Математически турнири 1-4 клас. Тема №59

• 86 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Аз получих, но в папка "Спам"

# 346
  • Бургас
Някой успява ли да се логне в теста на СМТ

# 347
# 348
  • Пловдив
На сайта на турнира има линкове.
През изпратения линк на мейла не става.

# 349
  • Бургас
Аз през линка от пдф-а в мейла влязох, ама сигурно 15 пъти се наложи да опитвам. Добре че бяха пояснили, че е възможно лагването точно в 10 часа. Сега допивам кафето и чакам дребосът да приключи, че трябва да бягаме и на мач по най-бързия начин Joy

# 350
  • Бургас
Така и не успяхме през линка от имейла. През сайта стана , ама то половин час си мина..... и се изнерви яката..... Sad

# 351
  • Sofia
При нас се наложи няколко кликвания, докато стане. Второкласникът приключи и вече проверих задачите. Според мен са лесни. Шестокласникът още мъчи.

# 352
Моят още решава. Нямам намерение да ги проверявам.....

# 353
  • Sofia
Така и не успяхме през линка от имейла. През сайта стана , ама то половин час си мина..... и се изнерви яката..... Sad

Поради забавеното отключване на един от тестовете за 4. клас по наша вина, уведомяваме участниците, че ще се отчита времето за работа, което е 90 минути. Тестът за тези участници ще остане активен до 12:00 ч

# 354
  • Бургас
Моят току-що приключи и въпреки неколкократното ми напомняне да ми каже, за да снимам този път отговорите му, преди изпращане (в случай че пак стане проблем като с ЧХ), директно го изпратил Simple Smile Ще гледам задачите и какво е направил, като ми пратят евентуално мейл Wink

# 355
  • София
При изпращане ни излезе съобщение "Отговорът ви бе записан". Това дали е достатъчно или още нещо трябва да правим?

# 356
И на нас ни излезе Отговорът е записан. Не мисля, че е нужно повече. Видях, че са обявили, че ще изпратят отговорите на мейл след няколко часа.

# 357
  • Където морето целува небето...
При нас се наложи няколко кликвания, докато стане. Второкласникът приключи и вече проверих задачите. Според мен са лесни. Шестокласникът още мъчи.
От къде проверихте задачите? Аз ги нямам изпратени и реално не виждам нито задачи, нито отговорите му.

# 358
# 359
  • Sofia
От къде проверихте задачите? Аз ги нямам изпратени и реално не виждам нито задачи, нито отговорите му.

Снимах ги преди да ги прати и после ги проверих.

Общи условия

Активация на акаунт