Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 501
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
На първата снимка малко в носа ми заприлича на Даяна.

Шарлийн си личи, че не е на място в Монако, и очевидно Африка и дивите животни са й по на сърце. Мисля си, че няма да устиска в тоя брак докрай.

# 241
Аз мисля, че си върши работата в Африка и изглежда доста отдадена на това, което прави, а децата й са достатъчно големи, за да може да се отдели за кратко от тях по работа.

# 242
  • Варна
То краткото вече не е толкова кратко. А колкото и да е отдадена на работата си, децата би трябвало да са на първо място. Не носорозите.

# 243
Е, тя не си е зарязала децата завинаги, а и все пак има ангажименти към короната, пък и явно това което върши й е присърце.

# 244
  • Някъде там
Знаем ли  със сигурност дали Шарлийн вече не си е в къщи под карантина ? Беше съобщено от двореца миналата седмица , че е с инфекция и за това се забавя прибирането ѝ защото не беше на ралито.

Фредерик на церемония по връчване на медали на ветерани, свързано с игрите Invictus, които са отложени за другата година.

# 245
Намерих във фейсбук група пост и снимки на рокли на императрица Сиси.
снимките са на Явор Дучев Javor Doutchev.
Интересни рокли има.

# 246
  • Някъде там
За всички питащи се къде е Шарлийн. При децата и мъжа си е.
Празнуват рождения ден на дъщерята на един от братята ѝ.

# 247
Супер. Радвам се, че всичко е ок.

# 248
Уф, само тая прическа…

# 249
Супер, че си е вкъщи вече. Децата изглежда оцеляха, носорозите се надявам и те са по- добре, въобще хубава кауза на една отдадена майка Wink

# 250
Радвам се, че Шарлийн е добре и вече си е у дома.
Ако оправи прическата, наистина ще бъде страхотно. Албер се справи и сам с децата, при това с толкова събития заедно с тях. Силно ми се издигна в очите, досега го смятах за несериозен. Да, знам, че има много персонал и не бди над тях сам, но можеше и никъде да не отидат заедно, а той буквално не се отдели от децата.

Фредерик се е включил в Инвиктус, интересно.
Дано Хари успее да ги направи догодина пълноценно и присъствено, ще е готино да се гледа.

Днешната рожденичка от Бутан е наистина много красива:

# 251
  • Някъде там
Алберт много пъти е водил децата сам на събития. Е не толкова често колкото сега когато Шарлийн я нямаше, но и много други пъти е.
Аз споделих мисля и преди че самата Шарлийн го описва като много грижовен и отдаден баща.

Джесун е приказна. Особено в традиционни дрехи.
В обикновените малко се губи, но в традиционни много я харесвам.
Жасмин, това не е първата подкрепа на Фредерик за игрите и Датските ветерани участващи в тях. През 2018 е бил в Сидни да гледа.

# 252
Алберт доста си е поживял като млад, сега му е време да се погрижи за децата.

# 253
Нови снимки на семейство Уесекс

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 00:26 от Tinо

# 254
  • Sydney
Мери ми харесва с тази рокля:

https://www.instagram.com/p/CPt1LySHf2z/?utm_medium=copy_link

И тази на Виктория бе е зле:
https://www.instagram.com/p/CPt3CTgHJ00/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт