Имейл АБВ

• 2 837
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
пак фишинг мейли в това АБВ!
Линкът води към сайт: kob.su/iem/................ и т.н.
Внимавайте с "Българси пощи" !! Линкът води към сайт: kob.su/iem/................ и т.н.

=============================================
Каним ви да заплатите разходите за доставка, за да получите вашия пакет в петък,
от:   
"Български пощи" (info@kob.su)
дата:   03.02.2022 01:39
до:   
ххххххххххххх@abv.bg
Поради транспортни разходи Ви информираме, че вашият пакет не може да бъде доставен в четвъртък, 30-01-2022г.

Каним ви да заплатите разходите за доставка, за да получите вашия пакет в петък, 01-02-2022 г

Следвайте инструкциите :

Опитът за доставка е неуспешен: четвъртък, 30-01-2022 г.
Очаквана доставка: петък, 01-02-2022 г., 16:00 - 17:00 ч.
Бенефициенти: Български пощи
Сума за плащане: 8.71 лв

Моля, потвърдете плащането на транспортните разходи 8.71 лв и изпращането на пакета.

За да потвърдите изпращането на вашия пакет, щракнете тук.

Благодарим ви, че се регистрирахте и се надявам да продължите лесно да изпращате онлайн товарителница.

Ако препоръчаното писмо не бъде получено в рамките на 24 часа, Български пощи ще има право да поиска обезщетение за сумата, която държите в размер на Rs.3.0 на домакинство в деня на изпълнение.
Можете да прикачите информация за процедурата и условията на писмото, за да я запазите в най-близкия офис. Това е автоматично генерирано съобщение.

За разбирането,

Вашето Български пощи обслужване на клиенти

==========================================

# 16
  • Далечният изток
Кой би се хванал на подобно съобщение, на развален български, преведено с Гугъл преводач?!
И изпратено от този имейл info@kob.su? Естествено, че не е от бг пощи!

На ден получавам по десетина имейли от уж банки, уж DHL, пощи и какви ли още не....

# 17
Напоследък имаше серия с някакви цифри като географски точки. Не знам как хванах една, и заваля дъжд, възпроизвеждат се. Та доста труд да ги дебна и чистя ,спря за сега. Но АБВ поща е пробива лесно.Ако банкирах или нещо сериозно ми трябва, се отказвам от абв.

# 18
  • зад кестените
От Райфайзен имах наскоро мейл, искаха ми телефонен номер, нямали връзка с картата ми, а аз такава там нямам .Е, ясно е че номер няма да им дам, но друг е въпросът от къде ми имат АБВ имейла

# 19
Лесен е за пробиване. А като погледнеш и  тук е пълно с мейли за книги да се изпратят.Даваме си ги доброволно.

Общи условия

Активация на акаунт