Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 595
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Има намаление на около 50 проц.на мъжки шорти/ къси панталони - 4 бр.поръчах, също и един тънък пуловер за 9 лв.и един клин с 8 проц.еластан за 13 лв. Този път взех само неща, които вярвам, че ще станат на размер и като кач., визия ще са ок

# 721
Момичета, срокът за връщане 14 дена ли е, както пише в сайта? Чудя се, понеже в профила ми опцията за връщане е активна за доста по-стари поръчки. Сигурно е бъг...

# 722
  • София
Някакъв бъг е, не разчитай на това. И при мен опцията за връщане стои, но едва ли ще приемат нещо след този срок.

# 723
Да, и аз така си помислих. Тюх, имах едно яке за връщане, ама се подмотах

# 724
  • София
Е, питай, може пък да се смилят.
И аз имам едни дънки, но те са от месеци

# 725
Днес получих превод от върната поръчка на 6.10. Заявката я направих през сайта им и там въведох данните.

# 726
някой знае ли какво означава дължина на крачол "R" и "L", става въпрос за дамски дънки

# 727
Regular  нормално, long дълги

# 728
  • София
Момичета, срокът за връщане 14 дена ли е, както пише в сайта? Чудя се, понеже в профила ми опцията за връщане е активна за доста по-стари поръчки. Сигурно е бъг...
Днес заявих връщане, изпратиха ми някакъв номер като смс, но в Спиди се оказа, че вече е 15-ти ден и не могат да прочетат бар-кода на фактурата. Посъветваха ме да им пиша. Писах им. Ще видя утре какво ще ми отговорят.

Впрочем като информация за връщане под всеки един продукт излиза, че можем да връщаме 120 дни:

Wink

И по-едро Simple Smile :

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 18:15 от Тaня67

# 729
Минавам да се оплача 😒
Поръчах това яке https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D1%8A%D0% … E/5054504/1584710
Пристигна. Изглеждаше много добре. Изпрах го според указания на етикета. Веднага стана на топчета. Много се разочаровах.

# 730
Връщах една рокля на 15-я ден и се наложи да си платя такса за връщането/около 5 лв. - не си спомням колко беше точно/. В Спиди ми отказаха да я приемат заедно с  друга пратка с безплатно връщане.
Да се оплача от новия сайт - чакам възстановяване на пари от пратка, която е върната на 29.09.2021 г. и получена при тях на 30.09.2021 г. Караха ме да пиша имейл с номер на товарителница. Проведох няколко разговора по телефона и няма резултат все още. Направо се чудя как преди връщаха парите толкова бързо. Сега е трудно дори да се свържеш по телефона с тях. За друга пратка /получена при тях на 08.10.2021 г./ ми писаха в петък, че парите са наредени, но ще отнеме около  5 дни заради международния превод. До днес нямам нищо. Започна да става досадно, отнемащо време и изнервящо комуникирането с тях. Разочарована съм.

# 731
На мен ми писаха два имейла - в единия да попълвам нещо на сайта, така и не разбрах къде. Във втория - да им напиша айбан и други данни. Мисля само да отговоря на втория.

# 732
При мен днес върнаха парите от три поръчки, върнати миналата седмица. Данните за сметката попълних в сайта.

# 733
Днес в магазина видях много хубави ботуши. Долу гумени, нагоре меки. Ама ми свиреха парите Wink

# 734
Аз днес си харесах едно яке от рипсено кадифе - в магазина имаше в светло зелено и бежово. Чудя се дали става за зимата, като алтернатива на палто.

Общи условия

Активация на акаунт