Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 708
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Оф... да ви кажа, не искам да идва 9-ти. Защото с всяка изминала сряда се приближаваме към финала. А хич не ми се иска сериалът да приключва. Толкова ми е хубаво да си обсъждаме всичко тук. Тази емоция, очакването, размислите на всяка една от нас, вълненията ни, предположенията. Всичко това ще ми липсва. Нашите любимци ще ми липсват. Искам да разтегля времето. Хем да имаме нови епизоди, хем времето да тече по-бавно. Simple Smile

# 301
  • София
На днешният пост на Дилара...

Феновете са отговорили подобаващо ето така...

# 302
ThinkingМомичета, а може ли раздялата да е свързана със здравословното състояние на Серкан?

В болницата, след припадъка му на летището Серкан сподели с асистентката на доктора, че е добре и проблема му е Еда, даже доктора му обясняваше усмихвайки се, че ще му издаде специална рецепта.
Винаги когато губи Еда, Серкан се разболява - паникатаката, загубата на спомените за една година след катастрофата. Animal Speak No Evil
Последния епизод 39 всички знаем завърши с обезумелия полед на Еда и смутения и тъжен Серкан. Може в продължението да изпадне в кома и след излизането от нея да е неадекватен към Еда, да е много по себичен, егоистичен, объркан ... Предложението за раздялата им да е от медицинските специалисти, семействата им, приятелите и т.н. Еда трябва да се отдалечи за негово добро и тя решава да продължи образованието си в Италия, там разбира за бременноста и е посъветвана да не го тревожи и т.н. всички са наясно само той не! Как изживяват раздялата !?! Тя се връща с малката и всичко започва отночало.
Предположение!

Animal SnailМного се изчакахме! Вярвам, че ще ни наградят за търпението.

# 303
  • Dupnica
Flowers HibiscusЗдравейте момичета,
Метнаха ни черешата и се чудим и маем как,защо,какво, кога.........?
Много въпроси и предложени отговори , мисли и страсти от нас и в сряда на 9 ще сме приземени с отговорите.
Не искам да мисля, че се обърках тотално от видяното, от предположенията.
 Кошечерът е отново разбунен и ни прави темата чудна и пъстра.Animal Bee
Благодаря Ви за споделеното , за преводите.Kiss

Емоцията е на макс и любимите артисти са неотразими. Revolving Hearts

За всички пъстри цветя, пишечи и четящи в темата!

# 304
И аз не искам да почваме, при мисълта, че едва ли не времето ни е "преброено". Толкова много свикнах последната година със сериала, с темата и всички вас, че ми е някак странно от перспективата нещата да се променят.
Сериала ще си "затвори вратата", но аз моята за него не мога. Trollface Не знам откъде ми е дошла идеята за 3 сезон догодина. Мои си фантазии...

Посмях се Satisfied

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 18:12 от midnight__sun

# 305
В резюмето доколкото помня пишеше, че Серкан почва да лекува тумора, но по време на лечението се отключва страх от обвързване и отлага сватбата с Еда много пъти, игнорира я и се концентрира върху работата.
В даден момент и казва, че не иска семейство и деца и Еда решава да си тръгне.

Не знам защо, но мислейки за раздялата им се сещам 7ми епизод, когато Серкан беше объркан, не можеше да контролира чувствата, страховете и емоциите си. Слагам в спойлер снимки, защото мисля, че нещо подобно се е случило.
Скрит текст:

След раздялата Серкан многократно е съжалил за поведението си. Вероятно си е спомнял случки. Освен това Еда му е липсвала щом е почнал да си я представя.
Не вярва, че сега я вижда, т.е. не му е за пръв път да му се привижда.
А това, че не вярва, че се е върнала означава също, че поведението му е било непростимо и не вижда логика Еда да се върне:

Ако гледам поведението на двамата от първия тийзър - и двамата са решени да не се вклюбват отново.

Мотивът на Еда да се върне може да е:
- дъщеря й - дъщеря й да иска да се запознае с баща си, т.е. Еда да не иска да е със Серкан, но да иска дъщеря й да познава баща си

От разговора с Енгин може да се подразбере, че Серкан не иска да е с Еда и Енгин приятелски го съветва, като не иска да е с нея - да не рови в миналото, да не обърква и себе си и нея. Може би Енгин го подканва, да се извини на Еда и да затвори завинаги тази врата.

Но Серкан обича Еда има различни опции които вероятно допуска:
1) Еда се е върнала да отмъсти
2) Еда го е забравила
3) Друго (но какво?)

Той избира опция 3, познавайки Еда, изключва опция 1), защото тя не е баба си и не е човек, който отмъщава, при срещата с Еда, изключва опция 1) вижда емоционалното й състояние - тя се вълнува, т.е. не го е забравила, но има усмивка, радва се да го види - от тук остава опция 3) Серкан вероятно почва да се чуди - как е възможно той да се е държал като задник, а тя да се върне

Според мен предложението от фрагмента: "Еда, искаш ли да опитаме отново" - е трик. Възможно е Серкан в дадения момент да не е искрен, да не го иска наистина, но да е ход, с който да разбере какво крие Еда от него.

Еда изглежда в безнадеждна ситуация - от една страна иска детето й да познава баща си и да има нормално семейство, от друга - може би се страхува да отвори сърцето си отново, за да не бъде наранена.

Интересно какво ще отговори на Серкан - какъвто и отговор да му даде - това ще накара Серкан да се замисли още повече.

# 306
Приемете го с чувство за хумор, но все си мисля, че ще гледаме куку Серкан с неговото многообразно ОКР и многострадална  Еда с нейните особености... Sunglasses

# 307
  • София
Не искам и не мога да се напрягам да мисля, какво е станало и защо са се разделили. Колкото и да тълкувам и пророкувам няма да позная. Нали след няколко дни ще го видим реално. Така ми е по-интересно, когато не знам. Само Айше знае. А ние ще го разберем на 9 юни. По важното е, че отново ще ги гледаме и ще им се радваме. Според мен ни очаква един много по-добър втори сезон.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 19:14 от БлагаВест

# 308
Фенове са занесли подаръци на Керем на снимачната площадка
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1400107664957390853?s=19

# 309
- Еда, нека опитаме отново!

# 310
Добре е като се има предвид, че караме само на фрагмани. Satisfied

# 311

🤩😍🥰Гледах трейлъра само няколко стотин пъти, от преди обед! 
Не, не, не смятам да гледам втори сезон! 🙃

# 312
# 313
От Керем-Фенове са отишли на сета днес и са занесли снимки на даренията, които хора по цял свят са направили по случай рождения ден на Керем.
https://instagram.com/stories/thebursin/2587252286732551834?utm_ … edium=share_sheet

https://instagram.com/stories/thebursin/2587252268537704540?utm_ … edium=share_sheet

https://instagram.com/stories/thebursin/2587252302905639287?utm_ … edium=share_sheet

https://instagram.com/stories/thebursin/2587252316092700956?utm_ … edium=share_sheet
Скрит текст:

Ханде на стори🧚‍♀️Както винаги е прекрасна!🌺

А вторият фрагман е страхотен. Не знам как ще издържа до сряда!🔥 Толкова много въпроси имам, на които нямам търпение да получа отговор.

# 314
Покрай тези подаръци и чисто на бъзик ми мина мисълта - Дали Ханде ще му подари "нещо" в дантела? Или в сатен, може и само "нещо" - то да е. Тяхна си работа, нали.., но с любопитство чакам как ще го поздрави в Инстагрм.

Общи условия

Активация на акаунт