Здравейте, дружки! 

И любимият ми въпрос - “коя си ти”, който показва заинтригувания Серкан. Той вече беше впечатлен от тази млада, своенравна и цветна девойка. 

Много ги харесвам на тази снимка. Керем е очарователен, Ханде е красива. И двамата сияят. Керем снима едно такова нежрежно уж, а и двамата изглеждат като холивудски звезди.

много благодаря за превода на интервюто на Ханде! Определено Керем е измислил думата "аманъм". Ханде очаква в средата на лятото да пътува някъде с Керем на почивка. Надява се финалът на нашата приказка да е добър, защото Еда и Серкан заслужават това! Казва, че в оставащите 11 епизода ще играе нещо подобно за първи път. За Керем обяснява, че всичко е започнало с много добро приятелство и след това се е превърнало в нещо повече. После помоли журналистите да не я смущават.
много хубава снимка за Туитър предизвикателството за 30.05.2021 - Ден 2 - снимка на Керем с някой специален. Както сигурно се досещате, този специален човек е Ханде Ерчел и ето част от моите любими снимки с тях:

Две сестри - Ханде и Гамзе.
По случай рождения ден на Нилайко/Nilay Kocak Meral / преди 5 дни много ми хареса поздрава на Ханде в социалните мрежи. Нилайко е приятелка и стилистка в сериала.

Връщам се отново към знаковия поглед на Серкан от последния фраг. Един фен го е определил като поглед на тигъра, наблюдаващ и дебнещ.....
Да, Марги животът е непредсказуем, непредвидим, с много обрати и изненади, които никога не бихме предположили, че могат да ни се случат. И на мен лично ми са се случвали неща - като гръм от ясно небе. Каква логика да търся и питал ли ме е някой искам ли това да ми се стовари на главата ? 

С риск да ви ядосам споделям прочетеното от мен в турската преса. В първи сезон от сериала си тръгна едната Селин, а във втори сезон пристига другата Селин. Ролята на новата Селин ще се изпълнява от Айше Акин. 

За предизвикателството "да споделим снимка на Керем с някой специален". 

Препоръчани теми