Отговори
# 525
Четох за една сцена, обаче аз ли съм я проспала или е изрязана? Дженк вижда как Джемре и Недим се връщат в къщата след нейно участие в заведението и  напада и удря Недим. Има ли такова нещо?

# 526
Четох за една сцена, обаче аз ли съм я проспала или е изрязана? Дженк вижда как Джемре и Недим се връщат в къщата след нейно участие в заведението и  напада и удря Недим. Има ли такова нещо?
Не снощи, предишната вечер беше - Дженк нападна Недим - питаше го какво е казал на баща му и т.н. След това прати Джемре при пациента й и тя му удари шамар

# 527

Мине ще бъде една от журито на кинофестивала в Франкфурт който ще се проведе 25.10 до 30.10.2021г.

Идрис  като Рюзгяр в Съдбовна игра

Бахар вече е в Истанбул

Още една на Идрис

Ози е активен

Любимия ми клип на ДженДжем

# 528
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Е какво значи насила? Джерен да не е изнасилила Дженк?! Да кажем, че първият път е било грешка. Но това се повтори още много пъти и Дженк нямаше нищо против да си ляга с нея. Така че не мисля, че е била “неканена”.
Бебето е негово и е редно да понесе отговорност. Никой не казва, че трябва да се жени за Джерен или нещо подобно, но тук става въпрос за едно невинно създание. Захвърли Джерен като парцал, остави Шениз да се гаври с нея и не направи нищо за детето. За него бе по-удобно то да бъде приписано на Недим. Тук не мога да го оправдая с нищо.

Е, Мади, да кажем, че се възползва от мъртво трезвия Дженк първия път.Интересно, какво може да си помисли Дженк, когато на зазоряване в стаята му нахлуе напета млада особа готова на всичко.
А пък сетне Дженк явно реши, че тя е като всичите му други приключения, които както видяхме не са му предявявали претенции за брак.Вярно че Джерен беше подведена от алчната си бабуленция, но пък той горкият, откъде можеше да знае, че госпожицата е пристигнала в Истанбул  единствено и само с едничката цел да го ожени за себе си.Тя явно е разчитала на пуританския характер на татко Агях.
Иначе снощи, поредната психодрама,този път от страна на Джемре.Неприятен момент за всички, ама чак пък да изпада в нервна криза... сигурно защото се притесни за Недим, че са му "приписали" бащинството.Пък то какво излезе....
"Не оправдавам Недим, защото сменяйки теста той реално не знам какво целеше. Това е една от най-безсмислените му постъпки."
Боби, ами той снощи си го каза в прав текст-исках да отмъстя на Дженк! защото ти....

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 15:49 от didyulya

# 529
Джемре и Недим - една истинска и чиста любов HeartHeartHeart

Здравейте! За мен всички сцени на Джемре и Недим са изградени много добре - всичките им сцени са много силни. Можем да усетим и любовта им и болката им. Heart Но разбира се, някои фенове на Дженк не виждат по долеч от него и затова няма как да видят, че историята на сериала се базира на любовта между Джемре и Недим още от самото начало. Историята е изградена върху любовта между момчето инвалид и медицинската сестра, която идва да се грижи за него - постепенно ни показват как двамата се влюбват един в друг и преодоляват много трудности, за да бъдат заедно и щастливи. Revolving Hearts Затова и си заслужиха щастливия финал. Аз се радвам, че тяхната любов има щастлив край Cupid Не се радвам, че Дженк ще умре, нито че ще умрат Джерен или Агях. Това е прекалено за мен, но решението е на сценаристите и ние нищо не можем да направим. Disappointed Специално случая с Агях е защото актьора е отказал да се върне на работа по време на  пандемията. Но поне другите двама можеха да оставят живи - но това е положението. Колкото до Джемре и Недим - тяхната прекрасна любовна история заслужаваше щастливия край. Heart

Диди - не само Дженк и Джемре имат фенове - защо винаги трябва да се говори за битки и войни? Това е сериал, а актьорите играят ролите си отлично. Hands Clap Именно затова и феновете се вълнуват толкова. Но някои явно прекалено на сериозно взимат нещата и не спират. Thinking Мога да ви кажа, че фен базата на Джемре и Недим също е огромна. Има толкова много и все уникални клипове с тях - всеки от които съдържа невероятни сцени показващи ни истинката любов между двамата. Аз виждам тази любов и се радвам, че съм фенка именно на ДжемНед! Sparkling Heart За вчерашния ден техните фенове също не бездействаха - специално в инстаграм има един куп колажи и гифчета на Джемре и Недим, както и клипове и моменти с тях. За да има толкова фенове - значи хората ги обичат и не само ние, които пишем в тази тема и ги защитаваме сме видели химията между Сера и Беркер и прекрасната любовна история на Недим и Джемре. Stuck Out Tongue Winking Eye

Както Джемре, така и Недим останаха верни един на друг - верни на любовта си. Непрекъснато пишете за браковете им с Дженк и Джерен, но всеки зрител ясно е видял и разбрал защо и как се сключиха тези бракове и че не бяха консумирани. Това е защото Джемре е влюбена в Недим, а Недим е влюбен в Джемре - за щастие накрая те ще са заедно, вече като щастливо семейство - ще имат и дете плод на любовта им. Аз много се радвам. Kiss

За мен сериала си е страхотен и все така интересен - и натам става още по-интересен. Всеки епизод държи в напрежение ... Sparkling Heart Nature StarTada Разбира се като във всеки сериал и в този има и някои недомислици, но това е нормално - въпреки това сериала винаги е много вълнуващ. Всички актьори са невероятни. Hug

Забелязвам, че голяма част от вас напоследък се оплакват от развитието на сюжета. Thinking Чудя се дали щяхте да говорите така, ако вашия любим Дженк беше накрая с Джемре - според мен - нямаше. Затова и Недим и Джемре са ви черни. Smirk Те били най-слаби като актьори, като визия и прочие - прочетох и обидни коментари от рода на това, че Джемре била хлебарка. Просто нямам думи. Затова и все по-рядко коментирам каквото и да било тук. Wink

Не искам да споря или да ви обидя - просто пиша това, което наблюдавам влизайки и четейки в темата. Някои от феновете на Дженк - от 100 кладенеца вода ще извадите, за да изкарате Дженк светец, а Недим злодей - четейки отстрани е много грозно. Забелязвам, че доста от феновете на Недим и Джемре спряха да пишат - вероятно защото се чувстват пренебрегнати. Не е ли най-важното да се уважаваме - независимо кой чии фен е ? Браво на Боби и Вели, че държат фронта. Чат пат и аз ще се включвам до края на сериала - защото наистина харесвам двойката Недим и Джемре и се радвам, че тя избра него. Sparkling Heart

И понеже пиша рядко сега се включвам с коментар по различните теми, които сте коментирали от преди. Blush

Например, че Дженк не бил бутнал Недим от прозореца, а само не го издърпал. Е това вече ме разби - Дженк го каза 100 пъти, аз бутнах Недим от прозореца - можех да го издърпам, но го оставих да падне. Angry Как по-ясно да го каже, че да повярвате и вие, че Дженк го е бутнал. Rolling Eyes Според вас понеже не са ни показали точно как го бута, значи не е той. Аз питам - нужно ли е да ни показват как едно малко дете бута друго от прозореца. Слава Богу са ни го спестили - но истината е ясна. Дженк я каза лично - Аз бутнах Недим от прозореца. Дори във вчерашния епизод го каза на майка си и Дамла го чу. Сега Дамла си отвори очите и разбра, че Недим е бил прав и ще промени и отношението си към него. Blush Разбира се, че Дженк тогава е бил дете и е бил силно повлиян от майка си и глупостите, които му е говорела. В това не се съмнявам - казвам само, че вярвам на думите на Дженк, че той е бутнал Недим и не мисля, че трябва да търсим конспирации в това. Hands Pray

Относно сцената на яхтата и думите на Джемре към Дженк аз ги виждам така - каза му, че не бива, защото не го обича, защото не иска отново да му дава напразни надежди, защото Джемре обича Недим и няма как да бъде с Дженк. Не може да го направи - затова му иска прошка. Защото осъзна, че той е влюбен в нея и понеже тя не може да отвърне на чувствата му - той ще страда. Wink Не ми се стори и толкова съкрушена от развода с Дженк - казвате, че не била весела и в съда. А вие какво очаквате - тя знае, че Дженк е влюбен в нея - нима трябва да се хили пред него. Нима трябва да е щастлива докато той страда. Нима трябва да се смее пред Агях и майка й, които бяха с тях. Разбира се, че ще се държи на положение - сериозна, но непреклонна. Важното за мен е, че накрая се разведе, както беше редно. Hug

Аз не мисля, че Джемре е чакала да бъде целуната от Дженк - нито на яхтата, нито когато си събираше багажа. Thinking Според мен Джемре чакаше да бъде целуната на няколко пъти, но от Недим - не и от Дженк. Heart

Джемре вече направи своя избор и това е Недим - само как й светна лицето, когато го видя пред къщата. Също и после, когато двамата си говореха на Босфора - Недим й каза толкова хубави и мили думи - а Джемре се разтопи. И тук ясно си пролича, че обича него. Heart Всичко ще направите да изкарате, че Джемре пяла за Дженк - но съжалявам, тя пя песен точно на Недим. Хич не ме вълнува текста в случая, а конкретния момент - влюбения поглед на Джемре, когато видя Недим да влиза - влюбения поглед на Джемре докато пееше на Недим. Тя отново забрави, че в заведението има други хора - за нея съществуваше само Недим, точно както и предишния път. Heart Eyes Именно затова не видя, че Дженк също влезе в бара - дори не го забеляза защото беше заета да гледа влюбено Недим и да му пее песен. Sparkling Heart В бара аз видях и влюбения поглед на Недим докато гледаше Джемре и изпълнението й. Истината е, че Джемре обича Недим и Недим обича Джемре - двамата са влюбени един в друг. Kiss И това не се вижда едва сега, а се вижда през целия сериал. Heart Съжалявам за Дженк - той истински се влюби в Джемре, но любов на сила не става. Джемре направи своя избор - разведе се с Дженк. Нима не виждате как засиява лицето й като види Недим - не е така с Дженк. Purple Heart

Относно цветята и бележката от Дженк - много мил жест - Джемре се зарадва защото помисли, че са от Недим и се скунфузи, когато разбра че са от Дженк. Sunglasses После казахте, че Джемре специално чакала Дженк да му благодари - ами не е ли нормално? Ако не му беше благодарила пък щяхте да я обвините, че е неблагодарна. Stuck Out Tongue Winking Eye Каквото и да направи Джемре все ви е трън в очите, защото не избра Дженк, а Недим. Според мен Джемре вижда в Дженк добър приятел - тя много държи на него. Единствен той й протегна ръка, когато беше сама и имаше най-голяма нужда. Това няма как да се отрече. Дженк постъпи прекрасно. Hands Clap Затова е нормално сега и Джемре да го подкрепи, когато се случи това с майка му. За мен това не е престорена загриженост. Джемре просто е такава. Flowers Hibiscus

Вчерашния епизод беше страхотен - както сте казали и вие - маските паднаха! Браво на Дженк - най-накрая си призна пред Джемре, че той е бащата на бебето на Джерен. Hands Clap И аз съм съгласна с Madison и Боби относно Дженк и бащинството. Blush Не мога да го оправдая за постъпката му - не казвам да се жени за Джерен, но трябваше още в самото начало да признае, че бебего е негово. То не е плод на еднократно залитане - Джерен на няколко пъти спа с Дженк и той го искаше - нямаше против. Wink Но после, когато се влюби в Джемре - правеше всичко тя да го обикне - но в същото време я лъжеше. Не можеш да очакваш да развиеш нови отношения докато криеш такова нещо. Rolling Eyes Тук става въпрос за бебе и то от сестрата на Джемре. Бебето в случая няма никаква вина за постъпките на родителите му. То е най-невинното в случая. На мен лично ми харесва развитието около бебето, а именно че Оя го е спасила - не виждам нищо невъзможно в това. Тя има приятел лекар. Радвам се, че това малко бижу се оказа живо. Hug Относно подмяната на ДНК теста - не оправдавам и Недим за тази му постъпка. Това беше най-голямата му грешка, но е плод на заблудата, в която го поставиха мислейки, че Джемре е с Дженк и че вече не иска да го вижда - че вече не я е грижа за него. А знаем защо тя му наговори тези неща - Оя и Агях я накараха, за да оздравее Недим, защото това щяло да го вдигне на крака. Тук Джемре за пореден път се жертва, за да помогне на Недим - и това ако не е истинска любов. На думи се отказа да бъде с него - стига той да се оправи - и успя. Heart Но знаем, че Недим е винаги в сърцето й - тя го обича, както и той нея. Нормално е сега да се чувства предадена от Недим научавайки, че е подменил теста за бащинство - ако не беше го направил - двамата с Джемре можеше отдавна да са щастливи заедно, но тогава и сериала щеше да е свършил по-рано Stuck Out Tongue Winking Eye

Сцената между Джемре и Недим във вчерашния епизод и на мен ми хареса много - и в нея ясно се видя, че Джемре е влюбена в Недим. Затова беше така наранена от постъпката му. Там двамата си изясниха много неща - хубавото е и че тя му каза, че са я накарали да го излъже, за да може да се вдигне на крака. Така, че Надим разбра и това и се изнини на Джемре. Revolving Hearts Това, че Джемре каза на Недим, че е най-голямото й разочарование е защото той е мъжът, когото обича - чувства се предадена. Hands Ok Hand Нормално е да е ядосана, но спокойно - скоро ще й мине. Джемре обича Недим и бързо ще му прости - колкото до брака му с Джерен - той отдавна я изгони. Това е брак по документи - никога не е имало нещо между тях и Джемре е наясно. Недим ще се разведе - може би още в епизода тази вечер. Flowers Hibiscus

А когато Джемре каза на Недим, че е убил любовта - това също беше реакция на силно влюбена жена - в момента, в който Недим я прегърна - тя пак беше готова да забрави всичко. Затова му каза да не я гледа така - защото беше готова да се хвърли в прегръдките му и да го целуне, а в момента се чувстваше наранена и не искаше да се поддаде. Но как се гледаха - тя как го гледаше - направо имах чувството, че ще се целунат. Kiss Много силна сцена изиграна отлично и от двамата - поздравявам ги. Tada

Хареса ми и това, че Дамла разбра истината - да преди това тя беие чула някои от нещата, но не вярваше. Мислеше, че си измислят за да злепоставят майка й и брат й - но вече чувайки всичко от устата на Дженк - разбра, че Недим и другите са били прави. Hug

А колкото до сцената между Недим и Джемре, която фенките на Дженк обожават, в нея отново се потвърди за кого е биело сърцето на Джемре през целия сериал. Всеки друг финал щеше да е подигравка с истинската любов.
“Не ме гледай с тези очи"... / защото ми идва да се хвърля в обятията ти, а не мога, заради разочарованието, което ми причини", бих допълнила аз. Heart Eyes

Абсолютно съм съгласна с теб Боби - много точно казано!!! Sparkling HeartFlowers BouquetFlowers Four Leaf Clover

По-късно ще ти пратя на лично съобщение линк за сцената, която си пропуснала ... Flowers Hibiscus

# 530
Тази сцена на Джерен пред някаква маса в някаква хубава вила минала ли е? Където крещи, "правя го за сина ми".
Не е минала, предстои.

Roxis, и аз забелязах, че напоследък все по-малко хора пишат в темата. Не се притеснявайте да се включвате, всеки е добре дошъл тук. На мен ми е много приятно като има различни гледни точки и се водят дискусии. Като вчера и днес. Така че ако някой се чувства нежелан- не е така. Всеки фен на сериала има място в темата.

Аз лично не мога да оспоря, че Джемре е влюбена в Недим. Бях запленена от Дженк и Джемре, исках ги заедно, но това е една история за несподелената любов. Въпреки че доста епизоди вярвах, че ще се получи нещо повече и че Джемре не го гледа само като приятел. Е, вече се примирих.
Раздразнението по-скоро идва от факта, че няма щастлив финал за всички. Дженк толкова се потруди да се промени и го направи, а накрая какво.. Всичките усилия и болки се оказаха напразни.
И аз се радвам, че бебчето е живо. Но трябваше да бъде отгледано от родителите си.. И за него ми е много жал.

