Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 647
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Абсолютно всичко пера на 40, независимо какво пише на етикета. Нямам фалове.
Маратонки и чехли пера без центрофуга. Тях тя вероятно ще съсипе.
За пуловери нямам идея, не нося.

# 571
Всичко е с центрофуга, дори и китеника ми. Маратонките ги слагам с някоя по захабена буланка. Имам една точно за тази цел. Иначе много ми тракат в пералнята.

# 572
Днес влязох в магазина им в МОЛ Маркпво тепе.
Нищо, ама нищо не си харесах, освен един суитчер с хубав принт.
Материите са ужасни, цените надути.
А това, което съм поръчала досега онлайн, ми харесва.

# 573
Малко съм объркана, днес излиза при мен банер за 35% намаление със същия надпис от преди, някой опитвал ли е да поръчва?

# 574
  • Пловдив
Няма бъг...все още.

# 575
Аз поръчах.
Намалението е само на артикулите, които излизат, като се натисне върху банера.

# 576
Поръчката дойде. Липсват ми две неща, но имам мейл за възстановяване на парите по сметка.

# 577
  • БГ
Аз върнах в събота  един комплект, в понеделник е приет от техен служител, но още нямам мейл че нещо се е случило Grinning

# 578
10 дни  вече от "ескалирането" на случая с невърнатите пари/липсващ банков превод .... и пак няма нищо. Супер неадекватни са тея, без думи съм, сега 1 година ще се възстановяват от обновяването си.

# 579
  • Бургас
И при мен е така. Върнах на 24.09, на 27.09 са получили пратката, но ни вопъл, ни стон. В сайта статуса си стои още, че я очакват.
Това на единия ми акаунт. Другия още е блокиран с парите в него и не ми отговорят на имейлите. Започва здраво да ме хващат бясовете..

# 580
Моите пари са вече в сметката ми. Банката си е удържала цели 10ст. Аз плащах с карта при покупката. Даже не бях видяла и мейла за "дефектните стоки", понеже пазарувам на мъжа ми с регистрацията. Явно им е нужно време докато си оправят старите батаци.

# 581
  • на морето
Моите пари са вече в сметката ми. Банката си е удържала цели 10ст. Аз плащах с карта при покупката. Даже не бях видяла и мейла за "дефектните стоки", понеже пазарувам на мъжа ми с регистрацията. Явно им е нужно време докато си оправят старите батаци.
Откога е поръчката и кога върна нещата?

# 582
На 29.09 я пуснах. Днес я получих и видях липси. Погледнах тогава мейла и видях, че са писали стандартното за дефектните стоки. Две неща ми липсваха от поръчката. Днес са възстановени и парите от липсата. Утре ще връщам едните дънки, че са къси на мъжа ми. Яд ме е, че бяха на страхотна цена, но няма да ги носи и няма смисъл. Ще видя кога ще върнат сумата.

# 583
  • Стара Загора
На 27.09. върнах пратката, на 28-ми я получиха и днес парите са ми преведени.

# 584
Моята е пристигнала при тях на 14.09, значи да е върната към 10-11.09, тоест, трябва да пусна жалба, защото ни с имейли и съобщения, ни с разговори се получи резултат.

Общи условия

Активация на акаунт