Слънцезащита 2021 - VI

• 78 792
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Привет,
Едно питане?!?
Защо на повечето козметики няма срок на годност, а само след отваряне колко да се ползва?
Днес взех на Гарниер BB CREAM няма ? изобщо на L’oreal почти всичко и гримове нямат?!?
Няма ли код (комбинация от цифри и букви) на самия продукт?

# 511
Да има, но как да проверя в сайта на Лореал няма информация как се разчита?

# 512
Да има, но как да проверя в сайта на Лореал няма информация как се разчита?
Аз използвам този сайт за проверка:
https://m.checkcosmetic.net/

# 513
Благодаря!
Принципно трябва да е коректна информацията ли?
Проверих ги и двата продукта са от миналата година с годност до 2024 .

# 514
За втора поредна година съм с Biotrade Pure skin SPF 50.
Миналата година го получих като мостра, но много ми хареса и си взех пълноразмерната опаковка. Тази година залагам на същото.

# 515
Здравейте,
Не знам дали е актуална темата, но дали ще можете да помогнете със съвет.
За съжаление на дърти години се сдобих с дерматит на лицето ( от 4 месеца се боря с него) и сега съм в процес на издирване на подходяща слънцезащитна за лице с минерален филтър. Кожата ми е мазна към смесена, естествено вече с този дерматит има доста сухи участъци

Тази дали е подходяща

https://www.eau-thermale-avene.bg/slnce/slnce-grizha/slncezashch … alen-fluid-spf-50

Благодаря!

# 516
Момичета, двоумя се за слънцезащита за тяло между Hawaiian Tropic и Pin buiz.  Hа pin buiz имах олио за тяло и не беше лошо имаше много приятен аромат и съм склонна да си взема и мляко за тяло на марката . Но загледах и Hawaiian Tropic някой ползвал ли е тяхни продукти ?

# 517
Ползавала съм и двете марки Hawaiian Tropic и Pin buiz, само във форма на лосион. Идентични са ми.

Малко извън темата - ползвате ли и може ли да ми препоръчате проверена апликация за проверка на съставки и продукти на различни марки ?

# 518
Ползавала съм и двете марки Hawaiian Tropic и Pin buiz, само във форма на лосион. Идентични са ми.

Малко извън темата - ползвате ли и може ли да ми препоръчате проверена апликация за проверка на съставки и продукти на различни марки ?

Аз използвам Skin Bliss - можете да снимате самата бутилка/да копи-пейстнете листа със съставки или да намерите самият продукт. Също така показва колко е ефективна слънцезащитата.

Да не е спам - опитвам се да нося Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid, но не се разбира с почти никаква козметика, която използвам в момента. Много е течен и не е особено удобен за нанасяне.

# 519
  • София

Може ли някой да даде отзив за този спрей, трябва ми за подновяване навън и май на това се спирам. Досега ме спираше за него  това, че е с октокрилен, но май ще го преглътна.. но дали е подходящ  за чувствителна кожа?

Иначе тази година ще поръчам корейска слънцезащита, похвалена тук - на Benton, синия с минерални филтри като много се надявам да не белее.. Дано да е така.

# 520
И аз до него стигнах само. Не нося кой знае колко грим, но все нещо имам на лицето. Ползвах го само веднъж засега и не мога да споделя кой знае какви впечатления.
Лесен е за употреба. Има миризма, за мен е лека, ненатрапчива, като на повечето слънцезащитни за тяло. Не ми допадна това че ми остана по устните (нормално, следващия път ще си ги захапя Simple Smile ) и има сладникав вкус. Не ми се размаза нищо от грима. Принципно не ползвам фон дьо тен, а ББ/ СС и нз как ще се държи върху него.
Като за един път ползване съм доволна, повече ще мога да кажа поне след седмица.

Допълвам, че летните месеци ми се омазнява кожата в т-зоната, иначе ми е нормална.

# 521
LoLo30 аз ползвам само спрей-сънцезащита за лицето. Редувам този на Ла Рош и спрея 50 фактор на Виши ... И двата са ми еднакви като клас, цена, консистенция и нанасяне. И двата са супер леки и лесни за носене. Не оставят бял филм, не матират, нито пък мазнеят. Общо взето на моето лице попиват много бързо. Отначало ги пръсках директно на лицето, но както писаха преди мен ... Остана по очите, устните и носа и не е никак приятно, затова вече пръскам първо на пръстите и с тях нанасям по лицето, като винаги преди това трябва хубаво да се разклати флакона. Simple Smile

# 522
Честно казано, ако ще пипам с пръсти, по-добре да си ползвам основния крем. Моята идея беше в движение да пръскам, без да се налага да търся къде да си измия ръцете.
А този на Виши нещо съм го пропуснала, а уж гледах..Simple Smile може ли да споделите кой е.

# 523
  • София
Благодаря ви! 😊 Ще го пробвам и аз изглежда. Поръчах и корейската, ще дам отзив и за нея щом пробвам : )

# 524

Може ли някой да даде отзив за този спрей, трябва ми за подновяване навън и май на това се спирам. Досега ме спираше за него  това, че е с октокрилен, но май ще го преглътна.. но дали е подходящ  за чувствителна кожа?

Иначе тази година ще поръчам корейска слънцезащита, похвалена тук - на Benton, синия с минерални филтри като много се надявам да не белее.. Дано да е така.

Benton Mineral Sun Cream не белее, днес го изпробвах. Прекрасна текстура, не пилва и попива бързо, обаче е с толкова силен аромат на розмарин, че по-чувствителните носове не знам дали ще им хареса.

Общи условия

Активация на акаунт