Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 664
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • на морето
Някой връщал ли е след обновяването на сайта? Оператор ми обясни, че при връщане от поръчка, платена с наложен платеж, трябва в сайта да се отбелязват продуктите, които ще се връщат и всеки път да се въвеждат данните на картата. Ако някой е правил тази гимнастика, моля да сподели.

# 541
Някой връщал ли е след обновяването на сайта? Оператор ми обясни, че при връщане от поръчка, платена с наложен платеж, трябва в сайта да се отбелязват продуктите, които ще се връщат и всеки път да се въвеждат данните на картата. Ако някой е правил тази гимнастика, моля да сподели.

Да, точно това писах преди няколко дни. Когато отидете на последна поръчка, ще видите отстрани опция връщане. Като натиснете нея, ще можете да добавите желаните от вас артикули за връщане и да въведете данни за банкова сметка.

# 542
Аз пък вчера звънях и един ми обяснява да пращам мейл с айбан и имената.🙄

# 543
Да, но въпреки това си стоят зациклени

# 544
Много се излагат. Вика ми "Спокойно, няма да изчезнат парите ви, имаше обновяване на сайта." Аз му викам "знам за това". 🙄
Иначе знаят да пускат оферти и да пращат поръчките ама за връщане на пари няма време.

# 545
Вече няма 25 процента??? Еее

# 546
  • София
Да, от днес за съжаление ги няма  -25%
На кой адрес да се пише мейл за връщането на парите?
Вчера получих доста голям пакет, повечето неща - уголемени, както обикновено.
За сина ми мрежести обувки номер 36 ги обувам без проблем, а съм номер 37, понякога дори 38.
Чорапи 33-37 по същия начин, но са хубави. Нещата от пениран памук са екстра, особено за тази цена.
Довечера ще мерим с него дънки, нарочно поръчах 2 размера от един вид, едните ще ги връщам.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 15:17 от Cuckoo

# 547
# 548
Момичета, предстои ми връщане на дрехи, които са доста уголемени и не си отговарят на номерата. Ако не искам парите да ми се връщат по банкова сметка, а да стоят налични в профила и да се приспаднат от там при следваща поръчка, отново ли е нужно да попълвам заявка за връщане в сайта им или е достатъчно да занеса пакета на куриера със залепената на него товарителница, която ми е пратена за връщане на стоки и попълнен вътре формуляр за връщане?

# 549
  • София
Пуснах им един гневен мейл и наистина ще пиша до КЗП или направо ще отида на крака.

# 550
  • София
Взех си днес моята поръчка от 29.09.
Нещата на каката:

Розовата блуза е уголемена, а някой умник е решил, че е много добра идея комплектът пола с   чорапогащник да са с различни размери. От другите неща съм доволна.

Сивияг пуловер и тениската са много уголемени.

# 551
  • на морето
Сега избрах артикулите, които ще връщам, добавих банковата сметка и на следващата стъпка, вижте какво ми изписа
Можете да върнете артикула, който искате да върнете БЕЗПЛАТНО на нашия адрес за връщане по-долу с най-близкия наш куриер заедно с ваучер за връщане и фактура за поръчката.

Ако изпращате с DPD Cargo или UPS Cargo, разходите за доставка ще бъдат заплатени от LC Waikiki Merchandising. Ако изпращате чрез друга спедиторска компания, таксата за доставка ще бъде платена от клиента./b]

Това означава, че не можем да връщаме със Спиди ли? Ако е така егати набутката дето направих. Половината неща трябва да връщам

# 552
Със Спиди работят Уайкики.

# 553
Аз винаги съм оставала с впечатление , че дрехите им са уголемени, но сега ме опровергаха.
Доволна от това пуловерче, имам го и в бяло:
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 80/4063146/681995
Това също не беше лошо, но е умалено, кроп и на снимка е по- добре:
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5152247/1675423

# 554
  • София
Зависи от моделите, купувала съм и умалени и уголемени.

Общи условия

Активация на акаунт