Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 703
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
И при мен има бъг.

# 211
Дано да ъпдейтват сайта , че я момента има доста архаичен вид. Турският е симпатичен.

# 212
Продължава да бъде така при мен.
Първоначално реших, че намалените неща са изчерпани, но и тези на редовна цена са изчерпани според сайта.

# 213
  • София
Значи бъгът не е при нас.

# 214
Не се стърпях, пуснах три пор.в три последователни дни. от последната получена мн.удобни се оказаха и мъжките анатомични чехли, дамси вече бях взимала.
ще си ги нося вкъщи като домашни анатомични , имах нужда. На мъжа ми пуснах също, защото взех предвидените за него. Шапки сламени поръчах , две пристигнаха, едната отново е с две прегъвания, за да я вкарат в найлона, и ще я върна, поръчах и нови, ще видим те как ще дойдат.

# 215
Здравейте,
извинявайте, ако е дискутирано и преди, но приблизително колко дни след пускане на заявление за връщане идва куриер да вземе пратката? В сайта виждам този текст "(в рамките на ? от получаване на заявката)".
Благодаря

# 216
Здравейте,
извинявайте, ако е дискутирано и преди, но приблизително колко дни след пускане на заявление за връщане идва куриер да вземе пратката? В сайта виждам този текст "(в рамките на ? от получаване на заявката)".
Благодаря
Още същия ден.

# 217
Аз с връщането се справих от офис, макар и трудно. Но проблемът беше в служителите там. Както и да е. Върнах, върнаха ми пари в сметката на сайта, реших да ги оползотворя за друго, поръчах, чакам доставка, но наложеният платеж, който очакват да платя е без приспадната сума за върнатите парцали. Не ми се отваря тъпият им сайт, за да направя някакъв контакт оттам. Как да процедирам?

# 218
Няма го сайта, да. Joy
Ще трябва да изчакаш да се появи.

# 219
То аз ще изчакам, но ако утре ми цъфне куриера на вратата, какво да правя? Посмъртно няма да им платя сумата, не. Ако иска да чака да пускам заявка за връщане отново, това ще направя.

# 220
Отваря се сайта вече

# 221

Благодаря, писах им.
Тръпна в очакване на развитие.

# 222
  • София
В събота за пръв път си взех пратката от автомат на Спийди. Чудна работа, няма опашки, най-дългата операция е въвеждането на 10-цифрения код Simple Smile Дали и връщането може да стане по този начин...

# 223
Получих си моята поръчка. Всичко е чудесно, но роклята, за която е всичко, ще я връщам. Една мъжка риза също е на кантар.
На някой може да му харесс, 12-13г. размер, 11 лв. Много приятна материя.
https://www.lcw.com/bg-BG/p/floral-pattern-short-sleeve-poplin-g … ress-S1IB38Z4-LU0
Коментираше се в една друга тема и да не остана по-назад 🙂

# 224

Общи условия

Активация на акаунт