Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 75 269
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
в Нотино този код notino15  е изписан под парфюма, който искам,
но в кошницата не ми позволява да го ползвам.
Опитвам се да го приложа на парфюм, който си седи в кошницата ми от известно време с 10лв по-евтин ,  може да е заради това

RedPanDa, в кошницата ти има нещо друго, мостра или нещо друго, което не му позволява да мине.

Точно при мен тази хитрост работи. Парфюма беше повече от 6 месеца в кошницата на 290 лв. намален, сега е 587лв. и ми го намали на 248.50 Simple Smile

Промоцията е за всички парфюми без намалени или на разпродажба.

# 466
  • виртуално
При мен не става. Имам 30мл Armani My Way в кошницата на 96 , не е в намаление или разпродажба, но кода не намалява

# 467
Някой май си е закупил моят любимец Sunshine Wink
Аз си го взех на цената в кошницата минус 5 процента тогава ....
Мисля да си подновя любимата роза - хваща кода. А вие ще се възползвате ли от намалението?

# 468
При мен не става. Имам 30мл Armani My Way в кошницата на 96 , не е в намаление или разпродажба, но кода не намалява

Това ли е ?

# 469
  • виртуално
точно този , ако го добавиш на новата цена става, но на стара цена 96 в кошницата не може да се приложи кода

# 470
  • Sofia
Delina exclusif с кода идва на 354 лв.
По-ниска цена от тази в parfudreams с код, където след близо 2 месеца чакане ми отказаха поръчката. Вече го чакам от Нотино.  Grinning

# 471
И аз го стрелнах най-накрая (Delina Exclusif). 2 мостри подарък и безплатна доставка - супер оферта за 351.90, ако се плати с карта.

# 472
Внимавайте когато добавяте нещо от друг браузър, когато имате нещо в кошницата на профила на Нотино. Влязох от компа на детето да добавя един крем запазен на него и ми се изтриха нещата от кошницата в профила, останаха само новите Sad . Имах две кремчета lift active на по 30+ лв. и ми изчезнаха и други дребно неща, които са били на промоции.
Но пък сега ме яде Mugler Iced Star, че имам повод и се чудя дали да не си го избера. От както Densi го похвали го мисля и не се отказвам както става с другите. Последно време не посягам към сладки аромати и този май не е от много сладките.

# 473
точно този , ако го добавиш на новата цена става, но на стара цена 96 в кошницата не може да се приложи кода
А може би тогава да е бил в промоция или намален и затова да помни и да не намалява. Трябва да има някаква логика. Simple Smile

# 474
За който не знае (като мен😀), в Дъглас вече предлагат Керастаз, Милани, Ърбан Дикей, отново има CND, Ревлон, Restart, Youstar, Korres, разширено портфолио на корейски марки. 😀

# 475
 Стрелям я Delina Exclusif, че като гледам как сте й вдигнали мерника пак ще остана с празни ръце .
Може да гледам втори епизод  на " Изчезването на Oud Satin Mood Extrait за няколко секунди " Grinning

# 476
Стрелям я Delina Exclusif, че като гледам как сте й вдигнали мерника пак ще остана с празни ръце .
Може да гледам втори епизод  на " Изчезването на Oud Satin Mood Extrait за няколко секунди " Grinning

Аз поръчах рано сутринта и пишеше, че има повече от 5 броя. Гледам, че са започнали да намаляват Grinning

# 477
  • виртуално
това ми се вижда на добра цена 100мл Rawaa за 29.60
https://www.notino.bg/al-haramain/rawaa-parfjumna-voda-uniseks/

иначе взех Wanted Girl by night и дано се кротна само с него

# 478
И при мен не се получава, оставих само парфюма и кода пак не хваща Simple Smile

# 479
стария колон на мюглер от Parfium.bg - идеален, доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт