Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 496
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Летисия днес в тъмносиньо

Лана, деколтето на Мари го знам като римско деколте.
Благодаря! За първи път чувам.

# 226
А аз - гръцко Simple Smile

Вероятно и двете са верни. Навремето не са кроели роклите като сега. 2 парчета плат - едното за гръб, другото за предница и предницата увисва в дипли на гърдите Wink

# 227
  • Някъде там
Много ми е любимо това деколте.
За това и харесах потника много.

Лана.

Определено и с бялата и с черната по добре стои блузата.

Тази рокля на Летисия много я харесвам.

# 228
  • София
Това намерих за деколтето, благодаря и на двете
Скрит текст:
A cowl neck is a neckline consisting of loose draped fabric around the collarbone. The term can describe the neckline of a wide variety of garments, from the draped neckline of an evening gown to a raised neckline of knitwear similar to a turtleneck.The neckline was introduced in the 1920s by Madeleine Vionnet based on her study of ancient Grecian sculptures. The style is named for the cowl, a feature of monastic dress that serves as both a collar and a hood.
Превод "Вратът на качулката" е деколте, състоящо се от хлабав драпиран плат около ключицата. Терминът може да опише деколтето на голямо разнообразие от дрехи, от драпираното деколте на вечерна рокля до повдигнато деколте от трикотаж, подобен на водолазка. Деколтето е представено през 20-те години от Мадлен Вионе на базата на нейното изследване на древни гръцки скулптури. Стилът е кръстен на качулката, характеристика на монашеската рокля, която служи едновременно за яка и качулка.

Албер и децата на празника Fête-Dieu, вчера

https://fb.watch/5VPgTEGxnU/

# 229
  • Варна
Шарлийн още ли си седи в Африка? Нещо не е наред май там.

# 230
  • Истински се вижда само със сърцето.
Шарлийн още ли си седи в Африка? Нещо не е наред май там.

Същото си помислих и аз.
Чак толкова стоене там.... аз щях да искам да се прибера при децата си.

# 231
  • София
И на мен ми мина през ума...ама дано всичко е ОК.

# 232
Някой не беше ли споменал, че трябва да стои в карантина след завръщането си. Аз с такова впечатление съм останала.

# 233
След по- малко от месец празнуват 10 години от сватбата...Да видим дали ще се прибере. Дано е ок всичко Simple Smile

# 234
На Мери светлосиния топ е страхотен. Повече му подхождат едноцветните поли. А шарената солей също е хубава. Харесва ми в комбинация с бяла риза/блуза:

# 235
Удивително единомислие Smiley. И аз днес умувах над ситуацията в Монако, че нещо не е наред.
Да, може работата на Шарлийн в Африка да бави, може карантина, може. Ще видим. Тихомълком някак замина.
Албер всеки божи ден с децата е някъде публично, не е било преди така, мисля.
На тати глезаната

Цветната пола на Мери е прекрасна и с двете блузки.

# 236
Ще ги познаете ли?

# 237
  • Sydney
Аутфита на Летисия:

https://www.instagram.com/p/CPsrm3oDLzS/?utm_medium=copy_link

Максима и мъж залагам.

# 238
  • София
Вилем и Максима

# 239
Да, те са. На 1.1.2001 в Аржентина.