"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 446
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • Primum non nocere !
[urlhttps://www.sonnenkap-camping.de/
Това трябва да е...
Обясняваха ми ,че може да наемеш палатка, каравана или фериенхаус...  има и сауна и ресторант...но няма снимки..
Искам снимки пък!

Има..има..има готини къщички..
https://www.sonnenkap-camping.de/unser-campingplatz/stellplaetze-ferienhaeuser

# 526
  • Берлин
Ми то на стотина км от нас. Ще проучвам, любопитна съм

# 527
  • Primum non nocere !
Папурче...когато го проучиш ми пиши моля те!

# 528
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Да ви кажа, има мега къмпинги и после се чудиш как си се бутал в хотел!
Иначе и аз бях със същите предразсъдъци.

# 529
Като се сетя,че тези 23 евро вместо за място за палатка,мога до ги дам за хотел със СПА в Банско... Stuck Out Tongue Winking Eye Есента преди короната най- случайно се озовахме за 3 нощувки в Банско и останах учудена от добрата база и вкусната храна,с някакви ваучери- подарък бяхме!

# 530
за 23 лева не го виждам тази година спато. под 40 и то извън сезона ми излизат.
А Папурчето и Шехи да не ми отмъкнат палатката моля. При този ентусиазъм . Първо да си купя за мен и после да си потърсят и те палатки  Simple Smile

Борих се борих с една тревоа до сега. Не смея да кажа на мъжа ми да я мине с тримера, че имам цветя там и след тримера няма да имам нито едно цвете.
Но поне малко захладня. Че се опекохме.

# 531
Но поне малко захладня. Че се опекохме.

Тук продължава да е почти 30 градуса и да съм на сандвич между 2 вентилатора. Още 2 дни, дават го да захладнее - после 2-3 дни жега и пак надолу - обещават 10-20 градуса.

20 ще изтърпя половин ден, ако вечерта е 10. Ухххх уфффф дано да оцелея до тогаз!

# 532
бирата нали е студена ? действай ... ще живееш Wink

# 533
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, мога да ти препоръчам да идеш до Матезер, отдолу има магазин на идее. Има много интересни работи - има комплекти гривни да си направи, има разни неща да си оплете, магазина е страхотно зареден и са само неща за креативни хора. Ето тук може да поразгледаш и да се ориентираш. Аз от там си купувам материалите за бастелване. Отделно, в лидъл гледах вчера, има маркери за текстил, може да вземеш от тях - два вида са, едните са за релефно рисуване, другите са за обикновено. Вземи й някоя чанта, тениска, нещо такова, тя сама да си изрисува.

# 534
Е как проверка на граматика в сайт, особено за английски? Във френския ще провери спрежението на глаголите, члена и толкова.

Нещо такова имах предвит: https://www.englisch-hilfen.de/uebungen/modalverben/ersatzformen.htm

Да, разбрах те, но аз поне, не съм намерила сайт, на който да има всякакви упражнения. Трябва за всяко конкретно нещо да се търси. Много е полезно също така да потърсиш учебната тетрадка към учебника, а обикновенно има и помагало с примерни тестове вътре.
А възможно ли е отговорите, заложени в онлайн проверката да не са верни? Ние с детето скоро търсехме така нещо по френски и отговорите, които онлайн сайтът даваше като верни нямаха нищо общо с граматичестите правила в учебника. За жалост не успяхме да намерим втори сайт с упражнения по същата тема, в който да сравним отговорите.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 05:35 от мама-ени

# 535
Някой има ли информация дали Райън Еър искат преди качване на самолет тест на дете на годинка? Не мога да се свържа с тях, питах на няколко места и не искат да го тестват. За БГ разбрах, че за деца под 5 год не искат тест, но се притеснявам тук за летището.

# 536
Идете по-рано на летището, ако искат тест за бебето, ще го направите там - на всяко летище имат тест-центрове. Мисля, ще за бебета и малки деца не искат тестове.

# 537
Идете по-рано на летището, ако искат тест за бебето, ще го направите там - на всяко летище имат тест-центрове. Мисля, ще за бебета и малки деца не искат тестове.
Да така мислех да направим в краен случай. И аз мисля, че не искат, но авиокомпаниите понякога си правят техни си политики. Имам два дни още да се опитам да се свържа с тях.

# 538
  • Germany
Мама Ени, на мен не ми се е случвало, но предполагам, че е възможно. Най добре купете помагала към учебника.

# 539
Днес в работата получихме Corona Leitfaden. В него прочетох, че в нашият Ратхаус може да се получи Selbsttestzertifikat, който важи за фризьори, ресторанти и т.н. Процедурата е следната - носиш си от в къщи тест и си го правиш сам на място пред служител. Служителят те мелдва някъде и получаваш сертификат по Арр. Важи 24 часа. В случай, че някой се интересува от тази възможност може да провери в местния Ратхаус дали се предлага и при тях.

Общи условия

Активация на акаунт