Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 711
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Оф, купих си оня ден едни панталонки за 6 лв. Чудни, меки, удобни. Ходих за още ама няма. Има ли как да ги потърся в сайта?

# 256
  • София
Оф, купих си оня ден едни панталонки за 6 лв. Чудни, меки, удобни. Ходих за още ама няма. Има ли как да ги потърся в сайта?
Ако имат някакъв баркод, опитай с него

# 257
Аз вече много се изнервих с тия Уайкики. На 06.08 съм си прехвърлила парите от ЛС моней към моята банкова сметка и още ги няма, вече 2 пъти се обаждах, сега ще пуснели запитване към румънските колеги. Направо ми писна, да се разправям за 10 лв....
Моите са от 03.08 и още ги чакам. Писах им - ще предадат на колегите ..

# 258
Ако имат някакъв баркод, опитай с него

Ако пазиш етикета, на него има код от цифри и букви. Аз си пазя доста етикети и като имам нужда, направо с кода търся в сайта. Понякога сменят кода, а артикула е същия обаче.

# 259
За съжаление, аз също чакам три превода, два са от три-четири дни, но имам и от седмица , мн.е изнервящо, защото тези пари ми трябват за настоящи поръчки, пак от сайта им, но и не само от тях. Предстоят ми нови връщания и вече няма да прехвърлям към банкова сметка. Днес пробвахме рокли в реала, ненамалени, а в сайта ги открих с намаление от днес, преди и там бяха на редовна, та пак поръчах, въпреки че ме разтакават.

# 260
  • София
Страхотно удобни сандали, защото са повдигнати на свода
https://www.lcw.com/bg-BG/p/double-banded-boy-sandals-S1DQ18Z4-CRP
Сякаш са малко уголемени, поръчах на сина ми 36, аз нося 37 и са ми съвсем леко къси, когато ги пробвах, бих казала че са 36 1/2.
Анатомичната извивка е чудесна, чак се чудя дали да не взема за себе си. Да уточня, че и двамата сме с тесен крак, на него ще пробивам допълнителни дупки

# 261
Аз вече много се изнервих с тия Уайкики. На 06.08 съм си прехвърлила парите от ЛС моней към моята банкова сметка и още ги няма, вече 2 пъти се обаждах, сега ще пуснели запитване към румънските колеги. Направо ми писна, да се разправям за 10 лв....
Здравейте, още нямам превод от тях .Звънях им пак, колегите им проверявали. Това вече е смешно. Май ще пусна жалба към Защита на потребителя. Има ли и друг чакащ като мен?

# 262
  • на морето
Здравейте, още нямам превод от тях .Звънях им пак, колегите им проверявали. Това вече е смешно. Май ще пусна жалба към Защита на потребителя. Има ли и друг чакащ като мен?
Срокът е 14 работни дни. Не са минали още.

# 263
Dareland, аз днес следобед получих един превод от 13 и един от 16 август. А третият, на-пресният, от четвъртък възврат го получих в петък, тоест, за един раб.ден, тази поръчка я бях платила с карта и на това го отдавам. Другите две поръчки бяха с налож.платеж.

# 264
И аз чакам от 03.08. Минали са 14 работни дни, както и да ги смятам. Пак им писах, ама отговор нямам.

# 265
Един по телефона ми каза,че срокът е 7 работни дни. Нямам обяснение защо по едни поръчки връщат парите, а по други не.

# 266
Здравейте, интересувам се от детските обувки- отговарят ли на описаните размери, също като качество как са?Харесала съм и дънки за момче- широки ли са размерите и по ръст ли се ориентирате?Благодаря предварително на отзовалите се

# 267
Здравейте, интересувам се от детските обувки- отговарят ли на описаните размери, също като качество как са?Харесала съм и дънки за момче- широки ли са размерите и по ръст ли се ориентирате?Благодаря предварително на отзовалите се
Аз съм поръчвала зимни боти на моя син, бяха умалени с един номер. Като качество - чудесни. А за дънките - не знам.

Но, да се похваля, че ми преведоха великата сума от 10 лв, най-накрая, но вече много сериозно ще се замисля, дали да поръчвам от тях...

# 268
  • Гражданин на света
Момичета съмнявам се да има друга опушена пчела като мен и да е попадала в подобна ситуация. Вчера куриера ми звънна в крайно неудобен момент и не можех много да говоря, и тъй като и не очаквах толкова бързо да получа поръчка от петък, а своевременно очаквах пратка която трябваше да откажа, и взех че отказах пратката на wakiki, която видиш ли бях платила с карта. Звънях в спиди не могли нищо да направят пратката пътувала към Букурещ. Дайте съвет с кого и как да се свържа за евентуално изпращане на пратката пак към мен или връщане на парите? Flowers Hibiscus

# 269
  • на морето
Момичета съмнявам се да има друга опушена пчела като мен и да е попадала в подобна ситуация. Вчера куриера ми звънна в крайно неудобен момент и не можех много да говоря, и тъй като и не очаквах толкова бързо да получа поръчка от петък, а своевременно очаквах пратка която трябваше да откажа, и взех че отказах пратката на wakiki, която видиш ли бях платила с карта. Звънях в спиди не могли нищо да направят пратката пътувала към Букурещ. Дайте съвет с кого и как да се свържа за евентуално изпращане на пратката пак към мен или връщане на парите? Flowers Hibiscus
Обади се на безплатния телефон на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт