На море в Гърция 2021 - II

• 50 224
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Гърция
Актуализирано на 18.06.2021 г.
Препоръчваме на българските граждани да се въздържат от пътуване!
https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/greece

Нямат срам БГ чиновниците.

Сега, за да не секне далаверката ще вземат лабораториите да дигнат броя на положителните, за да не сме в зелената зона и бизнеса пак да тръгне.

# 676
  • София
Браво, облекчение за тестовете и децата.

# 677
Супер! Една идея ще е по- спокойно заминаването.

# 678
Докато дойде време за връщане ще видим как е.

# 679
  • София
Моля, препоръчайте някоя хубава таверна/ресторант с прилични и вкусни ястия в Калитея, Афитос на Касандра. Миже и в някой съседен курорт, но да не е на повече от 30минути с кола.

"To Palio Rementzo" в Афитос беше много приятно заведение, но не знам дали работи към момента.

# 680
Един въпрос ме мъчи - много заведения в Гръция все още не работят нормално. Как стои въпроса с тоалетните? По магистралата между Солун и Атина има разкошни места за отдих със заведения и т.н. Миналата година работеха рано сутринта. Сега масово са обявени от 10:00-23:59 Sad

Пътуващите нощем май са на гърнета Simple Smile

# 681
  • софия
Сега очаквам лабораториите да измислят някоя врътка за антигенните тестове. Кранчето спира да шурти и ще започне на тече, а не е добре.

# 682
Моля, препоръчайте някоя хубава таверна/ресторант с прилични и вкусни ястия в Калитея, Афитос на Касандра. Миже и в някой съседен курорт, но да не е на повече от 30минути с кола.

"To Palio Rementzo" в Афитос беше много приятно заведение, но не знам дали работи към момента.

Горещо препоръчвам " Ta Glarakia" на плажа с рибарските лодки. Вечер може да видите как рибарите носят "вечерята" ви в кофи, директно от лодките Smile

# 683

Горещо препоръчвам " Ta Glarakia" на плажа с рибарските лодки. Вечер може да видите как рибарите носят "вечерята" ви в кофи, директно от лодките Smile
[/quote

Много благодаря!

# 684
  • София
Възрастта за децата не са я вдигнали, доколкото виждам? Все още е 6 години?

# 685
  • Пловдив
Възрастта за децата не са я вдигнали, доколкото виждам? Все още е 6 години?
някой писа за 12 мисля...

# 686
  • София
Тук пише, че е вдигната на 12 год.
https://coronavirus.bg/bg/news/2007

# 687
Поздрави от Крит, времето е страхотно. Отседнали сме в Ханя, първия ден ходихме до Елафониси, вчера до Voulisima beach и Хераклион, днес тръгваме за Балос.

# 688
  • SF
Една от следващите ми дестинации ще е Крит. Много са хубави снимките!
Как е положението с маските? Мой приятел е бил глобен 80 евро на друг остров, защото е бил без маска.

# 689
  • София
Поздрави от Крит, времето е страхотно. Отседнали сме в Ханя, първия ден ходихме до Елафониси, вчера до Voulisima beach и Хераклион, днес тръгваме за Балос.

Не пропускайте и Фаласарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт