Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 686
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Кърджали
Налбантова ако някой ще се излъчва в сряда, го пиша "безинтересен". Ама шоколад не отказвам.

# 421
  • София
Алекс,
аз последно не разбрах - Керем изравни ли се с Асланту или е една крачка по-назад? Grinning

# 422
Всички чакат рожденият ден. Satisfied

От стори на Мелиса.

https://www.instagram.com/stories/melisadongel/2588132433099781615/

Blue Heart Relaxed „Толкова се гордея с мъжа, който стана, обичам те до луната и обратно."

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 00:07 от midnight__sun

# 423
  • Кърджали
БРО, да кажем че са почти на едно ниво. 😏 За 20 години не успях да харесам актьор , който (поне лично са мен) да има и половината от таланта и харизмата на Асланту. А имало такъв актьор, имало. И то с какъв талант..
Иначе в двамата намирам много общи неща - блестяща игра с очи, умело предаване на емоции с лекота, много разум и умението да отстояваш позициите си.
Не съм се отказала и от мечтата си да ги видя заедно в някакъв момент, в общ проект, например като баща и син. Това ще е истинска наслада за серивата ми.

Честит да ни е рожденникът! Да покори всеки връх който си набележи и все така да има слънце в очите му!

“Колкото повече мисля върху голямото послание на стария магьосник, толкова повече осъзнавам, че по всяка вероятност смисълът на живота е в това да вложиш смисъл в живота си."
Иво Иванов

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 00:15 от Aлекcандрa

# 424
  • София
Ами... 4-ти юни е вече! Nature Boom
Честит рожден ден на Керем! Birthday

Пожелавам му да бъде още по-добра версия на себе си, ако има накъде повече. Да бъде все така добър син, брат и приятел, мъж за пример и успешен актьор. Талант си има в излишък, пожелавам му да го развива и канализира в правилната посока. Нека бъде щастлив и много обичан. И здрав, разбира се. А тази красива реалност да продължи завинаги и да му донесе така желаното семейство и дечица. Heart

Дали вече е духнал свещичките?? Heart Eyes

# 425
Няма как да не нахлуя просто в този ден
Добре,че да кажа...
Успехи да пожелая! Щастие и хубави неща по пътя му винаги.
Усмивката му да не слиза от лицето му.
Причината да съм толкова години в този форум.Благодаря ти момче! Бъди жив и здрав!

Времето само за това ми стигна,но е от сърце...

# 426
Честит да е рожденика! Нека тази усмивка никога да не избледнява и слънцето в очите му да грее винаги така силно. Relaxed
Revolving Hearts Бъди щастлив Керем!

# 427
  • София
Слънце, видях че си го качила, но аз ще го сложа отново. Най-важният, най-истинският поздрав от най-скъпият човек - Мама Джидем!

Толкова се гордея с мъжа, който ти стана, обичам те до луната и обратно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЕРЕМ! 
Бъди здрав, все така усмихнат и позитивен човек. Нека любовта да бъде твоят неотлъчен спътник в живота ти. Тази любов, с тази жена, която те прави щастлив.

# 428
Честит рожден ден на нашето момче!
Да е здрав, щастлив, успешен и харизматичен!
Аз понеже съм на вълна "В очакване на слънцето"  и Керем Сайер...Smile

# 429
  • In the light side of the Moon!
Здравейте 🤗

Честит да си Керем, все така да ни е завладяващ, възпламеняващ, усмихнат и влюбен. Отива му да е влюбен, еле па в Ханде!

Много им се кефя! А малката принцеса е просто разкошна. Много е чаровно това дете. Пу, пу да не са му уроки!

Хубав ден 🤗

# 430
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink
И Честит рожден ден на Керем Birthday Balloon Champagne
Аз му пожелавам таз година булка, догодина люлка Wink

395K - засега Wink

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 06:40 от mi_si

# 431
Добро утро , прекрасни и романтични момичета !☺❤🌷

Честит рожден ден , Керем Бюрсин !☺❤🍀🌟 Бъди здрав , енергичен , жизнен , благословен, все така усмихнат и позитивен ! Желая ти много професионални успехи  - изиграй още много нови различни роли с майсторство и талант , които имаш в изобилие. Нека любовта на феновете те съпътства винаги в кариерата ти ! А в личен план - много щастие и любов с настоящата ти спътница Ханде Ерчел ! Нека връзката ви прерасне в брак и заедно  се радвате на много сладки дечица !❤
Сякаш отправям пожелания към приятел , толкова близък ме накара да те почувствам.

Керем, в този юнски слънчев ден ,
приеми най-скъпи поздрави от мен
по случай твоя ден рожден !
Бъди все толкова мил, забавен
и игрив, чаровен и талантлив !
А феновете  не преставай да даряваш
с обич, топлина и с актьорската си игра !
Остани си вечно млад по душа !
А за Хандето хич не се чуди ,
 бързичко с нея брак сключи,
и на дечица  се порадвай ти !

Момичета , прекрасен ,  слънчев и цветен  да е денят ви , изпълнен с много любов и настроение !❤

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 07:07 от akvamarin007

# 432
  • Пришълец
Много здраве за рожденика, щастие в личен план, израстване в професионален и да постигне всичко към което се стреми

Няма как да не нахлуя просто в този ден
Добре,че да кажа...
Успехи да пожелая! Щастие и хубави неща по пътя му винаги.
Усмивката му да не слиза от лицето му.
Причината да съм толкова години в този форум.Благодаря ти момче! Бъди жив и здрав!

Времето само за това ми стигна,но е от сърце...
Диди, ти си в своя "дом", не го забравяй. Наистина се зарадвах да те видя и ми стана някак по-леко.

Меги, wavey

# 433
Честит рожден Ден, Керем Бюрсин!🥂🎊🎂🎈🎉

# 434
Честит да е Керем! 💜

Общи условия

Активация на акаунт