Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 15

• 32 578
  • 802
  •   1
Отговори
# 525
  • София/Севлиево
В нашата отчетна момичетата ходиха точно в Надежда при въпросният Маринов и казават, че е един от най-добрите в областта си...

# 526
Хаха, ама май е било преди няколко години... то нали при него историята се дели на преди и след новата ера (пребиваването му в Надежда). Значи казаха ми, че Сигридов прави ехография на сърцето по време на ФМ и че това му била специалността.

# 527
Аз също бих препоръчала др Маринов за фетална ехокардиография. Освен в Надежда преглежда и в НКБ. Изключителен професионалист и човек, водили сме и детето впоследствие след раждането. Живот и здраве тази бременност смятам пак да го посетим.

# 528
аз се записах е преди малко при Маринов Simple Smile така че ще ходя да видя какво става за всеки случай

# 529
В Марковс правят, но ако видят проблем, препращат към Маринов, който, междудругото, е не-ве-ро-я-тен! Няма друг такъв лекар, страхотен е!

# 530
  • Harmonia Mundi
Аз и двете фетални правих в Марковс, точно защото я включват, като елемент от морфологията.
Мога да кажа, че съм доволна от д-р Атанасова. Обяснява подробно за всяка система и действително обръща внимание на сърцето.

Доколкото съм чела, ехокардиографията не може да проследви за всички сърдечни дефекти, някои тях са прекалено малки, за да бъдат диагностицирани по време на бремеността.

ехокардиографията - интересно ми беше дали примерно при Сигридов ФМ включва ехокардиография и звъннах да питам, но чакам да ми върнат обаждане. В Марковс четох, че правят. И тази доц. Томова във Вита също я хвалят. Кои са другите мастъри в това? Аз се чудя сега да записвам ли час и за това... Вие ще го правите ли и къде?

# 531
Хаха, ама май е било преди няколко години... то нали при него историята се дели на преди и след новата ера (пребиваването му в Надежда). Значи казаха ми, че Сигридов прави ехография на сърцето по време на ФМ и че това му била специалността.

То кое ли не му е специалност на него...
Аз знам, че всички бременни за които има съмнения за нещо в сърцето ги пращат при Маринов. Все пак АГ си е АГ. Кардиолог си е кардиолог. Едни 6 години учене (и специализация) ги делят.

# 532
Момичета как съхранявате клексана през лятото сега забелязах, че вкъщи е +23 градуса . Удачно ли е да го държа в хладилник ?

# 533
Момичета как съхранявате клексана през лятото сега забелязах, че вкъщи е +23 градуса . Удачно ли е да го държа в хладилник ?

Аз го държа, защото при нас лятото е над 30 градуса вкъщи. Даже тия дни ще сложа останалите ми кутии на студено.

# 534
аз се записах е преди малко при Маринов Simple Smile така че ще ходя да видя какво става за всеки случай

И аз се записах за Румен Маринов в Надежда:D  Освен това 70 лв е прегледът, а е толкова важен - струва си да се направи.
Мале какви сме... 
Иначе аз ще съм в 20-та точно, ти?

# 535
аз съм сега в 18 та почти Simple Smile а на прегледа ще съм 20+3

# 536
  • Sofia
И тази доц. Томова във Вита също я хвалят.
Ха, не знаех, че се е преместила във Вита. Моето АГ и за двете бременности все при нея ме пращаше, именно защото е детски кардиолог. Маринов или тя, и двамата са добър избор за ехокардиография.

# 537
  • София
Сега в една тема чета, че на някакво момиче Сигридов препоръчал Маринов от Надежда
Да,препоръчва го ,и аз съм супер доволна от него,страхотен лекар ,аз не съм ходила бременна,но водих сина ми на годинка профилактично по съвет на Сигридов,койти следи цялата ми бременност ,каза че е добре момченцата да се водят профилактично на около годинка, а и аз доста лекарства бях изпила през бременността и честно казано със свито сърце отидох.
 С втора бременност задължително ще го посетя още бременна д-р Маринов.

# 538
При всичките ми бременности съм се доверявала на Марков.
Само на него му имам доверие. Когато ми каже, че всичко е ок, аз съм спокойна.
При едната ми бременност видя рядка аномалия.
Изпратихме снимки във Франция и Марков се оказа абсолютно прав!

# 539
аз съм сега в 18 та почти Simple Smile а на прегледа ще съм 20+3

Ние с теб май вървим паралелно? Аз съм 16 + 3 (17-та) и на прегледа ще съм 20 + 2

Общи условия

Активация на акаунт