Дженк тогава е бил дете и е бил силно повлиян от майка си и глупостите, които му е говорела. В това не се съмнявам - казвам само, че вярвам на думите на Дженк, че той е бутнал Недим и не мисля, че трябва да търсим конспирации в това. 
Не ми се стори и толкова съкрушена от развода с Дженк - казвате, че не била весела и в съда. А вие какво очаквате - тя знае, че Дженк е влюбен в нея - нима трябва да се хили пред него. Нима трябва да е щастлива докато той страда. Нима трябва да се смее пред Агях и майка й, които бяха с тях. Разбира се, че ще се държи на положение - сериозна, но непреклонна. Важното за мен е, че накрая се разведе, както беше редно. 
Според мен Джемре чакаше да бъде целуната на няколко пъти, но от Недим - не и от Дженк.

Всичко ще направите да изкарате, че Джемре пяла за Дженк - но съжалявам, тя пя песен точно на Недим. Хич не ме вълнува текста в случая, а конкретния момент - влюбения поглед на Джемре, когато видя Недим да влиза - влюбения поглед на Джемре докато пееше на Недим. Тя отново забрави, че в заведението има други хора - за нея съществуваше само Недим, точно както и предишния път.
Именно затова не видя, че Дженк също влезе в бара - дори не го забеляза защото беше заета да гледа влюбено Недим и да му пее песен.
В бара аз видях и влюбения поглед на Недим докато гледаше Джемре и изпълнението й. Истината е, че Джемре обича Недим и Недим обича Джемре - двамата са влюбени един в друг.
И това не се вижда едва сега, а се вижда през целия сериал.
Съжалявам за Дженк - той истински се влюби в Джемре, но любов на сила не става. Джемре направи своя избор - разведе се с Дженк. Нима не виждате как засиява лицето й като види Недим - не е така с Дженк. 

После казахте, че Джемре специално чакала Дженк да му благодари - ами не е ли нормално? Ако не му беше благодарила пък щяхте да я обвините, че е неблагодарна.
Каквото и да направи Джемре все ви е трън в очите, защото не избра Дженк, а Недим. Според мен Джемре вижда в Дженк добър приятел - тя много държи на него. Единствен той й протегна ръка, когато беше сама и имаше най-голяма нужда. Това няма как да се отрече. Дженк постъпи прекрасно.
Затова е нормално сега и Джемре да го подкрепи, когато се случи това с майка му. За мен това не е престорена загриженост. Джемре просто е такава.
И аз съм съгласна с Madison и Боби относно Дженк и бащинството.
Не мога да го оправдая за постъпката му - не казвам да се жени за Джерен, но трябваше още в самото начало да признае, че бебего е негово. То не е плод на еднократно залитане - Джерен на няколко пъти спа с Дженк и той го искаше - нямаше против.
Но после, когато се влюби в Джемре - правеше всичко тя да го обикне - но в същото време я лъжеше. Не можеш да очакваш да развиеш нови отношения докато криеш такова нещо.
Тук става въпрос за бебе и то от сестрата на Джемре. Бебето в случая няма никаква вина за постъпките на родителите му. То е най-невинното в случая. На мен лично ми харесва развитието около бебето, а именно че Оя го е спасила - не виждам нищо невъзможно в това. Тя има приятел лекар. Радвам се, че това малко бижу се оказа живо.
Относно подмяната на ДНК теста - не оправдавам и Недим за тази му постъпка. Това беше най-голямата му грешка, но е плод на заблудата, в която го поставиха мислейки, че Джемре е с Дженк и че вече не иска да го вижда - че вече не я е грижа за него. А знаем защо тя му наговори тези неща - Оя и Агях я накараха, за да оздравее Недим, защото това щяло да го вдигне на крака. Тук Джемре за пореден път се жертва, за да помогне на Недим - и това ако не е истинска любов. На думи се отказа да бъде с него - стига той да се оправи - и успя.
Но знаем, че Недим е винаги в сърцето й - тя го обича, както и той нея. Нормално е сега да се чувства предадена от Недим научавайки, че е подменил теста за бащинство - ако не беше го направил - двамата с Джемре можеше отдавна да са щастливи заедно, но тогава и сериала щеше да е свършил по-рано 
Това, че Джемре каза на Недим, че е най-голямото й разочарование е защото той е мъжът, когото обича - чувства се предадена.
Нормално е да е ядосана, но спокойно - скоро ще й мине. Джемре обича Недим и бързо ще му прости - колкото до брака му с Джерен - той отдавна я изгони. Това е брак по документи - никога не е имало нещо между тях и Джемре е наясно. Недим ще се разведе - може би още в епизода тази вечер.

Много силна сцена изиграна отлично и от двамата - поздравявам ги. 

А двете сцени, съчетани с музиката, изглеждат още по-брутални.. Благодаря за подаръка, Диди.
Колкото не го харесвах този човек в началото, толкова започна да ми се издига в очите напоследък. Жалко, че толкова късно прогледна и започна да обръща внимание на децата си.
Препоръчани теми