Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 671
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, някой поръчвал ли е от дамските кожени якета? Не мога да преценя кой размер да поръчам за себе си. Благодаря предварително.

# 271
Здравейте, някой поръчвал ли е от дамските кожени якета? Не мога да преценя кой размер да поръчам за себе си. Благодаря предварително.
Аз си поръчах  кожено яке,от тениските нося XL, а от ризите, които са без еластичност нося 42-44. Поръчах якето 44 и ми стана идеално, определено 42 щеше да ми е малко. Бях мерила 42 във физически магазини и ми опъваше.

# 272
Направо спуках едно тяхно яке от носене. Ама сигурно поне 4 години съм го носила. Сега си взех ново..отговарят си на номерата

# 273
Кожено яке и аз си взех преди няколко месеца, размера е 42, такъв нося и на ризи, за да не ми се отваря на гърдите.

Иначе аз официално приключвам с пазаруването на детско. Напълнила съм за 2 месеца 3 шкафа за малката размер 2-3 години, а тя още не е влязла в размера (м. юни направи 2).

# 274
Благодаря за отговорите.

# 275
Идвам да кажа, че при заявено на 03.08 връщане на пари, след 2 мейла, единият от които гневен, на 23.08 ми заявиха, че преводът е направен и до няколко дни да го очаквам по сметката.

Пожелавам на всички успешни есенни покупки.

# 276
Мн.жалко, че така бавят. От последния възврат избрах да не прехвърлям към банковата сметка, за да не чакам, ще ползвам сумата за следващата поръчка, все намирам какво да харесам сред намалените. Прекалих с поръчките, но пък и връщам.

# 277
Мн.жалко, че така бавят. От последния възврат избрах да не прехвърлям към банковата сметка, за да не чакам, ще ползвам сумата за следващата поръчка, все намирам какво да харесам сред намалените. Прекалих с поръчките, но пък и връщам.

Днес получих това

# 278
  • Стара Загора
Благодаря ти, че сподели. Миналата седмица последно ми върнаха парите, но такъв имейл не съм получила.

# 279
  • Бургас
И аз съм го получила този имейл.
Дано новия им сайт е по-добър и да не махнат безплатното връщане, че най-вече заради него поръчвам.

# 280
Да и аз го получих този мейл и тъкмо идвах да споделя. Дано поработят върху сайта, има нужда.

# 281
  • Русе
Някой има ли тази рокля излишна в размер С. Бих я взела. https://www.lcw.com/bg-BG/p/dress-0SJ858Z8-HRC

# 282
Здравейте! Направих поръчка и сега искам да върна продукт. Въпросът ми е необходимо ли е да попълвам някакви документи или мога да отида директно в офис на Спийди с ваучера за връщане? Към поръчката получих и форма за връщане където се отбелязва какво се връща и защо - необходимо ли е да я приложа или може без нея? Благодаря предварително

# 283
Приложете я и отбележете кои артикули връщате, има попълване на две имена и подпис.

Да се оплача - за първи път идва поръчка /плик с липса на документи -ваучер за връщане и бланката с артикулите. Бланката я има като ел.фактура за изтегляне и разпечатване, но ваучерът с товарителницата за връщане - НЕ Писах им вчера и нищо засега....

# 284
  • Бургас
Аз чаках чаках днес една поръчка, но така и не дойде. Имах смс с час за доставка.
Ще видим какво има вътре. Дано не премахнат безплатното връщане, че рязко ще си редуцирам пазара от тях.
Пиши, като то отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт