Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 627
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
С Пепко никога не съм имала такива проблеми като от Sinsay.
И за да съм по темата все пак, някой ход ли е скоро в аутлета, има ли нещо интересно?

# 631
  • Plovdiv, Bulgaria
Ако е в аутлета в Пловдив, няма. Още са на лятно предимно и то не много избор. Питах кога ще има зареждане на по-зимни неща - не знаели. Аз търся за децата предимно неща там.
Като качество за мен са супер, но никога не взимам на редовните им цени, като знам след намаление на колко ги пускат.
Синът ми изкарва сезона на градина с дрехи от пепко вече 2ра година, никакви проблеми. Докато от синсей доста блузи си промениха формата. Но пък от бебешките неща съм доволна. Като цяло навсякъде има и хубави, и не толкова хубави неща.

# 632
  • София
За този в София на Скопие питах, в Пловдив не знаех, че има, а често си ходим. 😀

# 633
Има тема и за Sinsay.

# 634
Сега получих съобщение, че и втората ми поръчка пътува към мен. Те са на един профил, от дните с бд, така че няма значение, но очаквах, че са ги обединили.
Поръчах едно долнище, след час-два си помислих, че е прекалено малко и си поръчах и един пуловер...

# 635
# 636
Долнището ми харесва повече, отколкото очаквах.Цветът изглежда по-добре на живо (по-лилав, не толкова белезникаво - но пък може белезникавото да е от монитора ми...), не харесвам ръбовете, но ще го нося вкъщи, така че става: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0 … D/5191471/1467950

# 637
  • София
Уж били оправили цените, ама не са.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/outlet/men/underwear-c10
Боксерките уж са намалени, а като се отворят са на пълна цена. Sad

# 638
Струват ми се доста надути цените. На безплатната доставка едва 3 неща за детето харесах, колкото да не съм капо. Все още ги чакам, дано поне се харесат.

От Sinsay съм с противоречиви впечатления. Поръчах комплект 2 тениски за 5.99, те ми пратиха само едната. Писах на мейла, след 2 седмици ми пращат код за 10% отстъпка за извинение.. Еми тъпо е. Аз трябва да поръчам неща за 30 лв, ако искам да си избия въпросните 3 лв от едната блуза....

# 639
От Sinsay съм с противоречиви впечатления. Поръчах комплект 2 тениски за 5.99, те ми пратиха само едната. Писах на мейла, след 2 седмици ми пращат код за 10% отстъпка за извинение.. Еми тъпо е. Аз трябва да поръчам неща за 30 лв, ако искам да си избия въпросните 3 лв от едната блуза....
Не ти върнаха парите за липсващата тениска, а ти дадоха само код за отстъпка?

# 640
Уайкики много ме изнервят. Два пъти говорих с кол центъра, един път ми казват до седмица ще ви пратим парите като ваучер, втория път един ми обяснява да пратя мейл с айбан и бик. Всичко направих, отговори, пари няма.
Днес пак получих пратка, но ще връщам част от нея и вкарах айбан и суифт и в профила.
През деня им звънях, 5 минути никой не вдигна и затворих. Ужасни са!
Утре пак ще им звъня.

# 641
Не ти върнаха парите за липсващата тениска, а ти дадоха само код за отстъпка?
Нищо не ми върнаха, само кода за 10%.

# 642
Имам проблем с въвеждането на банкова сметка, не се получава и това е!Преди обновяването си я имах в профила и не беше необходимо да се въвежда всеки път при връщане,направо сайта им е ужас!

# 643
Ами, неадекватни и има разминаване между румънския екип и този в София.Тези от София се пънат нещо да правят, но всъщност парите по възврата зависят от румънците. Аз се въздържам точно заради евентуално връщане.

# 644
Имам проблем с въвеждането на банкова сметка, не се получава и това е!Преди обновяването си я имах в профила и не беше необходимо да се въвежда всеки път при връщане,направо сайта им е ужас!

Запомни го или си го запиши някъде и го въведи ръчно, с копиране не става.

Общи условия

Активация на акаунт