Слънцезащита 2021 - VI

• 78 865
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
В смисъл от към вреда и химия ли?

# 211

Дали е некомедогенен? Има ли опасност от появата на пъпки ?

# 212
То вече излизат сведения, че старите химични филтри не са ок. Надявам се поне новите да не са канцерогенни, а най-вече разчитам на физичните филтри, засега при тях няма издънки май...

# 213
Здравейте, може ли някой от София да сподели дали в срещал някъде спрейчетата на Carroten spf 50 и spf30 с кокос, без значение дали са с кафяватата или бялата опаковка? Търся ги онлайн, но са изчерпани 😞

# 214
Последно в Лили ги видях, сигурно и в ДМ ще има.

# 215
Здравейте,
Пиз Буин слънцезащитните лосиони стават ли и за деца?
Някъде в нета чета може за цялото семейство?!?

# 216
За колко големи деца? Моя приятелка маже своето, но то е на около 7-8 г.

# 217

И аз се интересувам дали съставът му е хубав/лош ?

# 218
Минавам да се оплача - свърши ми Melascreen на Ducray, от който бях много, много доволна и в аптеката ме подмамиха да взема минералния Авен:
Скрит текст:
Ами няма такъв ужас - ставам като зомби, стои бяло дори след 1 час и то брутално бяло, дори да сложа фдт отгоре пак си личи. Знам, че минералните са така, но чак пък толкова... По принцип съм привърженик на правилото за два пръста слънцезащита на лицето и шията и с melascreen нямах проблеми, но с това ставам като призрак (чак очите ми изглеждат жълти) от две капки, пък какво остава ако нанеса два пръста Rolling Eyes В крайна сметка поръчах пак този на ducray, в момента е доста изгоден от аптеки субра.

# 219
Скрит текст:

И аз се интересувам дали съставът му е хубав/лош ?
В края на предишната тема се дискутираше, погледнате пост #721 (не знам как се слага линк към друг пост, извинявам се)
Иначе състава му намерих в португалския Лидл:

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 09:45 от Elyon Brown

# 220
Elyon brown благодаря много !
Върнах се и като го прочетох, си спомних че бях го чела, още като купих 1та опаковка. Но сега си взех по спешност още 2 и исках отново да ми е чиста съвестта. Иначе аз за състава гледам основно за октокрилен, но тук разчитат и другия състав, за който аз нищо не знам.

# 221
Здравейте, получавали ли сте кир ефект от тази слънцезащита?
Използвали ли сте я под грим?

# 222
Здравейте, тази година си купих бронзиращо защитно олио на Bioderma - spf50. Два пъти съм ходила на плаж. Понеже скоро няма пак да мога, лоша идея ли е да го запазя за другото лято? Тази година ми излязаха някакви червени петна, ходих на дерматолог и поне 2 седмици не трябва да ходя на море. Може би повече. То лятото ще свърши, докато се оправя. Sad

# 223
Започнах този лосион:

Въобще не ми харесва. Много мазен ми идва, все едно е олио, а не лосион. Освен това ми попадна малко в окото и такова парене, че се наложи да изплаквам обилно. Ще го доизползвам за тялото, но повече няма да повторя.

# 224
Нещо за този крем , дали като съставки ще е добре за чувствителна кожа

https://makeup.bg/product/573120/

Active Ingredients: Oryza Sativa (Rice) Extract (9.23%), Vigna Radiata Seed Extract (9.23%), Glycine Soja (Soybean) Seed Extract (9.23%), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract (9.23%)
, Chenopodium Quinoa Seed Extract (9.23%), Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract (9.23%)
Inactive Ingredients: Ethylhexyl Methoxycinnamate
, Dipropylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Titanium Dioxide (Ci 77891), Glycerin, Dimethicone, Niacinamide, 4-Methylbenzylidene Camphor, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Hydroxyacetophenone, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Acrylates/​C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Aluminum Hydroxide, Disodium EDTA, Triethoxycaprylylsilane, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Fragrance

Общи условия

Активация на акаунт