Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 669
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Да, и моите пари ги няма, а уж преди три дни ескалираха и ми искаха данните за банковата сметка. Това за разминаването в цените, забелязах, че ако пише 2,99, а в кошницата първо е 5 лв, после, при начисляването на отстъпката, пак става 2,99 примерно, тоест , настаняват се цените, първо в кошницата излиза редовната, после се приспадат процентите отстъпка и си идва ниската цена, която първоначално ви е привлякла погледа. Аз не искам нищо от сайта, просто се пробвах. Обидена съм и се сърдя, искам си парите. Близо 70 лв.са. Не съм приритала за нищо от техните артикули.

# 526
Може ли малко помощ за връщането? Къде се пише банкова сметка и кой код се дава на куриера в спиди? Част от бележката за куриера не е отпечатана добре, но кода с R е целия.

# 527
Преди имаше къде да се напише банк.сметка, сега ми казаха да пратя в имейл с номера на поръчката, по която е възвратът или през формата за контакт и съобщения в сайта, в профила.

# 528
  • София
. Това за разминаването в цените, забелязах, че ако пише 2,99, а в кошницата първо е 5 лв, после, при начисляването на отстъпката, пак става 2,99 примерно, тоест , настаняват се цените, първо в кошницата излиза редовната, после се приспадат процентите отстъпка и си идва ниската цена, която първоначално ви е привлякла погледа.
Dodi, говори за друга реална разлика в цените, която имаше в сайта.
Например този килим: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D0%B6%D0%B … C/4769589/1091208
В общата страница на Home се виждаше до вчера на обяд на тази цена, но като отвориш да разгледаш артикула цената беше двойна - 25.99 лв/ 26.99 лв, ако не бъркам. В кощницата също влизаше на високата цена. Имаше още няколко артикула така - един сет спален комплект, който изпуснах да поръчам, защото късно снощи видях , че са оправили вече цените. https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D0%B1%D0%B … E/4768400/1058580
Тази разликата я имаше и преди да пуснат допълнителните 25% отстъпка.

# 529
Има опция за въвеждане на банкова сметка. Когато отворите на последната поръчка, има опция връщане. Като натиснете нея следвате няколко стъпки, с които избирате кои артикули да върнете и да въведете банкова сметка.

# 530
За скоро върнати поръчки , може би, да, но за върнати нач.на септември - не.

# 531
Те нали ни имат айбана отпреди или да го направят като на hm, в профила да си има поле за айбан. Имат още да се учат.
Би ми харесало да има и опция запазено търсене, това го има в алото и е много удобно.

# 532
И аз питах за данните , отпреди въведени в профила - не били съхранени заради обновяването. Всъщност, на всеки мой въпрос получих объркан и нелогичен отговор, всъщност - изобщо не им вярвам, изгодно им е да бавят и да не връщат - мое мнение. Така, сега, аз още колко седм.да чакам, преди три дни ескалираха, значи , предвид кашотината, колко толеранс да им дам?
Пор.е върната нач.на септември, вече сме октомври.
На поредния въпрос защо им пиша и избягвам тел.разговори ще отг. - писмената кореспонденция е доказателство при пускане на сигнал, тел.разговори и нелогичните отговори устно няма как да ги изтипосам като доказателство.

Поправям се : ескалирането не е преди три, а преди пет дни , на 27.09 , а върнатото е при тях от 14.09 и пак няма превод на практика.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 11:15 от *Камея

# 533
Нося дънки номер 40. На кой размер по техния отговарят?
Благодаря.

# 534
Поръчката ми от 29 дойде днес.
Много съм доволна.
Якето е много хубаво и дебело.

# 535
Как да намеря дамски дънки в сайта?

# 536
# 537
Desi1989 има ли го още това яке?

# 538
Desi1989 има ли го още това яке?