Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 727
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 445
Ссоулче, Майки 💕
Соулче, много мило, ако искаш ми ги напиши на лични, да видим какво ми хареса. 🤗

# 2 446
Снимах ви указанията за поддръжка на чугунения уок (същото ще да е и за другите два вида, от днес, предполагам) - моят днешен тиган не е емайлиран, чугун без нещо друго е и отвън (то се вижда на брошурата и на яве, но да кажа за всеки случай, защото са пускали и емайлирани отвън тигани):
Скрит текст:

Тежи към 4 кг, измерено с ръчен кантар в пазарска чанта
Тук има добри съвети за поддръжка на чугун:
https://hranene.framar.bg/рецепти/всичко-което-трябва-да-знаете-за-готвенето-в-чугунен-тиган

# 2 447
този комплект хубав ли е ?

# 2 448
Може без него, имам и грам не го ползвам. Никой не топли хляб по този начин. Реотаните му да са ок, наистина е бял кахър.

на нашия тостер един единствен път мъжът ми го ползва да топли кроассан. Като го купихме и искаше да го изучи досконално. Каза че било интересна джаджа и край. Не сме го ползвали от тогава.

# 2 449
о, долче, четит ти празник! жив аи здрава и на хубави покупки да се радваш Wink
аз се обзаведох с много скреч - кантучини /няма да ги взимам/, сума ти кроасани с нуга пълнеж /но сигурно и те са с палма/, някакви други щуротии...
днес сме на мариновани ребра, да ги видим...

# 2 450
Да се похваля с моят пазар за 10 лв без 1 ст / пак имаше объркване в бележката - някакви мини пъпеши на 1,77 уж само днес - на бележката ми 1,99 / то били за брой - аз мислех на кг , но за там 22 ст не ми се разправя хич /
 Тез чугуни аз не мога да ги вдигам . Да са ви честити . Пробвам - ми не мога - а и как щях да ги домъкна и къде да ги курдисам .
Но най - важното мнооого тежат - как ще го мия не знам и ще ми срине сушилника за чинии.
Купих си вода любима / аз никога не съм могла да пия минерална вода почти но Баничан ми е хипер любима и друго не пия / , прясно мляко в кофичка , че и беше намалено , био уж краставици и бейби спанак и един сладолед и онзи пъпеш там от промото . Това е .
Мда и на скреча имам усмивка .
Огромно постижение да не се прибера с куп дивотии.
И забравих булгура . Та утре за булгур съм там .
Видях и някакви бели пъпеши - те са различни от Дино или .
Моят тостер изгоря преди няколко години - тогава в рамките на на ден два умряха - миксер - тостер и чопър от Лидл. Другите смених - тостер нямам - пека си филийки на тефлонов тиган - имат вкус на тези дето баба ми печеше на плочата на печката на дърва - пускам и малки парченца краве масло и стават и намазани и мноого вкусни. Масълцето предпочитам ирландско или британско със сол.
 И млякото от кофичките са оказа много хубаво - кефира става мазен/ а са уж само 2 % масленост

# 2 451
  • Sofia
Ааа... забравих... взех кис. мляко Железница за проба и нали съм си квасила мляко... ми то истинско бре... - страхотно!!!  Вечерната разходка ще е за още такова. Simple Smile

# 2 452
  • Варна
Кои точно дамски гащи хвалите и с какво са Убави? Пишете предимствата им, да се знае, хаха.

# 2 453
Честит рожден ден на Долчето и честит имен ден на Леми! Желая здраве, щастие и късмет, и на двете!

Някой пробва ли вече слънцезащитните, които се размятат този сезон, зелените?

Тези, които ще ги има другата седмица, са хубави. Аз този път смятам да се въздържа. Мисля, че 50-60-70 бр. ми стигат. Joy

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 15:47 от Mi Ra 629058

# 2 454
Кроассните от скреча са ми любими на ме. Wink

# 2 455

с нугата ли? как са откъм състав?
о, леми, честит празник и на теб!

# 2 456
  • Мадрид / София
Честит празник на Долче и Леми! Бъдете здрави! Хубави покупки от Лидл 😁🌺

# 2 457
  • In transit

с нугата ли? как са откъм състав?
о, леми, честит празник и на теб!
Зле, с палма са...на вкус са прилични.

# 2 458
Гащите - аз харесвам там едни лилаво малинови - единият ми чифт от последното промо избеля . И не е от праха определено - щото аз други дрехи така избелели нямам.
Имах две - три години тениска - пак от Лидл с този цвят и тя избеля за нула време .
Не са лоши гащите , но трикото ми се струва не толкова добро както предишни пак купени от там . Но преди няколко години .
Значи въпросните гащи са годни до следваща промоция . Аз не съм свикнала така начесто да си купувам . Не знам какво правите с толкоз гащя .
Виж чорапите зачезват . Но в последно време като подредих добре и се оказах с поне 50 чифта чорапи и категорично спирам да купувам. Но аз имам навик видя ли някои там с хубав цвят и вземам.

# 2 459
Лемито, честит ти имен ден! Да си жива и здрава и с летен кеф да си изкараш днес! Nature Sunny

За гащЯта да се включа. На мен са ми леки, удобни и меки. Голям плюс (но също така и минус) е, че нямат стегнати ръбове никъде. Хубавото е, че не се впиват и не правят гадни следи по кожата; лошото е, че я съм прекалила с шоколадите и закръглила мекото четирибуквие, я напират да влизат вътре като същински прашки. GrinJoy (От обикновените си вземам аз, не стринг, затова го споменавам.) Съхнат бързо и не са капризни на пране, стават и за онези... дни от месеца (ако ползвате от лепящите помощни средства, дъното на гащичките е тясно и добре се залепят). Grin От много години почти всичкото ми бельо са тез гащЯ и винаги посягам първо към тях. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт