операция на дискова херния!

• 233 056
  • 604
  •   1
Отговори
# 495
Дали само в Павел Баня е така ? някой знае ли ? Който знае да каже ,защото аз мисля да ходя есента .

# 496
Днес гледах разпечатки залепени на врата на службата, която дава картите .Най-много три ,от която едната е ЛФК,  на някои места дори 2 процедури т.е. ако искаш повече - плащаш.Май, това ще новото положение.Дано да има грешка, но ще видим-
 аз съм от 28.06.

# 497
Иде ми да псувам  #2gunfire

МИ тогава защо плащаме здравни осигуровки ? Това си е подигравка !

# 498
elpidaelpida ,
благодаря , че си ми отговорила.... надявам се ремонта върви добре !
Днеска имам среща с лекар , но от днес , даже и почти не мога да ходя от болка.. все по зле става. Готова съм да лежа , ако требва само бебето да е добре. ако трябва ще си трая  има още малко.. минах половината. Мъжа ми вече се е побъркал покрай мен.
Като мина прегледа , ще пиша какво са ми казали.

# 499
Ей ,хора , не мога да ви се начудя защо търпите ! Ама търсете си правата ! Плащате осигуровки , а никой нищо не прави за вас .
Това явно е някакъв български синдром .

sisilis ,

Ремонта не върви добре и след малко излизам , за да търся друг майстор за латекса и тапетите , след като настоящия не се появява вече четири часа . Стискам зъби и в същото време изливам негативната енергия върху столовете - наумила съм си да им сменям цвета и искам да се пробвам колко съм добра  Laughing та сега ги шкуря .
Едно парацетамолче няма да навреди на бебчо ,но не знам дали изобщо ще ти помогне  .Пробвай .Парацетамолът може да се пие от бременни .

ПАзи се !

# 500
Здравейте!
Вижте какво намерих http://www.politika.bg/article?sid=&aid=7285&eid=116 - лечение на ДХ с 30-минутен масаж и с 1 инжекция#Crazy Статията е от сп. Политика и там е пълния текст - в брой 189, 30 Ноември - 6 Декември 2007.
Ако някой е навит да пробва. На нас ни е доста далече, но може и това да опитаме, кой знае.
Вчера мъжът ми беше адски зле, а днес временото е дъждовно, дошъл е студеният фронт и може би затова е така. Антидепресенати са нужни и за половинките на хората с ДХ. Едва издържам вече. Cry

Сега ще търся още инфо за споменатия в статията д-р Пиронски. Майка ми каза, че неин позна невролог й е казал, че ако мъжът ми изтърпи да не се оперира докато навърши 40 год. после ще забрави за хернията.  Shocked Обяснил й защо, но тя не можа да го възпроизведе - някакво вещество незнам къде си намалямвало и затова. Звучи ми познато, май го бях чела някъде.
Има ли някой над 40 години сред нас, та да каже вярно ли е? Съпругът ми тази година ще стане на 38, още трябва да чака...

# 501
Сега ще търся още инфо за споменатия в статията д-р Пиронски. Майка ми каза, че неин позна невролог й е казал, че ако мъжът ми изтърпи да не се оперира докато навърши 40 год. после ще забрави за хернията.  Shocked Обяснил й защо, но тя не можа да го възпроизведе - някакво вещество незнам къде си намалямвало и затова. Звучи ми познато, май го бях чела някъде.
Има ли някой над 40 години сред нас, та да каже вярно ли е? Съпругът ми тази година ще стане на 38, още трябва да чака...
[/quote]
Това е внещо ново за мен! Аз съм на 47 сега, а получих първата криза на 39. Е, хайде да не се вживяваме толкова в точността! Мисля, че не е вярно това. Преди операцията болките ми бяха по-зверски.

# 502
Ванилия, ДХ била болест на младите хора - така ми казаха докторите. С течение на времето, въпросното вещество (тва сплеснатото и разшляканото настрани) се дехидратирало и втвърдявало, като вероятността от дх намалявала. Сещаш се колко е вярно това за 40-те години и как зависи индивидуално за всеки човек...

Тоя Пиронски ми се струва пълен шарлатанин.

# 503
Тоя Пиронски ми се струва пълен шарлатанин.

И на мен!  Peace Като знам съпругът ми при какви ли не лечители и дори при двама световноизвестни масажисти е ходил, но без особена полза, Пиронски да го излекува за половин час е като научна фантастика, но реших да проуча все пак. В нета обаче няма нищо за него. Само тази статия, публикувана в още няколко сайта и едно мнение за него малко по-напред в нашата тема. Никъде не пише какво има в тази инжекция, която предлага. newsm78 Трябвало е да си купим списанието или пък е тайна. Laughing

А за възрастта, пак се поразрових из форумите и видях, че има много хора с ДХ, които са над 40 ... Sad

# 504
Здравейте и от мен  - нов член на клубчето ви  Laughing
С диагностицирана с ЯМР парамедианна дискова херния на ниво Л5 С1 и след първа иглотерапия днес.
Всъщност нямам болки в момента, но 1-2 години съм с болки в десния крак , които бяха съчетани с междувременен тромбофлебит на същия крак, последвала белодробна емболия слава Богу с успешен край.Но болките периодично в крака си останаха и след това, което ме накара да търся причина в кръста и я намерих пустата херния.
Бях решила, че щом е неврологичен, а не съдов повода за болки - все ми е тая, нека си стои, но...оказа се че не е толкова безобидно и сега съм предприела мерки с иглотерапия и физиотерапия да разкарам излялото се желе от кухината на гръбначния си мозък и да калцирам диска, а дали ще успея засега не знам  Wink
Кофтито в цялата работа в момента ми е този коолан на кръста, който в жегите ме кара да се чувствам адски зле, но пък нямало как без него - да помага на лечението  Naughty

# 505
Здравейте.Мъжът ми е с херния  на L4 L5.една седмица беше на легло с адски болки.Направихме му ЯМР.ДР Златев като видя снимката каза,че е идеален за озон.записа го за 9-ти.поразпитахме тук там и повечето казаха да не пробваме.Наш познат ни изпрати при ПИРОНКОВ в Диана бад.Вчера тои отиде .Направи му масаж и каза,че няма нужда от инжекция защото острия стадий е минал.Обяснил му е подробно за това което пише в статията и как ще го научи да ходи ,да прави упражнения.процедурата струва 30 лв.утре ще ходи пак.Мъжът ми се е почуствал по добре.

# 506
Просто не мога да си представя как този Пиронски ще лекува дискова херния с неговия метод .Пак ще го кажа - проблемът е патоанатомичен и единствения начин е някак да прибере разплесканото пулпозно ядро в пръстена на междупрешленния диск .За мен това по неговия начин е невъзможно .

# 507
Няма невъзможни неща , но докато не видя, не вярвам, прекалено много лъжа има наоколо! Naughty

# 508
И аз съм така искам да се убедя и оздравялата да съм аз .А за колежката с колана.Ако има шини отзад ги свали ще ти е по добре.С шините стои като гърбица и не приляга на кръста поне на мен е така.Ако някои твърди че коланите и космодиска не запотяват ."не е вярно".Страхувам се кръста ми да не настине когато го сваля.В горещиините наистина е ужасно но на мен ми казаха да го нося цяло лято.

# 509
Аз пък няма да си купя колан , а ще си купя бански и отивам да плувам .Хем да се отърся от стреса покрай тоя ремонт  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт