Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 595
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
И аз тъкмо това гледах, но докато не ми върнат парите, няма да пазарувам от тях. А и защо изпращат дефектни неща...

# 706
И аз така. Чакам пари вече от две поръчки. Страх ме е да разглеждам сайта, да не поръчам пак.😀

# 707
  • Пловдив
Аз пък няма кво да поръчам Simple Smile Поне ония чаршафи да бяха заредили, па то няма...

# 708
Аз щях да поръчам това, ако не беше станала издънката с пуловера - Л ми е широко, но става за вкъщи (не ми пада, дори да не стои добре), М щеше да ми стане нормално: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0 … D/5191320/1591072

# 709
  • София
От LCW нямам ни вест, ни пари, но днес получих мейл от Европейски потребителски център - България, на които е препратен сигналът ми. Сега им отговарям, но преди това ще
Вече имам 2 суми отпреди промяната и 1 с новата система. За новата съм получила мейл от някакъв румънец с искане за айбан, изпратих му моя (с който имали проблеми) и оттогава нищо.
Продиктувах на някаква по телефона и айбана на дъщеря ми, смо и само да ги изпратят някъде. Оттогава - нищо.

# 710
  • Бургас
Cuckoo, пиши как върви случая при теб. Аз също вече мисля да подам сигнал в КЗП. Имам една сума от 14-15 септември и още една, за пратка която са получили на 27.09 при тях. Омръзна ми да пиша, звъня и проявявам разбиране...

# 711
  • София
Cuckoo, пиши как върви случая при теб. Аз също вече мисля да подам сигнал в КЗП. Имам една сума от 14-15 септември и още една, за пратка която са получили на 27.09 при тях. Омръзна ми да пиша, звъня и проявявам разбиране...
Разбира се. Ей сега звъня и ги овиквам. Ааа, впрочем една стои със статус "изплащане в очакване". НО тя е от последната поръчка, направена на 1.10, т.е. по новите условия.

# 712
И аз съм така, момичета. Какво се бавят толкова не знам. А в същото време си пускат оферти и чакат хората да поръчват. Много ме изнервят. Трябва да си подобрят обслужването. Така не става.

# 713
Ей, всичко изкупихте. Точно си викам, сега ще си поръчам покривката и тя изчерпана...

# 714
  • Бургас
И моята, едната е след обновяването и е със същия статус - изплащане в очакване. Какво чакат само те си знаят. 🤦‍♀️😂
Другата пък е от блокирания ми акаунт и там е пълна мъгла. Добре, че са само 22-23 лв, защото тях почти съм ги отписала вече.

# 715
  • София
За старите ми пари са подали сметката на щерка ми към Румъния.
За новата дължима сума ще си комуникирам директно със съпорта, нашите хора нямали достъп.

# 716
Дано се раздвижат! Все пак аз си получих сумата ....за близо месец чакане.

# 717
  • Пловдив
Минах през реала аз...пижама за тийна за 10,50 с дядо Коледа и чорапи. Ще снимам кат се прибера Simple Smile

# 718
  • Пловдив
Исках точно чорапи да поръчам, харесваха ми като цена и качество. В последно време за мен са неоправдано скъпи. Скоро не е имало бъг и в Н&М Joy. Ще купя от Пепко.

# 719
  • Пловдив
Ето...чорапите са 2,99 - 3бр. Долнището на пижамата е т.синьо.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 09:40 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт