Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 725
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
И на мен ми се струва, че Еда ще продължи да крие детето, което не го одобрявам!

# 241
Продуцентите най-накрая се сетиха ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 242
Дааа, тя ще скрие Кираз, а Серкан ще подозира, че има нещо скрито..

# 243
Слагам превода на български на фрага и тук:

- Мело, леля наблизо ли е?
- Да, да предам ли телефона?
- Не се издавай, Серкан е тук.
- Зет ми?
- Това наистина ли си ти!
- И ти също. Серкан дойде тук.
- Кой е това? Виждал ли си Еда?
- Еда. Изминаха толкова години, можем ли да пием кафе?
- Еда крие нещо от мен. Определено трябва да разбера.
- Не можем да говорим.
- Не бъркайте миналото. Кажи ѝ проблема си, а след това се сбогувайте с нея и си тръгнете.
 - Не позволявай да се приближи до теб.
- А ако се приближи?
- Еда.
- Да?
- Да започнем отначало.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 11:14 от Mira07

# 244
  • Кърджали
Докато  Али дойде..

Еда: Мело, леля до теб ли е?
Мело: Да, до мен е.. Да тиня дам ли?
Еда: Леля да не разбере... Серкан е тук?
Мело: Зетя ли?
Серкан : Наистина си ти?
Еда: И ти?
Еда: Серкан беше тук...
Енгин : Как такa? Видя Еда ли?
Серкан :Еда! Минаха години... Да пием ли по едно кафе?
Еда :Какво иска от мен?
Серкан :Еда крие нещо от мен... Трябва да разбера какво.
Еда: Да говорим тогава
Енгин :Не рови в миналото. Кажи каквото имаш. Кажи сбогом и си тръгни.
Пъръл: Не давай да се доближи до теб!
Еда :А ако се доближи?
Серкан :Еда...
Еда: Да
Серкан : Да опитаме отново...

Каквото и да се е случило,ако Еда и Мело продължат да крият детето няюа да го приема. Окей, тогава е скрила, за да не рвши Серкан че тя иска да се върне при него, но сега, след толкова години.... Тц. Детето не бива да е коз за неуредени сметки между родеюителите

# 245
Явно в първият епизод Серкан няма да разбере, че Кираз е нейна дъщеря. Ако се случи ще е накрая или се надявам във втори епизод. Дано не се проточва, но имам някакво усещане, че Айше ще ни мъчи поне 5 епизода. Satisfied

2 и 40 епизод

Освен,че първият фраг в канала на сериала мина 4 милиона, този от канала на Фокс също гони 2. Върнахме се към числата от миналото лято.

# 246
Друго ми е интересно на мен... пуснаха фраговете сега, а за другата седмица какво ще правим?

# 247
Алекс, Sparkling Heart много благодаря за превода на фрага! Изясни ми се какво казва Енгин! В превода на рускините излиза, че Серкан също крие нещо от Еда и ме вкараха в доза размисъл.

Предполагам, че на Еда няма да ѝ е лесно да признае за детето на Серкан, защото сега ще се страхува да не го загуби окончателно, когато разбере. Тя няма как да знае как той ще реагира!

Ще има да тръпнем кога Серкан ще разбере, кога и как ще кажат на малката полу-феичка, полу-роботче!

# 248
Освен реакцията на двамата, друго ми се наби на очи.
Двамата ни агенти, които играеха от нашия отбор в 1 сезон и им показваха неща, които Серкан и Еда "не виждаха" , сега са в другия отбор. Този път не искат да ги съберат, а обратното..

Благодаря за фрага и превода 🌷

# 249
Мисля, че ще има още един фраг. Един или два пъти се е случвало да ни пуснат 3 за седмица.
А дали във фрага думите на Пъръл: "Не давай да се доближи до теб!", са насочени към Серкан. Възможно ли е да са към Еда и тя да не е прекъсвала връзката с нея. Малко ме съмнява, но определно не ми се гледа онази Пъръл от първите епизоди.
И друго, радвам се, че Айше връща мъжките разговори между Серкан и Енгин. По едно време липсваха и се усещаше зациклянето във взаимотношенията им.

# 250
От продуцентите сторито им  май са се объркали пише че остават 8часа до началото

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 11:20 от sani1212

# 251
  • Пришълец
Алекс, Мира, благодарности! Flowers Bouquet

И аз така, очаквам да има и трети фраг.

# 252
  • София
И аз мисля, че ще имаме още един фраг преди епизода. Сигурно в понеделник, 07.06. Много рано ни пуснаха тези двата просто. Но съм доволна - заляха ни с информация. Имахме тийзър, два фрага, видео зад кадър, видеа от Керем и Ханде за началото на новия сезон, активни са в Инстаграм - сторита, лайф имахме. Simple Smile

Няма да се настройвам предварително за нищо. Ще гледам. Видяното във фраговете ми харесва - усещат се свежите идеи и разказът на Айше. Магията се усеща. Надявам се епизодите да са интересни и развръзката да ни хареса. Hug

И все пак да си споделя размислите - заслушах се и наистина е гласът на Пъръл този, който каза: “Този път не позволявай да се доближи до теб.” Въпросът е дали го казва на Еда или на Серкан?? Ако го казва на Серкан, какво толкова против Еда има? Ако го казва на Еда... дали знае за Кираз? И защо е против Серкан? Възможно ли е да са се разделили с Енгин и да са на два лагера - жените срещу мъжете?? Глупости говоря, ама ей така - да си обсъждаме. Споделям си мислите. Grinning

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 11:25 от Бърборанка с розови очила

# 253
  • Кърджали
Аз мидля че думите на Пъръл сакъм Еда спрямо Серкан. Защото Еда след товаказва "А ако се фоближи" (ско нсправи опит да се сближи)..
Не знам какви ги забрква Айше но на мен интереса яко ми се запали и нямам търпение вече

# 254

Общи условия

Активация на акаунт