операция на дискова херния!

• 233 194
  • 604
  •   1
Отговори
# 450
Аз май писах за цената.Декември месец операция около 1500лв на едно ниво .За две не знам на нас може да ни направят отстъпка "шегувам се".Не по здр каса се чака около седмица.

# 451
На писанчето честито .Дано да е на77 г да не е родено 77.

# 452
Тенкю,Аха! Оня ден преглеждах и твоите постове , не видях цена, но може и да съм пропуснал нещо.Хайде утре е петък - подготовка за големия уикенд-дай боже и безболезен да е ! Sunglasses

# 453
Сигурно съм писала на ЛС за цената.Продължават ли оплакваниятя?

# 454
aha ,

На мен писа за цената , но в личното си съобщение   Laughing КОлкото до озонотерапията нещо не ми звучи обнадеждаващо - озонът подобрявал метаболизма в херниирания диск и намалявал обема му , тоест малко се бил прибирал .Лично аз не бих се подложила на нещо подобно .

pisanche 77  ,
Чакаме включване , за да ни кажеш какво става с теб .

# 455
  • София
Здравейте и от мен!
Тези дни почна да ме наболява пак кръста, от промяната на времето ли, от що ли...Ще си покаже...
Моята невроложка ми каза, че ако искаш проф. Романски да те оперира в "Иван Рилски"  - "3000лв. бецален", край на цитата.  ooooh!

# 456
  • Бургас
Здравейте момичета
Аз ходих на невролог,но тя ми пусна кръвни изследвания,ЕМГ и скенер.Кръвните са добре,ЕМГ показа леко засягане на нерв прикоренно на Л5(цитирам по памет),а скенер ще правя другата седмица.Невроложката каза,че най-вероятно ще се окаже дискова херния с мобилна недостатъчност.Ще ви информирам и след скенера как вървят нещата.
Пжелавам на всички един уикенд бе болка.

# 457
Скенерът, Елия е бошлаф-отбиване на номера от Здр.каса /не е само мое мнение/. За предварителна диагнозичка- става, и нищо повече.Ако ти кажат ДХ, направи МРТ, макар че като знам в Бургас как дават направление за това..... Освен доктора да ти е близък или да го изнудиш по някакъв начин.Пиши като има нещо ново - ще помагаме с какво можем.

# 458
Тия цени в България ме хвърлят в.... Музиката.Все едно сме министри, депутати, и прочие пенкелери, ама нали от тях трудно се взема, щото и те са научени само да прибавят, без да изваждат, та си го избиват явно от нас.И какво излиза, че заплатите са им само за джобни...егати държавата, егати чудото.

# 459
aaaaaa ,dzupo ,

Ние сме държавата и докато си мърморим под носа или в компания  и нищо не правим , работата няма да стане . Уж да не си създаваме допълнителни проблеми , ама някой или някои трябва да се примирят ,че без жертви не става ! Щото сме калпав народ и затуй и управниците ни такива .Като започнеш с това ,дето повечето си казват "Ми аз няма да гласувам щото ..." Нали знаеш последиците ...
А Романски тия три бона като ми ги вземе , да кажем , после какво ? Ако излезе неуспешна операцивята  и аз не стига ,че съм олекнала с пара , ами и ще си пъшкам в къщи .Отново ! И после за втора и да речем трета операция колко ще ми вземе ,а ?
Последна информация от Токуда - не ходете да се оперирате там .Днес ми казаха за неуспешна операция !
При промяна на времето и мен ме понаболява .Нормално е .Значи времето застудява и можем да даваме по-точни прогнози и от метеорологичния център хахахаха Joy

# 460
Което си право, Елпида,, право си е, ние сме си виновни, че ги търпим. Такива сме си българите и това е. Честно да ви кажа изгубих надежда ,че нещата дори за децата ни ще се променят. Ама, хайде да не си разваляме уикенда/пак по български/ Laughing           А на Романски , Бусерски и КО, нито ще сме първите ,нито последните неуспешно оперирани.Лошото е ,че им дадеш и да не им дадеш ,пак ще вдигаш глава нагоре и ще се кръстиш на Господ, щото и като ти вземат парите все им е тая.

# 461
За децата не съм много сигурна ,защото те са осакатени в много отношения . Не знаят защо живеят , ценностната им система никаква я няма , а и дори да я има , реалността им  я  разбива .
Плащаме осигуровки , а не знаем как да си поискаме това ,което ни се полага като здравна помощ.

# 462
Здравейте отново,
за съжаление съм родина 77, а не съм но 77 години Wink. По моя проблем за момента няма никакво раздвижване пия си лекарствата, ходя всеки ден на физиотерапия и ЧАКАМ да видя какво ще стане (все едно има много варианти). Другата седмица трябва вероятно да спра лекарствата и тогава ще видииииим. Хич не искам да се оперирам (то кой ли иска). За момента нямам парези ама мнооого боли от кръста та чак до петата. Ако физиото не помогне авно ще трябва под ножа, защото ад нямам и деца и вие може ми по-добре знаете как се отразява една бременност на гърба.
А относно пазенето уж се пазя ама на .... то човек не може да се изолира в клетка и да не шава изобщо. Работя основно седнала никакво движение и те ти на втора криза веднага след първата. Поне най-накрая ми увря главата, че здравето ми като приоритет трябва да е преди работата .....

# 463
Продължение на тема- държава, държавност и т.н. Сутринта слизам под блока да си взема колата и..... съпрайз....стъклото разбито и една хубава тротоарна плочка се мъдри на предната седалка.След 30-40мин.пристигнаха две полицайчета погледнаха - 16г. Астра -"Нямаш каско нали ? Ако искаш отиди до полицейското пусни една жалба АМА......от другата страна на блока има разбито задно стъкло на чисто нов ФИАТ същата нощ". Качиха се на колата и си заминаха.Само да допълня ,че това е 8-9 разбиване на стъкла и една открадната "АЛФА РОМЕО".Нарочно го взех този таралясник ,че ми беше писнало от подобни тъпотии.Най-обикновен българин съм си нито бизнесмен нито криминален......Ако си прибавя и жилищните обири......... ПИСНА МИ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА ! 

# 464
Здравейте отново,
за съжаление съм родина 77, а не съм но 77 години Wink. По моя проблем за момента няма никакво раздвижване пия си лекарствата, ходя всеки ден на физиотерапия и ЧАКАМ да видя какво ще стане (все едно има много варианти). Другата седмица трябва вероятно да спра лекарствата и тогава ще видииииим. Хич не искам да се оперирам (то кой ли иска). За момента нямам парези ама мнооого боли от кръста та чак до петата. Ако физиото не помогне авно ще трябва под ножа, защото ад нямам и деца и вие може ми по-добре знаете как се отразява една бременност на гърба.

Наистина си много млада ! И аз си мисля, че ако трябва да искарам бременност ще ми е кофти! Но гора главата! Имам позната на 40 години се оперира и даже сложиха някаква пластина на прешлена и след това  роди. Кураж!
Аз тръгнах на работа след около 6 месеца след операцията и мога да ви се оплача, че не съм както бях преди да получа болките. Много ми е уморено и кракът ми е още изтръпнал! Това е притеснително! Сигурно съм отишла късно на операция! Но открих едни руски колани за кръст с 8 магнита, струва 12 лева и от два дни си го слагам. Вчера се наведох без да се усетя, че нямам скованост в кръста. Чувствам се много добре с  него и ако искате ще ви кажа от къде съм го взела.
какво става със секса?

Общи условия

Активация на акаунт