Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 678
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Нали наскоро го нищихме - LVEB Cristal-a е 112лв /50мл  в Мейкъп в момента Simple Smile

# 451
Здравейте, откъде най-изгодно да взема Лайт блу 50 мл?

# 452
Току-що си поръчах това и това от AZO.BG
Chloe L'Eau de Chloe EDT тоалетна вода за жени 100 ml - ТЕСТЕР ПРОМО (зеленото, бих сложила картинка, но явно са били последна бройка и двата, защото изтеглиха картинките)
Christian Dior Miss Dior EDT Тоалетна вода за коса за жени 30 ml - ТЕСТЕР (пише, че е EDT, но на картинката пише parfum pour les cheveux, а в описанието твърдят, че е от 2012)
Сега остава и да дойдат...

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 17:10 от Tiger Lily

# 453
поръчах преди дни нещо налично от азо, на следващия ден се обадиха, че го няма и изчезна от сайта

# 454
Зеленото едт 2012 е почти неоткриваемо от години. Ако го получите сте истинска късметлийка.

# 455
Да, в течение съм, преди половин година си купих 30 мл шишенце от starcorp. А другият е това, намерих картинка и хич не е от 2012https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Parfum-pour-Cheveux-29770.html.

# 456
Получих Signature днес от Emag, след като беше поръчан във вторник вечерта с намалението от 50 лв. Взеха ми и 2 лв. за наложен патеж. Това ми е най-сладникавият и женствен парфюм, който съм имала. За мен е предивикателство и много ми харесва.Прилича ми на ванилов крем, а сякаш долавям и кокос, макар че не присъства. В средните нотки има бяла магнолия, а някой днес в темите беше публикувал снимка точно на такава магнолия. Клементината също се усеща. Имам блотер, пръснат с него, от преди 3 седмици и все още ухае.
Отделно си взех от Парфюми шоп две отливки на Lattafa - Opulent Musk и Ana Abiyedh, надявайки се да ме впечатлят, но уви - никак, ама никак не ми допаднаха.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 20:02 от Vessita13

# 457
Находка този път от физически магазин - дрогерия Лили в центъра на Бургас. Разпродажба на парфюми, цените са повече от добри. Отнесох She Wood Disqured2, 100 ml - 69.98 лв. Бях забравила колко е хубав този парфюм, а вече не се намира!
Имаше и Just Cavalli, Serpentine Cavalli, Burberry и други по-непретенциозни парфюмчета. Добре, че надникнах, подтикната от инициативата на Ивис.

# 458
  • Стара Загора
И в един Ивис тук има 100 мл, но е 100 лв.

# 459
В Лили са нови парфюми, продукт с опаковка, не тестери. Не продаваха тестери, просто акция за разчистване.

# 460
Нотино имат 15 % отстъпка с код notino15 на много парфюми. Някои са с безплатна доставка. Например ето това:
https://www.notino.bg/azzaro/wanted-girl-by-night-parfjumna-voda … zheni/p-16075894/
Беше коментиран неотдавна.
Има и други интересни неща.

# 461
Elits@, благодаря, чаках нещо повече от година и мисля, че станаха нещата. Simple Smile

notino15 - хваща почти всики ниш парфюми.

# 462
  • В най - голямото село
Цитат
Находка този път от физически магазин - дрогерия Лили в центъра на Бургас. Разпродажба на парфюми, цените са повече от добри. Отнесох She Wood Disqured2, 100 ml - 69.98 лв. Бях забравила колко е хубав този парфюм, а вече не се намира!

Ох, един от любимите ми е. И те го спряха Confounded

# 463
  • by the sea
в Нотино този код notino15  е изписан под парфюма, който искам,
но в кошницата не ми позволява да го ползвам.

Опитвам се да го приложа на парфюм, който си седи в кошницата ми от известно време с 10лв по-евтин ,  може да е заради това

# 464
за съжаление нотино вече не допуска такиви "хитрости", аз също имах подобен случай преди време

Общи условия

Активация на акаунт