Слънцезащита 2021 - VI

• 78 673
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Привет,
Piz Buin става ли за деца слънцезащитен? Преди години бях чела, че е за над 3.?

# 61
Какво ви е мнението за този?
Добър ли е за възрастни? За предпазване от петна от слънцето и против застаряване (не против зачервяване) и излизат ли комедони с него? И кой е по добър от двата?

# 62
Какво ви е мнението за този?
Добър ли е за възрастни? За предпазване от петна от слънцето и против застаряване

Вземала съм го за детето за в детската градина, искаха да имат за лятото, не беше нещо особенно, но е ок за цената за по тъмна кожа става, но според мен е лека формула за деца подходяща нз за възрадтни дали ще има уау ефект.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 08:36 от bubanka

# 63
Категорично не става за кожа, склонна към комедони. Не мога да определя дали предпазва добре, но не бих го препоръчала дори и за дете.

# 64
Аз съм със смесена кожа, купих си кремчето което Ernestina е споменала, но ми идва и на мен тежко особено на челото. Цветът иначе е приятен.

# 65
Вчера си взех този:
Neutrogena Hydro Boost Gel Moisturizing

По-лек и приятен от предишната версия. Не съм го пробвала под грим.

# 66
Поръчах Uriage Bariesun 100 Слънцезащитен флуид за лице SPF50+ 50 мл
по препоръка на дерматоложка . При продължително ползване имало вероятност да избледнеят петната ,според нея. Ще видим как ще ми подейства .сега ползвам един на Avent.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 19:03 от Стела Петрова_452145

# 67
  • София
Търся си слънцезащита за лице.Имам проблем с пигментацията от тази година и търся нещо  за целта.Чудя се между вариантите на Виши и Авен

# 68
  • София
След като ползвах няколко дена мостра на Aveve B Protect,  се реших и си купих цяла опаковка.
Харесва ми, че има микрокапсули  които при разнасяне придават лек цвят на лицето, леко изравнява моите пигментни петна. Не омазнява ( със смесена кожа съм ), водоустойчив . За Разлика от Avene - който е за чувствителна кожа,  от доста  продукти на Vichy се обривам.

# 69
А някой ползвал ли е този спрей, някакви отзиви ?

# 70
  • Somewhere far away
Ползвала съм го, но не ми харесва - първо оставя бели след ии второ - много бързо свърши.

# 71
Момичета, ако сте запознати , бихте ли ме препоръчали автобронзант. Преди време ползвах един, не помня кой, цялата ставах на неравномерни петна, и при къпане на места се отмиваше, на други не. Има ли нещо, от което сте доволни, или е по-добре да се посети солариума няколко пъти?

# 72
Тази година пробвах с бронзант от ДМ и съм доволна, по-добър от досегашния ми любимец на dove, бюджетен около 5лв е и постига бързи резултати, препоръчвам.

# 73
  • София
Имате ли представа каква е разликата между крема за тяло и лице в една и съща серия?
Въпросът ми е принципен.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 01:02 от Льоня

# 74
Имате ли представа каква е разликата между крема за тяло и лице в една и съща серия?
Използвала съм само този, за лицето също.

Общи условия

Активация на акаунт