Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 502
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 255
За втори път ми се случва д бъркам Едуард с Уилям. На телефона както ми показва само първата снимка, преди да прочета кои са, се почудих Уилям кого гледа така усмихнат Simple Smile

Албер и на мен ми направи голяма впечатление как веднъж не се появи сам докато я нямаше Шарлийн. И ми хареса, че явно я подкрепя, за да може тя от своя страна да подкрепя каузите, които са й важни.

# 256
Софи ми харесва с тази по- дълга прическа.

# 257
Принцеса Маргариет е дала благословията си за Invictus Games The Hague 2020. Тя е почетен председател на IG 2020, които ще се състоят чак догодина, заради пандемията.

Това лале е символ на Invictus:
Отглеждано от производители на лалета Ян и Хосе Лигтарт от Den Helder, това уникално лале представлява, наред с други неща, непобедимостта на конкурентите. След психическите или физическите си наранявания всички те са намерили вътрешната сила да продължат и да се вдигнат. Почти винаги с помощта на семейството и приятелите, но винаги отчасти благодарение на силата на спорта.
Снимките са правени Paleis het Loo
https://invictusgames2020.com/en/news/h-r-h-princess-margriet-ch … hague-2020-tulip/

# 258
Кронпринц Фердинанд от Лейнинген и принцеса Виктория Луизе от Прусия са се оженили. И двамата са потомци на кралица Виктория и Алберт. Роклята е хубава. Тиарата е била направена за херцогиня Сесили през 1905 г.
Скрит текст:

# 259
За роклята мога да кажа, че една идея по- висока талия повече щеше да ми хареса. За тиарата и булото- ако последното започваше от тиарата- пак повече би ми харесало. А и от тази снимка все едно тиарата ѝ е голяма.

# 260
Е не може всичките да са английски рояли Simple Smile

Аз съм напълно съгласна с мнението на mariat за роклята. Така както си е наклонила главата булката, направо ме е страх, че ще падне тиарата Simple Smile деколтето на роклята обаче е много красиво.
Има ли някоя по-близка снимка да ги видим по-добре в лице?

# 261
Значи ако съдим по известност, значи жив роял със синя кръв няма да остане почти. Само разни новопостъпили късметлийки имали късмета да намерят правилния принц.

# 262
И аз не ги знаех кои са. Излязоха ми във фийда и реших да ги кача. Главно заради роклята и тиарата.😂 Сега като потърсих инфо се оказа, че са се оженили още 2017. А през 2020 им се е родила дъщеря - Александра.
Фердинанд бил и племенник на Каролин Монакска. Статия:
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/femail/article- … mes-daughter.html
Сигурно са доста далечни братовчеди и не се притесняват, че ще има последици за децата им.

# 263
  • София
Или пък някой по някаква причина да те заинтересува и да видиш за него.
Възрастнички ми изглеждат младоженците и тази рокля някак ми е по-подходяща за по-младо момиче. Деколтето е много красиво.

И докато сме на темата за неизвестните, принц Амедео ди Савоя, херцогът на Аоста, де юре кралят на Италия почина тези дни, вчера беше погребението. Има нов "италиански" крал. Починалият е първи братовчед на София Испанска, гръцкия Константин,  и още няколко човека...

# 264
  • Някъде там
И аз не ги знаех кои са. Излязоха ми във фийда и реших да ги кача. Главно заради роклята и тиарата.😂 Сега като потърсих инфо се оказа, че са се оженили още 2017. А през 2020 им се е родила дъщеря - Александра.
Фердинанд бил и племенник на Каролин Монакска. Статия:
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/femail/article- … mes-daughter.html
Сигурно са доста далечни братовчеди и не се притесняват, че ще има последици за децата им.
Нали темата е точно за това ? Хора които се интересуват от кралските семейства, да
научават разнообразнии и интересни нови неща по темата за всички кралски семейства.
Ако не ми е интересно няма да съм тук.
Ако се интересувам от плетки ще съм в тема за плетки и ще знам техники и прежди, за които други хора няма и да са чували...
Благодаря че споделяте и нови неща.
Не е лоша роклята. Тиарата и булото не ми харесват.

# 265
# 266
  • в сърцето на един мъж...
Тези са снимани много странно - в булката има някаква крива част. Не знам дали е от позата или лицето й има дефект, но изглежда супер странно. Не е само кокошника проблема.
Софи и Едуард изглеждат много мили заедно, а полата е страхотна!

# 267
Софи и Едуард на 19 юни ще празнуват 22ра годишнина. Не знам дали фотосесията е свързана с този повод, но много ми хареса. Приятни снимки, изглеждат щастливи.

# 268
И на мен ми харесват Софи и Едуард и обстановката около тях.

Роклята на булката също, макар че харесвам по-изчистени модели, но тази е красива. Младоженецът е пълничък, но е симпатяга, напомня ми на един наш тенор.

# 269
  • Някъде там
За тези които не отварят линкове. Хубава е полата като модел.
Снимките са разкошни. За интервю е телеграф са.

Тук има много снимки и статия.
https://www.gala.de/royals/allgemein/erbprinz-ferdinand-zu-leini … 910-21442016.html
 Щях да казвам, че младоженеца много ми прилича на синовете на Мария Тереза.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 11:59 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт