"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 461
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Връщането на Zalando Lounge e винаги безплатно.

# 436

Не върши работа, ако сватбата е скоро. Продуктите им най-често идват след 3-4 седмици. Чакам 2 вази, чаши за вода, декорации, обувки и квото се сетиш. Всеки ден съм там. Joy

Ако бюджетът не е прекалено малък, препоръчвам theoutnet - аутлета на net-a-porter. В момента имат и някакви големи намаления, и стилът на роклите е по-така. Немският вкус ми е много странен, някак бабешки, ама от едно време.

PS. zalando lounge нямат абонамент. Само заландо има - и май е 15 евро годишно, но доставките на много неща са експресни и идват следващия ден 19-21ч. Днес чакам дънки.

# 437
  • Берлин
А така, хвалете ги Z и ZL
Отивам на ресторант. Наточила съм се с грим, прическа и токчета 😂 Рожденичка съм и ще е първо посещение на истински ресторант (с шнел тест хихихи). Вълнувам се като преди почивка на непознато място 🙈
Мм ще се ваксинира с J&J. Термин след 2 дни. Никога не си оставям магарето в калта 😜
Пп. Открих предимство на филтърните маски- червилото ми не остава по тях. Днес съм дзен и просто щастлива

# 438
А така, хвалете ги Z и ZL
Отивам на ресторант. Наточила съм се с грим, прическа и токчета 😂 Рожденичка съм и ще е първо посещение на истински ресторант (с шнел тест хихихи). Вълнувам се като преди почивка на непознато място 🙈
Мм ще се ваксинира с J&J. Термин след 2 дни. Никога не си оставям магарето в калта 😜
Пп. Открих предимство на филтърните маски- червилото ми не остава по тях. Днес съм дзен и просто щастлива

Честит рожден ден, да си жива и здрава.

Аз хваля и zalando outlet магазина в Кьолн, че на Golden Label е пълно с много готини неща. Имат магазини в още 4-5 града - в Берлин са няколко (преди Ковид - може и да са затворили 1-2), Франкфурт и още някъде си.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 19:13 от Анонимен

# 439
Папурче, честита да си и следващият рожден ден да го изкарате на някоя хубава дестинация, без тестове и маски!

И в Манхайм имат аутлет Заландо, но още не съм го посещавала.

# 440
  • Germany
Наздраве Папурче🍸 Жива и здрава да си!

# 441
Папурче, здрава и щастлива! Simple Smile

Аз на Бест сикрет мисля, че знам имената на всички, които проверяват какво се слага в пакетите Grinning Магазинът на Заландо във ффм е страшно скапан, един път съм ходила - народ, разхвърляни дрехи се търкалят по земята, не е за мен тая работа, друго си е в къщи. Brands4friends преди имаше разни неща, ама отдавна не съм намирала нищо интересно, veepee също има интересни работи понякога, но и там доставката е след 3 седмици, ако не правят разпродажба, лиманго за деца. Аз пазарувам често и от yoox и Breuninger

# 442
  • Germany
Честит празник, Папурче! Здраве и хубави емоции!

# 443

Не върши работа, ако сватбата е скоро. Продуктите им най-често идват след 3-4 седмици.

И за два дни идват понякога, обикновено за 4-5.  Но то си пише при самата поръчка и го спазват. Сега на последната пише от 8 до 16 юни, значи най-вероятно тази седмица ще дойде, ако не, в понеделник.

Папурче, честит рожден ден. 🥳😍

# 444
Не върши работа, ако сватбата е скоро. Продуктите им най-често идват след 3-4 седмици.
И за два дни идват понякога, обикновено за 4-5.  Но то си пише при самата поръчка и го спазват. Сега на последната пише от 8 до 16 юни, значи най-вероятно тази седмица ще дойде, ако не, в понеделник.

Дамското може и да идва за няколко дни - мъжкото и деко артикулите последната половин година ги бавят доста. Явно имат проблем някакъв с доставчиците или с работниците в склада. Иначе, миналата седмица имаха със бързо изпращане на спортни стоки, ама нищо интересно, за да си струва.

А, и ако си поръчаш нещо с бързо изпращане и артикул, който идва след 4 седмици в една поръчка - получаваш и двете след 4 седмици. Joy

# 445
Може. Като се замисля, само два мъжки пуловера съм поръчвала, но толкова се забавиха, че ги сторнирах. 😆

От утре във Франция ще може да се идва от Германия с бърз антиген тест не по-стар от 72 часа или пълна ваксинация. Разпускат и вътрешните мерки. Оо Париж, идвам. 😍😁

# 446
PAPURCHE MEHURCHE, радостно прекарване в ресторанта , хубав празник и пожелания за здраве!!! Flowers Hibiscus Hug
успех на съпруга ти с ваксината, може би така с една игла за него е идеалното решение.

# 447
  • в сърцето на един мъж...
Папурче, здраве и късмет, много пътешествия!

# 448
PAPURCHE MEHURCHE, ЧРД!

Soft Click, да ти ремонтират успешно пръста!

Човек може да вземе донякъде предпазни мерки срещу резистентни бактерии, но гаранция няма.

Как сте се разпазарували само. Simple Smile Аз кога ли ще се наканя да седна да ровя... хич не обичам. А пък новата сайтовска мода със скролването до безкрай ме побърква. Как може някой да измисли такова безумие и как може да се наложи?!?! Недоумявам защо всичко трябва да става все по-benutzerUNfreundlich. Още страдам по стария онлайн-каталог на една от градските ни библиотеки.

# 449
Аз се спирам с пазаруването, освен дребни наложителни неща, защото предстои един месец във Варна, а там голямо скролване пада. "Шетане" на варненски. 😁

Мъжът ми гледа мач Франция -България и ми обяснява някакви много важни неща по състава на отбора и стратегията. Аз го гледам като голям камък. Вярно че съм футболен инвалид, но той има футболна шизофрения. Че и европейско предстои. Събира си футболни човечета от Кауфланд и си ги лепи на перваза на прозореца в спалнята. Утре щял да иска от една руска касиерка, която му е приятелка много човечета, защото още няма българско. Във вторник играят Франция и Германия и вече се скараха по телефона на тази тема с един дългогодишен приятел, който живее в Париж. 😱

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 23:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт