Слънцезащита 2021 - VI

• 78 673
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Тази година пробвах с бронзант от ДМ и съм доволна, по-добър от досегашния ми любимец на dove, бюджетен около 5лв е и постига бързи резултати, препоръчвам.

А когато се къпете, пада ли?

# 76
Момичета, ако сте запознати , бихте ли ме препоръчали автобронзант. Преди време ползвах един, не помня кой, цялата ставах на неравномерни петна, и при къпане на места се отмиваше, на други не. Има ли нещо, от което сте доволни, или е по-добре да се посети солариума няколко пъти?
Ти ексфолираш ли кожата преди да се намажеш с автобронзант? От години ползвам автобронзанти и само когато не съм ексфолирала по време на душ ми се е случвало да има някаде петно.

# 77
Разбира се пада при къпане, преди напълното му премахване, когато спре да се използва става на петна едва тогава, но е нормално, защото отдолу кожата е бяла. С използването на ексфолиант това става по-бързо и лесно.

# 78
Момичета ,тук съм да похваля
А-derma 50+ Protect fluid invisible
Много съм доволна,само трябва по бързо да се нанася, защото попива бързо
Няма кир ефект, няма мазно усещане ,държи се много добре под фон дьо тена ми ,от толкова много време издирвам такъв  , който
да мога да съчетавам с фон дьо тена.
Не запушва порите!
И на Bioderma  и на Avene и на La roshe posay съм пробвала , но не....
Със смесена кожа и с розацея съм
По бузите е леко суха на места , чело ,нос брадичка мазни.
Супер доволна съм,препоръчвам с две ръце!:smile:

# 79
  • Варна
Искам да ви кажа, че съм супер доволна от слънцезащитния ми крем. Откакто го използвам, няма никакво слънце. Не очаквах, че действието му е толкова мощно!

# 80
  • София
Един вэпрос свързан с продукт на Bioderma - Nude touch , нещо аз ли се бъркам или в състава му действително има салицилова киселина, за която доколкото знам е добре да се избягва да се прилага съчетана със слънце? Четох различни източници на информация за салициловата к-на и в някои от тях се казва, че е противопоказна при слънце тоест лятото като цяло (както и повечето видове киселини се избягват лятото заради повечето слънце) А в тази слънцезащита я има?! Някой ако може да даде повече информация, защото моята не знам до колко е достоверна. Прилагам снимка но състава

# 81
най-вероятно съставът е изписан правилно - продуктът е за мазна и смесена кожа - и не е лош, аз съм доволна от него

# 82
  • София
най-вероятно съставът е изписан правилно - продуктът е за мазна и смесена кожа - и не е лош, аз съм доволна от него

Да и аз си го бях харесала много този продукт, но единствено тази салицелова к-на в състава ми се стори странно. То няма лошо в самата съставка, но както казах не се ли избягва да се използва при слънце? Иначе те вероятно са я сложили с цел свиване на порите и съответно отделяне на по-малко себум и омазняване, защото продукта е за мазна кожа с матиращ завършек и минимизеране на омазняването, което явно се опитват да постегнат именно със салицеловата к-на. Просто ми стана интересно защо е в състава на слънцезащитен продукт.

# 83
  • София
Никъде не пише, че е салицилова киселина, а силиции в крема на Биодерма.

# 84
Миналата година го ползвах този флуид на Биодерма и не бях доволна. Не предпазваше от слънцето появи ми се петното с което се боря, омазняваше ми се кожата и общо взето замина в коша.

# 85
  • София
Никъде не пише, че е салицилова киселина, а силиции в крема на Биодерма.

Благодаря, не бях сигурна затова реших да питам 😊

# 86
От този появяват ли се комедони, хидратира ли добре, как е като цяло?

# 87
Мисля че е за тяло, така че е доста възможно да е комедогенен. Аз съм използвала от същата серия 50фактор, но за деца по цялото тяло и си мазнееше. Не го усещах да хидратира, но не изгорях с него, така че има ефект.

# 88
  • Бургас
Здравейте, някой ползвал ли е слънщезащитни продукти Wooden Spoone. Днес им гледах сайта, пише, че лосионите са им минерални, но не оставят бели следи. Виждам, че има магазин в Бургас, в който се предлага тази козметика. Най-вероятно ще ги изпробваме, но все пак дали някой има някакви впечатления.
Синът ми има една бенка, която е  по-голяма и е релефна, много ми е много трудно да подбера подходящ продукт за него. Консултирала съм се с дерматолог, обяснила съм проблема, че като я намажем, после не можем да я почистим от слънцезащитния продукт, а и не бива да я търкаме или оказваме натиск. Но така и не съм успяла да намеря до момента продукт, от който да съм на 100 % доволна. Това, което избера за него /на 11 г е/ го ползваме цялото семейство. Комбинацията минерален, но същевременно лесно нанасящ се и без бели следи ми звучи доста примамливо. Приемам и препоръки за други варианти. Благодаря!

# 89
Здравейте,
Нанасям слънцезащита за лице само сутрин. Но навсякъде чета да се подновява през 2 часа. Не трябва ли да е на чиста кожа? Последно си купих мист спрей на Филорга и не знам как да го ползвам. Да си мия лицето през два часа? Не се ли изсушава много кожата така? Ако впръсквам без да си мия лицето, не вреди ли, че не е на почистена кожа?

Общи условия

Активация на акаунт