Математически турнири 1-4 клас. Тема №59

• 84 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Да, действително 8 трябва да са. Не отчетох, че може да избира кутиите, а не е изцяло на сляпо.

Mamma Suzanna, не са публикувани или поне не би трябвало да са - по регламент не се оповестяват по-рано от месец след състезанието.

# 691
Цитат от темата за първокласници тук, във форума...без коментар.

# 692
Да не е от Горна Оряховица? Там са звездите на ЕК.

# 693

Нямам представа Grinning
 Много ме е яд за подобни глупави постъпки от страна на колеги, а може и политика на училището да е...

# 694
Казах го на шега, понеже миналата година имаше 10-ина деца от едно училище в Горна Оряховица с пълен брой точки от ЕК.

# 695
Има ограничение относно публикуването на задачите. Въпреки, че много хора подписват декларации за поверителност, явно задачите все пак се разпространяват.

# 696
  • София

Нямам представа Grinning
 Много ме е яд за подобни глупави постъпки от страна на колеги, а може и политика на училището да е...
Според мен в доста училища се практикуват подобни неща.

# 697
  • Където морето целува небето...
Mamma Suzanna, не са публикувани или поне не би трябвало да са - по регламент не се оповестяват по-рано от месец след състезанието.
И аз така знам, но понеже се показа снимка на задача, реших, че може да са ги качили някъде.

За разясняването на задачите нямам думи... В училището на моето дете (малко училище до 4 клас, може би затова могат да си го позволят) за МБГ, ЕК и олимпиадите влизат външни квестори, което мисля е най-разумно. Е... после мерят точки с Горна Оряховица...
Нашата ПМГ не взима ЕК при кандидатстването след 4 клас, което е точно с цел да се избегне изкуствено надуване на състезателния бал от подсказване в училище.

# 698
За разясняването на задачите нямам думи... В училището на моето дете (малко училище до 4 клас, може би затова могат да си го позволят) за МБГ, ЕК и олимпиадите влизат външни квестори, което мисля е най-разумно. Е... после мерят точки с Горна Оряховица...

И при нас е така- голямо СУ. Явно е въпрос на желание и съвест.

# 699
Къде са публикувани задачите от ЕК 2022?
И аз ги издирвам, но без успех за момента Sad

# 700
  • София
Къде са публикувани задачите от ЕК 2022?
И аз ги издирвам, но без успех за момента Sad
10. Длъжностните лица, които участват в организиране и провеждане на
състезанието, удостоверяват с декларация за безпристрастност и поверителност
отсъствието на обстоятелства, които биха довели до нарушаване на принципа за
неразпространение на информация, свързана с темите и задачите преди началото на
състезанието, както и след края му до 17.04.2022 г.

# 701
  • София
Някой има ли представа къде ще се публикува списък с децата, които ще участват в ПМС 4 клас? За момента откривам само такъв на сайта на 125то, но не виждам детето да фигурира там и се притеснявам да не би да е станало някакво недоразумение с документите? Също там има 400 деца, а миналата година са се явили 1 000.

# 702
Този списък е за децата, които ще се явяват в 125 СУ, т.е. източните райони. Иначе ще се явят поне 1000 деца.

# 703
  • София
Този списък е за децата, които ще се явяват в 125 СУ, т.е. източните райони. Иначе ще се явят поне 1000 деца.
Благодаря ☺️

# 704
От официалното съобщение на сайта на РУО - София, тъй като предполагам, че питате за този град.
В срок до 22.03.2022 г. на сайта на РУО – София-град и на сайта на 125. СУ ще бъде публикувана подробна информация за разпределението на учениците в училищата-домакини.

Общи условия

Активация на акаунт