# 531
Нямам търпение да разбера как ще се разплете историята с бебето. Иначе снощи в сцената на Джемре и Недим имаше много нежност, в секундата, когато той се осмели да я докосне. И да, историята на Дженк и Джемре е точно за несподелената любов, която понякога (ако не и винаги) е много по-болезнена и силна от другата.
Страшно ми хареса Джерен снощи като каза някои истини на баба си. Много реалистична и докосваща сцена.
И пак казвам (на себе си), това, че бебето е от Дженк е бял кахър на фона на всички останали злини, които се случвала в това семейство. Няма смисъл да се тръшкат прекалено и да оплакват света. Поне се е родил нов живот.

# 532

"Кутията на Пандора се отвори и греховете ни излязоха наяве… Ти също си от страната на губещите, Недим."

# 533
За мен. Пак казвам, за мен. И отново - за мен, според мен, мое мнение
Прегръдката на Недим беше непохватна. По-скоро неумел опит да накара Джемре да млъкне (защото е права), не толкова любов и страст. Говоря за сцената, не по принцип.
Харесвам сцената "Ти си най-голямото ми разочарование", защото е директна алюзия със сцена от "Отнесени от вихъра". Скарлет, която обяснява, че се е влюбила в илюзията за Ашли.
В този сериал има много алюзии с класически произведения. При Дженк има няколко алюзии с Хамлет - сцените на гробищата, "майко, как можа с бащиния ми брат?!". При любовта на Джемре към Недим - алюзии с Пигмалион (скулптор, който се влюбва в статуя, която е създал, боговете й вдъхват живот).
Но основно филмът върви по Отнесени от вихъра - имението, любимият Ашли, който се жени за Мелани, Скарлет, която прави чудеса, за да спаси имението и чаровникът Рет, който й помага.
Бях споменавала и преди, съществуват 7 сюжета, ни повече, ни по-малко и всяка история влиза в рамките на един от тях. Има и правила - главният герой е този, който търпи най-голямо личностно развитие. Пак да кажа, личностно.
И това не е Недим, както не е и Джемре. Недим стана от стола. Браво на него. И до там. Едва снощи и то когато Джемре му каза, че е разочарование, си призна. Едва в последния епизод Недим осъзна колко е бъркал. Катарзис. Ако не беше промяната на Дженк, да са спрели филма някъде преди 15 епизода.
Дори снощи, всички си признават, Недим продължава - ама Дженк. Не, пич, поеми отговорност за решенията си, бъди мъж. Ама ти не ми хвана ръката. А ти какво направи, за да си достоен Джемре да ти хване ръката (т.е. да получиш награда за усилията)? Чисто нищо. Гледал я влюбено. Извинете, но коя от вас би гледала 39 епизода, по 2 астрономически часа, в които един мъж гледа влюбено една жена - и не прави нищо? Хайде, не й купи едно цвете или пакет кестени, ама поне да се беше развел. Ама било формално, че е женен. Да, формално е - и е женен. Дали бракът е консумиран или не, е съвсем отделен въпрос и той няма нищо общо. Недим е женен. Недим иска от Джемре и не дава нищо. Недим, под ягодите, дори не я целуна. Снощи, предишен път, по носа, по косата. Малко нежност, която да даде. Да даде е ключовото.
Недим започна да се развива снощи, когато филмът почти приключи.
Междувременно Дженк рискува всичко и си призна всичко. Всичко. Хората, които още пазят тайни, са Недим и Джемре. И ги пазят от свой интерес, не в защита на другите.
Дженк вече е чист пред съвестта си. И да, беше трудно, но го направи. Ха да ги видим "светците"

# 534
Джемре и Недим се гледат с такава чиста любов ♥️♥️♥️♥️
Какво ще стане със Шениз ще се оправи ли....
И аз следя основно заради бебо интересно ми е как ще се развият нещата и как е намесена Оя с бебето

# 535
Роси аз може би като човек който прави темата се старая да пускам всичко което ми хареса и видя,но мисля да отворим нов двор за Озан защото той заслужава тема в подфорума само да сервира нов проект за всички ни които го обичаме и харесваме всеки е е добре дошъл ,а тази тук ще коментираме всички както го и правим.И говоря за спамене по чужд труд не колко фенове къде се включват цял сериал играха е така не честно поне съм свидетел и какви ли не обиди понесох защото обичам Дженк.Рядко някоя Недимка се държеше трезво по скоро асъл те бяха в някаква обсесия.Сами направиха така ,че фандомите да се намразят ,но щом Беркер седна да подкрепя Дженк и Джемре стана всякакъв.Много неща мога да разкажа ,но ще ми се схване ченето и по добре да си млъкна в крайна сметка десет минутно щастие пред цялата легенда какво са? Не искам ДженДжем за финал шейсет пъти съм го писала ,но изглежда си прочела само изказа ми относно хлебарката....
И каква любов насила? Дженк кога е насилвал Джемре за нещо? Е това е проблема на Недимките до ден днешен мислят си ,че Дженк е някакъв насилник както беше Емир или както е Демир в Чукурова
Ами много поздрави да имат....

