Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 714
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Али, много благодаря! Hug

Gift Heart

# 271
  • Плевен / София
Друго ми е интересно на мен... пуснаха фраговете сега, а за другата седмица какво ще правим?
Ще чакаме трети фраг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 272
  • Пришълец

Хоуп, аз затова съм ви оставила ключ в края на предишната тема, на Фили пък и за останалите дошли със закъснение, да влизате без да чукате на вратата. Която когато успее Sweat Smile

# 273
А възможно ли е здравословният проблем на Серкан все още да не е решен, Енгин да знае за детето, но да искат да го крият от Серкан и по този повод да ги говори тези неща...Това, че от Чудният доктор ще го излекуват може да не е било през тези 5 години. Не знам дали някой ще ми схване мисълта🤣
Да ви кажа заради поведението на Енгин си мисля, че и Еда не е била особено невинна при раздялата им със Серкан. Струва ми се, че Енгин този път не подкрепя Еда и връзката на Серкан с нея. Знаем Енгин колко много обича и държи на Серкан, следователно като негов най-добър приятел му желае доброто. Вероятно Еда е направила или казала нещо, което е наранило много Серкан в миналото. Енгин знае за случилото се и затова сега реагира така. Защото разликата в държанието му е очевидна. Досега винаги е заставал зад Еда и е подкрепял Серкан да се бори за нея. Съветваше го да говори с нея, да не се отказва от нея, отваряше му очите. Дори в историята с патента подкрепи Еда и каза на Серкан, че бърка. Въобще никога досега не е заставал срещу Еда... А сега го съветва да каже "довиждане" и да си продължи с живота. Има нещо гнило... Wink

Али, Heart за теб!

Да, Пъръл така и не можах да я усетя като приятел нито на Серкан, нито на Еда. По-скоро беше дружка на Селин, нея подкрепяше, нея разбираше, с нея говореше и т.н.

# 274
  • Кърджали
И нс мен ми хрумна вероятността Енгин да знае за детето, но не виждам зашо ще поддържа криенето на детето от Серкан. Та и самият той е баща...
Не знам, спирам да гадая. Сами кога ще дойде деветииииии

# 275
Здравейте, момичета! Yum
И веднага след последния фраг -  много разсъждения, догатки! Kiss
Айше пише историите интересно, с въображение и винаги с логично обяснение в края! Но толкова е повратлив нейния творчески подход, че е много трудно да се предвидят действията, с които провокира своите герои, че и нас! Но ние сме толкова влюбени в този сериал, че нищо не може да ни попречи да се мъчим да държим нашите герои постоянно заедно с блеснали от любов очи. И сме прави! Как можаха да пропуснат цели 5 години от живота си да бъдат заедно! Аз мисля, че накрая и двамата ще бъдат прави, тоест виновни, за раздялата. Хващам се за поведението на двамата второстепенни герои Енгин и Мело, които повече от всички бяха влюбени в тяхната любов. Сега и двамата са настръхнали като котараци , поне от това, което видяхме. Вероятно и двамата са преки свидетели на мъката, която са изживяли Еда и Серкан, далеч един от друг, и сега смятат, че едно повторение "да опитаме отново"  едва ли-не ще ги "убие" емоционално.
Ще видим! Yum
Ей го на - 9 юни! Другата сряда! След 7 вечери, в които ще гризем устни, но ще ги дочакаме! Laughing

# 276
За да крият всички детето от баща му, Серкан трябва да е наистина откачил. Trollface Не мога да си го представя. Не ми се вярва нито Енгин, нито Пъръл да знаят за малката.
Едно дете е най-големият стимул, надежда и желание да се пребориш с болестта. Каква по-голяма мотивация от това? Настройките на Серкан са по-друга схема, но все пак всички да знаят, а той да тъне в неведение 5 години... Flushed

# 277
Здравейте и от мен,
много ми хареса втория фраг и това ,че оставя много въпросителни.
Може би под да опитаме отново ,Серкан има впредвид да започнат като приятели?Не знам,не ми се струва логично да не са се виждали 5 год,виждат се и веднага-хайде,да се съберем.
Еда изглежда щастлива да го види,с насълзени очи преди прегръдката.
Но защо са толкова против Енгин и Мело?
В крайна сметка,не мисля,че ще пуснат друг фраг,защото този задава много въпроси Hushed

# 278
Цитат
Но защо са толкова против Енгин и Мело?
Аз съм за простичките обяснения. Мело е ясна, тя вероятно е била свидетел на мъките на Еда и както бързо пали, не е чудно, че не иска Серкан отново в живота на Еда и този път - и на детето й. За Енгин? Възможно е да знае, че Еда има дъщеря и тя е от друг мъж.
Благодаря ви момичета за фрага и превода му! Hug

# 279
От Дилара:smiles:SmileSmile   
„Керемчим, розов скейтборд ти дойде като подарък, донеси ми, че иначе няма да видиш моето„ коко “
Коко = Ханде
 'Чакаме отговор от Керем

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 14:08 от sani1212

# 280
  • Пришълец
Цитат
Не знам,не ми се струва логично да не са се виждали 5 год,виждат се и веднага-хайде,да се съберем.
Етоал, нелогично е, но е възможно Joy Едно от първите неща, на които наблегнаха след амнезията беше, че е време семейство Болат да се увеличи Satisfied Добре де, направи куп глупости и нарани тази жена истински, вместо да се извини като човек и да й даде време, да подходи с по-голямо разбиране, той тръгна да изтъква нейната вина. За женитбата с Дениз и т.н. Не подкрепям прибързаните решения на Еда, но това е отделен въпрос.
Та на онзи етап ми се видя доста абсурдно да си говорят за дете...

# 281
По случай рд на Керем се събират пожелания от фенове , може да ги изпратите на следния имейл. Трябва да напишете от коя държава сте , пожеланията ще бъдат сложени в някаква карта на Света. Предполагам същия тип карта от гугъл мапс , както бяха направили за рд на Ханде. Тогава имаше 3 локации от България. За предпочитане е посланията да са на английски. Момичето преди малко писа, че е въвела вече 600 пожелания.

# 282
# 283
  • София
Припаднах. Добре че не е без блуза... тогава вече нямаше да се свестя. Grinning

Не знам за вас, но на мен тази прическа много започна да ми харесва. Точно за Керем е - нестандартна, модерна, дива, ако щете. На Серкан му отива тази от началото на сериала. Но това си е Керем и е страшно секси! Grinning

# 284
Керем е харесал поста на Дилара

От днес

От 2 еп

От 40еп

Общи условия

Активация на акаунт