Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 712
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Trophy Почти 8

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 15:15 от midnight__sun

# 286
Малко остана до 8 милиона

# 287
Супер трейлър.
Струва ми се, че Серкан среща първо Кираз, по време на бизнес среща.

Не знам какво Кираз ще прави там, възможно е да е отишла с Мелек.

По някакъв начин малката се появява пред Серкан и го кара да я закара вкъщи:

Серкан сигурно си мисли, че халюцинира и когато се връща пита Пъръл дали може да има халюцинации:

Предполагам, че решава да се върне и кани Еда на кафе:

Вечерта говори с Енгин и с майка си и им казва, че е видял Еда:

На следващият ден, Серкан е твърдо решен да разбере какво крие Еда, предполагам същият ден вижда Кираз след езда

Може би вечерта е срещата с Еда в ресторанта

Възможно е Еда да му каже Не - на предложението да опитат отново... или да каже Да, но какъвто и да е отговорът и двамата остават замислени:

Както изглежда - Серкан няма да разбере в 1 епизод какво крие Еда от него, или ако разбере ще е накрая и не са ни показали в трейлъра.

Айдан също ще се види с внучка си и е възможно да заподозре, че е дъщеря на Серкан.

# 288

Необвързан                                                                    Обвързан

# 289
  • София
Привет!
Аз не мога да разбера - къде са Айфер, Мело, Кираз? В Италия ли, в Турция ли? Явно нещо не мога да "вържа" двата фрага...

# 290
Според мен всички са в Турция, ама знае ли човек, може и в Италия да са - ще видим.

Серкан и Пъръл са на бизнес среща, и по някаква случайност Кираз е в същия ресторант.

Но как малката Кираз ще превърне костюмираният, награждаван и преуспял бизнесмен Серкан Болат в шофьор ще е забавно Satisfied.

Привет!
Аз не мога да разбера - къде са Айфер, Мело, Кираз? В Италия ли, в Турция ли? Явно нещо не мога да "вържа" двата фрага...

# 291
Гугутке, Еда се връща за някаква награда, а може и преди това да се е прибрала с дъщеря й.

За Енгин и Мело и на мен ми е странно, но имам някаква теория в главата, също и дузина бръмбари.
При раздялата им, Мело е видяла как страда Еда, втората може да е казвала, че не иска никога повече да го вижда, да яде баклава, кекс, да си опрашват градинките, а Мело да го приема като Мисия. Същото и при Енгин. Ако сте гледали "Приятели", Моника имаше поставена задача от Фийби, като първата трябваше да я пази от любимия - да не се виждат, целуват, натискат, стискат и т.н. Майк също беше възложил такава задача на свой приятел. За щастие - нито Моника, нито другия се справиха с нея.
Идеята ми е, че Мело и Енгин може да имат такава мисия. През някой слънчев ден, ако Серкан срещне Еда или обратното, те да им попречат да се "наранят" отново, да им припомнят за страданията, които са преживели и такива неща. Сигурна съм, че каквото и да е станало, след като се съберат отново, Мело ще е втората най-щастлива, че ключът откри своята ключалка 😏

Пс: Днес е сряда, което означава, че след точно седмица... и 2-3 часа, ние вече ще разбираме какво ще се случва Simple Smile 9ти е зад ъгъла.

# 292
Леле, все едно отново съм се върнала у дома в кошера. Така ми липсваше този месец жуженето след фраг. Кукличке благодаря. Супер разследване. Според мен пък Енгин иска Серкан да си признае защо е зарязал Еда и след това да продължи напред, казвайки и сбогом.
Енгин :Не рови в миналото. Кажи каквото имаш. Кажи сбогом и си тръгни.

# 293
Така беше в началото а сега..

#KeremBürsinс#HandeErçel с участието на#SenÇalKapımıСериалът започва да се излъчва в Италия в понеделник, 31 май.  Той е бил гледан от над 1,9 милиона души в най-гледания италиански частен телевизионен канал Canale 5 и е получил 20,3 акции. Този успех е наш!@maddEntertainm1
@FOXTurkiye

Радвам се, че в крайна сметка те успяха да разрешат и подновят договора с архитектурната фирма Akrotes Mimarlik.

Първоначално тази компания имаше други планове, но е хубаво, защото екипът от там също се сприятели с нашите актьори и екипа.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 17:08 от sani1212

# 294
02.06.2020                                             02.06.2021

# 295
От италянките

От полша са получили целия екип
https://twitter.com/SenCalKapimiBr/status/1400086598646177792?s=20

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 16:54 от sani1212

# 296
  • Пришълец

Габи и на мен така, липсваше ми това жужене след фраг, разследвания, предположения, вълнения.... Супер, започнахте да се завръщате една по една. Blush

# 297
Здравейте Момичета , Heart

СЦ пак ни метнаха по върбите, да следващата сряда ще си изгрижем не само ноктите ,но
                          и клавиатурите. Ситуацията стана още по-неясна, след тиизъра за 2-ри сезон се изумихме,
                         че са се разделили. Първия фраг ни остави с още повече въпроси, но с 2-рия съвсем се по-
                         бърках защото всичко стана още по-неясно.Логичните ми расъждения отидоха на кино.Нап-
                         раво не знам какво да мисля, много неща ми идват на ум, но и аз много се обърках. Ако пи-
                         тате мен, ами така се прави и така се вдига рейтинг. От 1-ви сезон последния епизод беше с
                         рейтинг доколкото си спомням между 1.8 и 2.3 , а с такива числа нямаме много голям шанс.

От фрага поне разбрах едно, че Енгин е на страната на Серкан, а Пъръл подкрепя Еда. Мисля
                         си, че Серкан няма да се досети за малката кукличка, а по-скоро това ще бъде майка му. Мъже-
                        те не са много досетливи по природа, а по-скоро се осланят на реални факти. Айдан е доста хит-
                        ра и умна, така че по-логично ми е ,че тя ще се досети. Според мен и двамата са виновни за раз-
                        д ялата и са си казали доста тежки думи, но може да бъде и някакво недоразумение, нещо недо-
                        изказано и всеки от тях да го е разбрал погрешно, знам ли? Кога най-накрая ще дойде срядааа?

Благодаря много на Марги -създателката на темата, на Магийка и Бърборанка, ако има и други
                        Момичета, които в момента не се сещам, които са съдействали и помагали благодаря и на тях.
                        Темата е станала прекрасна и вие сте виновниците за това.HeartFlowers Hibiscus
                        Снощи се прибрах и не бях писала близо седмица, минали сте в нова къщичка, трябваше да
                        първо да наваксам от предната тема доста странички, а оттук гледам 20 страници. Момиченца
                        хубаво е, че ви има:heart:
                        Дано запазя психичното си здраве до другата сряда, че все за сериала мисля , без мозък
                        останах да знаете.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 298
Бабата на Ханде

# 299
Мисля,че е ново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт