"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 446
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
ужас. до къде стигнахме . пред служител и пр. сертификат ..

# 541
Малко ненужно е това, с 24ч. тестове, защото на повечето места вече важи и 48часов.

# 542
На всеки ъгъл има тест центрове, а тестове почти за никъде не трябват. Чудят се къде да си пробутат бройките вече. В супера ги гледам намалени на 1,99. Бяха по 6,99.

# 543
В Австрия трябваше сами да си правим тестовете. Лепиш един код на теста, правиш теста, снимаш, задраскваш чертичките, пак снимаш, качваш снимките някъде си. Голямо доверие в добросъвсетността на хората. Simple Smile

# 544
австрия вече не е рискова

# 545
  • Germany
Тестовете за деца вече не са такива, само в началото на нослето се бърка. И за антигенните не бъркат много надълбоко. Нашите тук се тестват два пъти седмично в училище. А и къде още се искат тестове, май само за пътуване остана…
Някъде прочетох, че имало шанс да махнат и маските в училище. Дано да му се вижда края вече.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 19:54 от PeaPink

# 546
от моите едното няма против да се тества в клас, другото не иска публика и преди училище в съотв. дни минава през центъра. докато стигне у-ще резултата е в него. Т.е. не му е приятно, но си е избрало вариант

# 547
  • Немция
Не знам какво е това тестване в някои училища, при моя шестокласник е фина работа, до средата на носа. Няма сълзи или драми, някои само кихали след тестовете.
При малкия са друг тип тестове, затова и не го давам за пример.

В тестови център е същото.

# 548
На мен досега в тест центрове много внимателно ми бъркаха в носа, с изключение на последния път. Девойката ми бръкна в носа и после ми натисна отгоре главата. Ако бяхме само двете щях да я подгоня с клечката да й взема аз проба на нея.

# 549
  • Primum non nocere !
Софт,  сорри , поздрави на половинката.. но и аз гледам футбол..но само европейско или световно.
Отварям си студена биричка!
За теб Джинтоник! Stuck Out Tongue
И Андреа Бочели!

# 550
Много се радвам, че почва европейското по футбол. Голям футболен фен съм.

# 551
  • Берлин
Еееее...дочаках го това европейско ⚽ Наздравеееее

# 552
Наздраве по петъчно му. 🙂 Вкъщи прехвърляме между тениса ( играят Рафа и Ноле)  и футбола ( Турция / Италия).

# 553
  • DE
Не гледам спорт, но откриванията на спортните форуми с най-голямо удоволствие.
Прекрасен бе Бочели Heart
Сега чакам закриването Grin

# 554
  • Немция
И Бочели, и U2 на откриването -доволна съм!

Италианчетата нещо не ме впечатлиха много с визия. Турчетата хич не бяха за изхвърляне.

У нас е мъжко мнозинство и са наредени на дивана пред телевизора.

Общи условия

Активация на акаунт