Отговори
# 540
  • Свети Влас
Аз друго не разбирам, как може Агях да покани Башак с бебе, при условие, че снаха му току що е загубила своето дете...  И как викаше како.... Джерен може да е всякаква, може и да продаваше детето си, но мисля, че след загубата му, я болеше и то много... Сигурна съм, че и е липсвало...
Все още не мога да разгадая логиката на СЦ...

# 541
Диди, разкошни клипчета, благодаря ❤
Сцените на Агях и Дженк са много въздействащи, особено в последното клипче (добре, че беше с превод Wink като за мен).
Диди, нали вече се разбрахме, че сценаристите нямат идея какво да правят с Джемре. Не им се ядосвай, те толкова си могат, явно.
Габи, мъжете не ги мислят тези работи. А и Агях категорично не смята, че дължи нещо на Джерен. Докато Нуртен е част от семейството.

# 542
Аз днеска пак изгледах Линията и чакам новите епизоди с десет очи

# 543
Здравейте, извинявам се ако е задаван въпроса, но Дамла нали знаеше, че бебето е от Дженк(когато прочете писмото предназначено за Джемре), защо реагира все едно за първи път чува?

# 544
Здравейте! Kissing Heart

Бамби, да, беше прочела писмото, но тогава Недим подмени теста и Дженк, Шениз, както и Дамла си мислиха, че бебето е от него. Впоследствие Дженк и Шениз разбраха истината, но не и Дамла. Тя само знаеше, че с Джерен са спали заедно.

Maди спешъл ще го повторя това с Уморих се животе...

Диди, знаеш как да ме удариш право в сърцето.. Broken Heart Този клип ми е любим и винаги ме натъжава като го гледам.

Габи, сцената, която си публикувала, ми е една от любимите. Толкова много болка имаше в очите на Джерен.. Не мога да си представя какво е изпитала в този момент.  И споглеждането им с Дженк.. Много тъжна и едновременно красива сцена.
Стореното от Агях наистина бе доста неуместно. Но той смята Джерен за боклук. Тя е последният човек, за когото би помислил.. Докато Нуртен си я обича и винаги би й помогнал.

Heart

Бахар е на посещение в имение Карачай. Heart Eyes

Оправили са си терасата. Laughing

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 17:24 от Madison.

# 545
Хубави новини за Бахарче.
Ако може някой да преведе подробностите 😘

# 546
Бори, Hug сега видях, че и ти си писала, та си редактирах предишния пост.

Бахар ще играе главната роля в сериала "Duran", който ще се излъчва в платформата Gain. Екранният й партньор ще е Октай Чубук.  

Не го знам този младеж, но е симпатяга. Надявам се да има химия между тях и сериалът да бъде успешен.

# 547
Пак Гейн пак ще почнат ОзБах че има...🤭🤭😂

# 548
Здравейте дами! Бихте ли ми дали сайт,където да си наваксам с последните епизоди. Благодаря предварително!

# 549
Тук ги качват.

Приятно гледане на епизода! Heart

# 550
# 551
Не разбирам, защо все Джерен трябва да страда и да бъде обиждана и мачкана от всички?! Все едно останалите са чисти и невинни. В този сериал няма бели и черни герои, всеки един е допуснал някаква грешка в даден момент. Но за всичко Джерен им е виновна.
Само аз ли забелязвам как Джемре винаги излиза чиста и невинна от всичко? Цял сериал стои между двама братя и е в основата на техния конфликт. Крие от тях, че са братя, а в същото време ги обвинява, че те също имат тайни от нея. Гледаше как майка й и Дживан се нахвърлят върху Джерен, въпреки че знаеше защо сестра й е била принудена да направи това. Не каза и думичка. Но да, Джемре е ангел, а Джерен дявол.
А точно пък Сехер няма правото да се държи по този начин. Нима не крие от Джемре, че всъщност е от друг баща?! И все се прави на много горда. Джерен е купила апартамент, за да може да започнат начисто, но нее, праведницата няма да приеме пари от този брак. Да разчита на другата си дъщеря тогава, тя ще им купи жилище.

Ах, Джерен, сбъдна най-голямата си мечта- вече имаш купища пари. Но за сметка на какво?! Disappointed

# 552
  • Свети Влас
Диди имам и друг любим тъжен момент- когато Джерен каза на Дженк, че бебето им е живо и че е отвлечено и го помоли да го намери... Толкова болка имаше в очите на Джерен... Но, да тя сигурно и тогава беше виновна...
Скрит текст:

# 553
Диди имам и друг любим тъжен момент- когато Джерен каза на Дженк, че бебето им е живо и че е отвлечено и го помоли да го намери... Толкова болка имаше в очите на Джерен... Но, да тя сигурно и тогава беше виновна...
Скрит текст:

Аз тогава не се ядосах на Дженк той помисли,че тя се побърква чак за ръце я хвана понеже.
Малко остана докато се появи и тумора на Дженк чакам сцената на паркинга с десет очи...

И мръсника Юсуф го избелиха сега ще го влюбят и в Дамла

# 554

Много беше хубава тази сцена между двамата. Жалко, че имат толкова малко подобни моменти. Дори и тук не можаха да си поговорят и да си кажат повече от две изречения.. И двамата ги боли от загубата на детето, но страдат по свой си начин. Хубаво е, че Дженк осъзнава грешката си и ако можеше, щеше да върне времето назад и да я поправи.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 23:29 от Madison.

Общи условия

Активация на акаунт