Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 493
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде там
Харесва ми пеньоара на Мери. Не е от типичните.
Носен е и преди.

Виж Виктория пак не. Много странно изглежда.

Джесун е рожденичка.Става на 31 години.

# 211
Хареса ми тази рокля

И обеците

Мари ми хареса как е съчетала горната част, иначе само топът не е нещо особено

Мери
Харесва ми горната част, но не и комбинацията с полата.

Обичам точки, хареса ми Матилдето. Диорът още повече

В ИГ има няколко поста с рояли в определена марка дрехи. От тези на Алекзандър Макуин (които са качени), най ми харесаха:

И черешката на тортата
Страхотна Кейт

# 212
  • Варна
Стилна е Летисия. Колко и да не ми харесва като физиономия и държание, в дрехите е трепач обикновено. Мери и Катрин също. Мари обикновено да. Виктория обикновено е с потресаващи дрехи, не знам кой й ги избира, но пък тя самата е много лъчезарна и това е огромен плюс за нея.

Има хора, които и в обикновени дрехи изглеждат чудесно, има и такива, които най-марковата дреха не може да направи дори приемливи. Шарена е темата Simple Smile

# 213
Не ми харесват последните показани рокли. Може би Мери от вечерята с Прибалтика и Летисия са ми приемливи. Но много мрачни цветове.
Тоалетът на Мери с цветната пола - не. Ризата е ок, но десенът на полата не ми допада. Иначе моделът е страхотен, тя доста носи плисирани поли. Беа и останалите ...Rolling Eyes
Феликс и Клер са страхотна двойка. Тя не е красавица, но излъчва класа.

# 214
Пеньоарите на Мери и Виктория са ми абсолютно "не", макар на фона н роклята на Виктория тази на Мери да изглежда прекрасна направо.

За Летисия казах вече, това пристегнато коланче разваля хубавата рокля.
Матилде, Мари и Мери също ги коментирах, та няма да се повтарям.

Интересно, че и трите показани тоалета на Маккуин ми харесват много показани на картинка, но в движение губят от красотата си.

# 215
Ее, не, Ева си е Ева, определено ми харесва повече от Рания.

Пеньоарът на Мери учудващо май ми хареса всъщност, макар да не е моето нещо ама хич.

# 216
Ей, Ани, добре, че ги пусна пак Рания и Ева, че забравих да кажа, че на мен вариантът на Рания ми харесва повече. Така както е стеснен в талията и я подчертава. И може би защото от косата й не се виждат тези призрамкоподобни на раменете

# 217
  • Sydney
Най-любкмият ни Маккуин е едно късо палто на Кейт.

Роклята на Даяна ще/е изложена в Кенсингтън Палас изложба:

https://www.instagram.com/p/CPppBk3HhYJ/?utm_medium=copy_link

# 218
  • София
Нищо пеньоаресто не виждам в роклята на Мери - просто рокля. Не е лоша, не е и нещо особено. Харесвам много цвета на обувките ѝ, както и прическата и каквото видях от обеците.

Някъде ми попадна блузата на Мари, само тя...много ми хареса, но не я запазих Sad

И някъде видях Мери ссъс синята блуза и бяла пола, в интересен кола. Много повече ми харесва, отколкото с тази шарената, тя стои по-хубаво с бяла блуза.

# 219
# 220
  • София

Да, тази Simple Smile, мерси!
Има слабост към подобни деколтета, не знам как се нарича...по-свободно и падащо.
Да, и обеците харесах Simple Smile

Обаче никой не обърна внимание на вратовръзката на Фреди Sunglasses

Още няколко погледа към роклата на Даяна...наистина все едно е друга

Тази снимка на Мария Тереза не знам откога е, но много ми допадна - все едно е откраднала от колиетата на Максима Simple Smile Отива ѝ на коктейла...

# 221
  • Някъде там

Хубавата рожденичка днес.

# 222
Много красива жена. Жива и здрава да е!

# 223
Стилна е Летисия. Колко и да не ми харесва като физиономия и държание, в дрехите е трепач обикновено. Мери и Катрин също. Мари обикновено да. Виктория обикновено е с потресаващи дрехи, не знам кой й ги избира, но пък тя самата е много лъчезарна и това е огромен плюс за нея.

Има хора, които и в обикновени дрехи изглеждат чудесно, има и такива, които най-марковата дреха не може да направи дори приемливи. Шарена е темата Simple Smile
Да,има такива,които  с най-красивата и скъпа дреха изглеждат евтино.Класа и стил не се купуват с пари.

# 224
Лана, деколтето на Мари го знам като римско деколте.

Общи условия

Активация на акаунт