Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, много ли ще е кофти да откажа поръчка на парфимо или по-добре поне да я върна за моя сметка? Нещо ме срази базата на парфюм, който поръчах, макар отдавна да ми се искаше, но сега пак го пробвам и усетих това.
Отказвай и да не ти дреме. Аз днес им отказах поръчката чрез Спиди на пук, на им сега до 30 мин след поръчката, да ама не.

# 691
Скрит текст:
В световен мащаб има покачване на цените /напечатаха се много банкноти заради пандемията/.
 Очаквам покачването да се отрази и на ароматите.  Sad 
Те вече поскъпнаха, цяло чудо е да се намерят по-приемливи цени извън промоциите. Мейкъп чупят рекорда, вече ги отписах въпреки интересните предложения.
В световен мащаб парфюмите поскъпнаха с 5-10 евро, при нас с 100-200 евро.
В Нотино и Мейкъп, много рядко влизам и само разглеждам. Особено Нотино са ми супер скучни, никакви нови брандове, продукти и все същите "промоционални" пинизи - увеличат с 100 намалят с 5....Frowning1

# 692
Здравейте, много ли ще е кофти да откажа поръчка на парфимо или по-добре поне да я върна за моя сметка? Нещо ме срази базата на парфюм, който поръчах, макар отдавна да ми се искаше, но сега пак го пробвам и усетих това.
Отказвай и да не ти дреме. Аз днес им отказах поръчката чрез Спиди на пук, на им сега до 30 мин след поръчката, да ама не.
и много трудно обединяват поръчки, ама ми е съвестно малко, може и после да не ми пращат

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 23:32 от Dorry88

# 693
и много трудно обединяват поръчки, ама ми е съвестно малко, може и после да не ми пращат
Аз нямам намерение да поръчам от тях повече така че твоя си работа, може и да се случи. Можеш пък и да го приемеш и да го пуснеш в размените.

# 694
  • Пловдив
Върни го за твоя сметка да си спокойна.

# 695
Някой, ако има интерес:

# 696
Някой, ако има интерес:

Най-добрата оферта за мен беше на Елинор. Преди няколко месеца, с код, го взех за 113 лв. Тестер, но с празен ход, бач код, бяла тестерна кутия, капачка и всичко както си трябва. Тъй като е за мен, абсолютно ми е важен само сока и бутилката, кутията в случая е само аксесоар. Heart Eyes

# 697
Ами, споделяйте ги тези оферти  🤗
Нямам тестер на Chanel, но на такава цена, бих взела 😊

# 698
Искам да си взема Либре 50 или евентуално 90 мл., коя е най- изгодната оферта на която сте попадали и от къде?

# 699
Аз след злополучния тестер на Шанел, който получих от Мейкъп не бих повторила.

Момичета, издирвам Джема ди парадизо, намирам го в брасти за около 100лв, а моят беше наполовина.

Като никога нотино ми изпратиха 5% код, някой ако иска да даде знак.

# 700
Благодарение на мила съфорумка Flowers Tulip пробвах Делина Ексклузив и сън не ме лови от тази роза. Припомнете ми, моля, на каква цена го взехте от Нотино с код наскоро?
Бях споменала, че от Делириум ми се обадиха за именния ден милата седмица. Днес се разходих до бутика в мол Сердика. Подаръчето беше 9 мл Wood sage and sea salt в много сладка опаковка.

# 701
Delina Exclusif наистина е пристрастяващ аромат- моят го взех за 353.90 /15 процента отстъпка + 2 лв. за наложения платеж/

# 702
Делина ексклузив и Уд сатен мууд екстракта са толкова силни парфюми, че предвид нуждата от 3 (4 за екстракта) максимално апликации цените им изглеждат приемливи.

# 703
Регистрирах се в parfumdreams, заявих получаване на нюзлетър и не ми пратиха код за 15 % отстъпка.
Бъркам ли някъде или?
Вероятно пак ще поръчам, но много ме издразниха.

# 704
На пук на жегите днес поръчах Линтерди edt от Дъглас с 50лв отстъпка благодарение на една мила съфорумка. Мисля, че цената стана повече от приемлива. Отдавна му се точа. Много се колебаех с Armani My way, но явно още не му е дошло времето.

Общи условия

Активация на акаунт