Математически турнири 1-4 клас. Тема №59

• 84 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • # супернатурална #
Добър ден. Някой друг с проблрм при изпращането на теста "Салабашев" в момента?

# 421
И ние не можехме да го изпратим, затворих за да влезе отново и вече не може да зареди.

# 422
  • Бургас
Поради технически проблеми в системата за провеждане на състезанието, турнирът „Иван Салабашев“ се отлага
за 5 декември 2021 г. сутринта.

Очаквайте информация за точния час.

# 423
Велик провал и огромна излагация!!!!

Нямам думи!

# 424
  • Бургас
Дечко беше от "късметлиите", които успяха да влязат в системата след доста опити и си реши чинно задачите, но предаване така и нямаше как да се случи. Пропусна си тренировката заради състезанието и като разбра че утре пак ще трябва да се яви (отново има тренировка, разбира се), не е въодушевен много... Дотук 3 онлайн-състезания и проблеми с 2 от тях - неприятно голям превес!

# 425
При нас по същия начин. Отложихме си други ангажименти. Чудя се дали изобщо утре да го пускам да решава....

# 426
Отдавна ви казах, че не си струва да се участва на онлайн състезания:) Аз поне се стремя да не настъпвам два пъти една и съща мотика. Миналата година ги видях онлайн състезанията какво чудо са и тази година просто не участваме.

# 427
Ние почиваме тази седмица,за сметка на другата - НОМ в събота и коледното математическо в неделя.
Иначе масово в курса на моето синче, точките на децата на тренировъчния тест на СМГ учители , са с около 15-19 , може би 2-3 деца са звездички и имат над 20.
Също така , споменаха ,че зад.12 не е бил отчетен правилно отговора...т.е.госпожата им каза да си добавят една точка,тези които са отговорили вярно 150 ба тази задача. Не знам как това се е отразило в крайния списък-класиране , но ние там сме с 25т , защото явно ни е отразило повторното пращане след около 30-40 минути - т.е. той ги реши , цъкнахме " Предай" ,излезе ни резултат 16/25 , после избрахме да видим грешните задачи ....още докато ги четях ,повечето ги реши,отговорихме новите отговори и отново натиснах предай ( с мисълта , че или ще гръмне грешка или само ще ги провери системата им,без да променя началния резултат).
С две думи - може да има и други като нас ,които са подали повторно, по-късно или на няколко пъти в рамките на този половин час ..което компрометира класирането.
Все пак са около 300 деца с над 16т резултат,което въобще не е обнадеждаващо Wink

# 428
Какъв е смисълът от повторно "предай"? В крайна сметка на МзВ няма да има подобен вариант. Не е ли по-важно да видите реалния резултат на детето, отколкото 25-те точки в списъка?

# 429
Какъв е смисълът от повторно "предай"? В крайна сметка на МзВ няма да има подобен вариант. Не е ли по-важно да видите реалния резултат на детето, отколкото 25-те точки в списъка?
Аз не съм го направила с идеята да ми напише 25т на детето или да получа медал, просто бутонът след като ги изрешихме грешните задачи беше активен и го натиснах ...с идеята ,че би трябвало да даде грешка ,защото времето за предаване е изтекло отдавна и вече има предаден тест ( дори мисля,че някъде бяха писали ,че ще се взима само първото предаване под внимание ..но може да беше на друго състезание).Както и да е - грешка не беше върната , а системата им ми изплю резултат 25т, което ,отново не отразих ,поради горните съображения. Както и да е - аз не съм го направила умишлено,нито моето дете ще се емне да се гледа в списъка с класиране под номер 475286 ,точно колко точки има. Той си знае ,че са 16, аз също ,  и също така ,че има 300+ деца със същия или по- висок резилтат( исках да преценя конкуренцията ,за това и въобще отворих списъка с точките ....за да се влезне в СМГ ,трябва да е в топ 150- чисто статистически исках да разгледам списъка,но  се оказва ,че данните може и да са компрометирани ).

# 430
Здравейте,
Някой има ли отговорите на миналогодишното коледно математическо състезание.

# 431
  • Варна
Определено теста на СМТ за 3-ти клас беше с много добре подбрани задачи,очаквах гавра определно хаха.Приятно ме изненадаха,признавам.
Ако някой иска-имам задачките за 3-ти клас.
Някой беше ли на "китайското" BBB?Сефте чух за него.

п.с Страхотна "ощетявка" е това онлайн провеждане....нашия младеж много лесно се разсейва,пречат му шумове,я грешно преписал,я сметнал на ум,тоя викнал,оня шавал.....пфф.Така исках да се подкове от сега,та  догодина да е "перде"Tired Face Ама,на...Задачи винаги може да се решават с хронометъра от вкъщи.

# 432
А защо си очаквала "гавра" и какво всъщност имаш предвид...?!?!

СМГ винаги са били с много добре подбрани задачи и точно за възрастта на децата. Имат уловки, но са неща, които могат да бъдат решени, ако детето се подготвя.

# 433
  • София
Здравейте, някой има ли задачите от МБГ есен (от тази година) за 3 клас? Не мога да ги намеря никъде... Благодаря!

# 434
Здравейте,
Някой има ли отговорите на миналогодишното коледно математическо състезание.

Аз също ги търся, някой дали би могъл да ги сподели (за всички класове)?

Общи условия

Активация на акаунт