Грам не ми въздействат заедно добре,че не съм сама и още хора мислят така.
Кой какво мисли трябва да го казва.

Ново от Пелинай.Какви ръце я галят - завиждам и....

Спешъл за Мади:  https://twitter.com/welcomehelll/status/1407704490149564417

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:26 от x BlackRose x

# 536
Ее, ти направо ме разби.. Уникални са тези двамата. Heart Eyes А двете сцени, съчетани с музиката, изглеждат още по-брутални.. Благодаря за подаръка, Диди. Heart

# 537
Джема пак говори и действа без да мисли голямата пътеводителка и мъченица
Как може да кажеш такива тъпотий на мъж който те обича и го знаеш? Идеше ми да и паднат пантофите и да си разбие главата на камъните в градинката...
Кога Дженк си е търсил виновници? 30 и кусур серий не вини ли себе си? Пак грешен сериал гледам брех....

# 538
Сцената между Дженк и Агях ме разплака.. Много се радвам, че най-накрая успяха да намерят път един към друг и станаха истински баща и син. И се замислих, че понякога е по-добре да не знаем. Агях се досеща, че има вероятност Дженк да не е негов син, затова и предпочете да не разбира истината. “Денят, в който няма да мога да те нарека мой син, ще е денят, в който ще си замина от този свят.” Така и стана.. Broken Heart Колкото не го харесвах този човек в началото, толкова започна да ми се издига в очите напоследък. Жалко, че толкова късно прогледна и започна да обръща внимание на децата си.
Друг момент, който ме разчувства- Недим и Шениз. Каква ирония на съдбата. Сега местата им са разменени и се видя каква е разликата между двамата. Дори да му е причинила всичко най-лошо, Недим не може да се наслаждава на болката на Шениз, защото не е лош човек като нея. Според мен и тя вече го гледа с други очи и може би някъде много надълбоко в себе си съжалява, че му е причинила всичко това.
И за Джерен ми е мъчно. Вечно отритната, неразбрана, нагрубявана от най-близките й хора.. Дживан и Сехер ме подразниха с постоянното повтаряне на думата “чест”. Разбирам, че са ядосани и шокирани, но нека се замислим. Кое е по-добре? Джерен да се беше възползвала от инвалид (дори звучи отвратително) и да забременее от него или бебето да е от мъж, в който е била влюбена? Та те като си мислиха, че е забременяла от Недим не реагираха по този начин. И ако Сехер мога да я оправдая, защото й е майка, то Дживан прекалява. И Джерен засегна темата, която и ние коментирахме: “Да не би сама да съм го направила?!”
Разводът й с Недим- много са ми сладки като се разбират толкова добре. Стана ми жал при сбогуването. Джерен само как го гледаше.. Не знам, според мен го обикна по някакъв начин. Не като мъж, ами по-скоро като приятел. Защото имаше нужда точно от това- човек, на когото можеше да разчита, някой, който да бъде до нея и да се бори с нея. Единствено Недим видя колко самотна беше Джерен и я разбра. Никой друг не го направи. А сега тя изгуби този приятел, изгуби семейството си, изгуби и бебето си.. Остана съвсем самичка.
Стана доста дълго, но епизодът беше много емоционален и много ми хареса. Heart

# 539
Ах този клип на Гиземче...
Песента аз я бях предложила и тя веднага направи както и с Много влюбен на Пинхани

Душата ми е на парчета

https://lyricstranslate.com/en/paramparca-torn.html#songtranslation

https://lyricstranslate.com/en/%C3%A7ok-a%C5%9F%C4%B1k-very-much-love.html

Тази песен я обожавам сефте попадам на видео на Дженк и Джемре на нея

Maди спешъл ще го повторя това с Уморих се животе...

Общи условия

Активация на акаунт