Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 710
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
- Еда, нека опитаме отново!

Само дано да не ѝ предлага да работят заедно! 😁😂. Типично по роботсеркански! 😆

# 316
  • София
Налбантова, слънчице, каква телепатия. Точно това и аз си мислех.  Каква ли ще бъде изненадата на Ханде за рожденият ден на Керем? Това ще бъде първият му рожден ден, който ще празнуват заедно с Ханде.

А иначе, ето как изглеждаш, когато си успял да намериш истинската любов ..

# 317
Налбантова, слънчице, каква телепатия. Точно това и аз си мислех.  Каква ли ще бъде изненадата на Ханде за рожденият ден на Керем? Това ще бъде първият му рожден ден, който ще празнуват заедно с Ханде.

Присъединявам се към вас. Мислех си го тези дни, с какво ли ще го изненада. Ние едва ли ще разберем де. Satisfied
Попаднах на снимки на Керем от преди една година на рождения му ден. Изглеждаше някак унил, меланхоличен, може би и заради факта, че е сам в личен план и не е виждал семейството си. Самата му физиономия го издава. Но тази година ще е различно. Ние си коментираме как Ханде грее и разцъфна, но това в пълна сила важи и за него. Relaxed
Поствам видео от миналия 4-ти юни.

# 318
  • София
Налбантова, слънчице, каква телепатия. Точно това и аз си мислех.  Каква ли ще бъде изненадата на Ханде за рожденият ден на Керем? Това ще бъде първият му рожден ден, който ще празнуват заедно с Ханде.

Присъединявам се към вас. Мислех си го тези дни, с какво ли ще го изненада. Ние едва ли ще разберем де. Satisfied
Попаднах на снимки на Керем от преди една година на рождения му ден. Изглеждаше някак унил, меланхоличен, може би и заради факта, че е сам в личен план и не е виждал семейството си. Самата му физиономия го издава. Но тази година ще е различно. Ние си коментираме как Ханде грее и разцъфна, но това в пълна сила важи и за него. Relaxed
Поствам видео от миналия 4-ти юни.

Слънце, откъде джанъм го изкопа това прекрасно видео? Уникално попадение. Толкова точно показва настроението на Керем. Наистина от него лъха една апатия. Няма го това приповдигнато настроение, което обикновено има човек на рождения си ден. Тръгна си сам, навявя ми тъга, когато го гледам. Сигурна съм, че този път Керем ще сияе. Няма човек, който да не търси сродната си душа, любовта. Който да не иска в такъв ден да е с любимият си човек.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 21:03 от БлагаВест

# 319
Какво да ти кажа детективка съм си. Satisfied

# 320
  • София
Хареса ми фрага,точно както  бях писала,поделена вина-недоразбрани и неизяснени отношения-разделени съдби-мечти едни.Може би нещо случило се в с бабата на Еда да е причина да е в Турция.Енгин е прав кажи каквото имаш/това което те изяде всички тези години/и се раздели.И защо пък винаги Серкан е безчувствен,изглежда студен като когато се разделиха за патента.Кой по тежко понесе скъсването? Серкан който хареса,не признаваше дори на себе си обикна и се усети предаден,отново  Серкан го  е страх от обвързване,страх да споделя ,да показва чувства,Серкан житейски е видял привържеш ли се към някой боли,искаш ли нещо-то си отива ,но това не значи безчувствие.Еда-импулсивна,горда ,но справедлива.Еда,крие нещо,но Еда за себе си знае че е неправилно да крие дъщеря им.Дали ще се оправдават,или помиряват ,нека е с  романтика и единствения тъмен облак да предизвиква този който и най много ги свързва -детето. А  инак и двамата обичат дъжда а,с тях и ние  ще се радваме на всяка случка на екрана.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 21:12 от Leddel

# 321
Само аз ли виждам татуировката на безименния пръст или нещо ми се е разместило дюшемето в главата? /може просто и да съм за очила/

Защо се върна Еда?

# 322
  • Пришълец
Там е, да. Нямаше да я забележа татуировката, но в Туитър се коментира и ми насочиха вниманието към нея, а също и прическата. Предишната е, без бретон, т.е. възможно е да са снимали сцени "преди раздялата".

# 323
Не си само ти. И прическата и е както преди, така че сигурно снимат сцени, които да ни покажат като ретроспекция. Друго би било просто нелогично. Thinking

# 324
  • София
Хайде и аз да се включа в групата на детективите.

# 325
Тъжно ми е, че сериалчето ни свършва.....Винаги ще го свързвам с началото на своята бременност. Когато започна, аз вече бях бременна и броях седмиците заедно с него. Не искам сериалът да свършва, но всяка красива история си има начало и край Heart
П.с Бебчо е вече на 3,5 месеца.

# 326
Определено не е изтрила татуировката /за мен/, а я прикрива умело с пръстени. Досега търсих тази снимка.
Предстоящата вечеря. Дали и Серкан няма да носи пръстен на безименния си пръст?
Малките детайли, които те карат да си прецакан до 9 юни.

# 327
  • София
При Серкан се вижда, че няма татуировка. Сега ще направя няколко скрийншота. Wink

Всъщност в новите фрагове и двамата нямат:

И да видите как вървят тийзърът и двата ни фрага - определено интересът е голям. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 21:34 от Бърборанка с розови очила

# 328
  • Пришълец
Тъжно ми е, че сериалчето ни свършва.....Винаги ще го свързвам с началото на своята бременност. Когато започна, аз вече бях бременна и броях седмиците заедно с него. Не искам сериалът да свършва, но всяка красива история си има начало и край Heart
П.с Бебчо е вече на 3,5 месеца.
Оо, растете бързо Heart
Когато и да те видя в темата се усмихвам и заради името ти, което е същото като на много мило за мен създание и все се каня да питам за бебчо, но от друга страна се въздържам да не нахалствам прекалено за лични неща.
Ето, с нещо хубаво ще свързваш сериала.

# 329
здравейте момичета гледах новия фраг към епизод 1 , прекрасен е нямам думи. Този първи епизод ще бъде много вълнуващ нямам вече търпение. Надявам се още в първи епизод Серкан да разбере за ДЪЩЕРЯ СИ но не ми се вярва много но със сигурност ще има много комични ситуации.
Но пък важното че Ханде и Керем са по-влюбени от всякога. Нямам търпение да разберем каква изненада Ханде ще направи за рождения ден на Керем.

А това дали е на снимачната площадка? Може Керем да й е подарил тези цветя.

Общи условия

Активация на акаунт